29 Ağustos 2012 Çarşamba

0 Nora Roberts - Kader Bağladı Bizi


MacGregor ailesinin ikinci kitabı... Gerçekten çok güzeldi, çeviri kusursuzdu. Kitabı çok sevdim sadece vıcık vıcık bir aşkın olmayışı, ailevi duyguları, aile diyalogları ve bağları, hukuki noktaları ve davaları okumak zevkliydi. Tıpkı Kumarbaz Aşk'taki gibi bunda da aile bağlarına değişmişti yazar.

Diana'nın Caine ile tanışması ve aralarındaki çekime karşı verdikleri tepkiler, davranışları okumak çok güzeldi. Hele bir gece farkında olmadan birlikte olmaları ve bundan sonra kısmen birbirlerine söylemeseler de etkilenmiş olmaları çok hoştu. MacGregor'ların evindeyken Caine'nin evlenme teklif edişi, Diana'nın ret edişi şaşırttı beni. Kabul eder diye düşünmüştüm.

Diana'nın davalarındaki tavırları ve Caine ihtiyaç duyması ince detaydı. Caine gibi sadece bir iş diye bakamaması ve duygusallığını işin içine katması bize avukatlıkta duygusallığa yer olmadığını gösteriyor.

Diana'nın beni şaşırtarak Caine evlenme teklif etmesi ise çok daha güzeldi. Hele sonundaki çocuk muhabbetine verdiği cevapta ise güldüm...

MacGregor Serisi'nin Yayınlanan Kitapları:
  1. Kumarbaz Aşk
  2. Kader Bizi Bağladı
  3. Geçmişin Gölgeleri
  4. Yalnız Adam
  5. Paylaşılan Hayaller
  6. Alacakaranlık
Kitabın konusunu sizlerle paylaşıyorum: 

"Avukat Caine MacGregor, hem mahkeme salonlarında hem de özel hayatındaki çılgınlığıyla ünlüydü. Ne de olsa soyu İskoç’tu… Genç avukatın kazanamadığı dava veya kadın yok gibiydi.
Ancak Diana Blade sıradan bir kadın değildi. Caine, onun ördüğü buzdan duvarı kırmak, onun içindeki ihtiraslı kadını ortaya çıkarmak için yanıp tutuşuyordu.
Caine, Diana’yı iş ve ofis arkadaşlığı için ikna edebilirdi ama acaba bir MacGregor erkeğinin aşkı uğruna bütün plânlarını riske atmaya razı olacak kadar kalbini fethedebilecek miydi?
Geçmişi acı ve yalnızlıkla dolu olan Diana Blade, Caine’nin babasının doğum gününe davetli olarak gittiği Caine’nin ailesinin tarih kokan İskoç şatosunda, onları kaderin bir araya getirdiğine inanabilecek miydi? "

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın