24 Haziran 2013 Pazartesi

5 Olivia Cunning - Tutkulu Notalar [ Günahkarlar Turnede #1 ]


"Sinners on Tour" serisininilk kitabı Tutkulu Notalar... Kitap tam olarak adını yansıtan bir kitap. Ayrıca kapak tasarımı her ne kadar yolda otobüste falan okunamaz gibi görünse çok güzel :)) Ben çok beğendim kapak tasarımını :)

Her neyse kitaba dair hem iyi hem kötü eleştirilerim olacak ama ondan önce yazarın kalemine değinmek istiyorum. Yazar cidden çok akıcı bir kalemle yazmış kitabı dolayısıyla kitabı bitirmek çok kolay oluyor. Bir de kitapta körkütük bir aşk okumuyoruz ama oldukça tutkulu bir ilişkideki filizleri okuyoruz... ve yazar bunu çok iyi işlemiş. Özellikle konser kısımlarını anlatışı cidden hoşuma gitti. 

İlk olarak beğenmediğim bir noktaya değinmek istiyorum hatta bir değil iki ondan sonra beğendiğim kısımlara geçeceğim ve kesinlikle kitap içeriğine giren bir yorum olacaktır :))

Beğenmediğim kısımlarda biri kitaba başlar başlamaz yani ilk 100 sayfa neredeyse Brain ve Myrna'nın yatak aktivitelerini okuyoruz bu bir kitaba başlangıç için fazla geldi bana. Tamam erotik olduğunun bilincindeydim ama başlangıçta beklemiyordum açıkçası. Eleştireceğim diğer bir nokta da Trey ve Brain ve Myrna üçlüsünün birlikteliğiydi. Tamam yazar bu kısımda cidden aşlmış ya...  İşte bu kısım bana cidden fazla geldi ve hiç huyum olmayan şeyi yaptım sayfaları atladım.

Bu iki unsur haricinde kitapta rahatsız olduğum veya eleştireceğim hiçbir şey yok. Aksine bu kısımları atlattıktan sonra kitabı okumak zaman zaman eğlenceli zaman zaman romantikti. Gruptakilerin birbirleriyle olan ilişkileri zaten beni en çok eğlendiren kısımdı ama Myrna ve Brain'ın yatak dışındaki tavırları ise çok tatlıydı. Hele ki ikisinin sahildeki tavırları çok güzeldi.

Myrna'nın Brain'ın babasına karşı olan sözleri, Brain'ın Jeremy'e olan davranışları, Vegas sohbetleri, Sed'in küçük kıza tişörtünü imzalaması... ahh eğlenerek okuduğum o kadar çok sayfa vardı ki...

Her neyse konuşmaya devam edersem kitabı resmen size anlatırım. Kitap tam adı gibi tutkulu ve müzik doluydu. Ben beğendim... evet rahatsız eden şeylere rağmen sevdim çünkü sadece o kısımlardan ibaret değildi. Ama yine de kitabı herkese tavsiye edemiyorum. Kesinlikle belirli bir yaş ortalamasına hitap ediyor ve  erotik aşk romanlarından rahatsız olmayacak kişilerin okuması gerekiyor. :))

Ahh bir de seri hakkında küçücük bir detay vermek istiyorum. "Sinners on Tour" serisi toplamda 5 kitaptan oluşuyor ve her kitap bir grup üyesini konu alıyor. İlk kitabımız Tutkulu Notalar grubun başgitaristi Brain Sinclair'i konu aldı. En çok Sed ve Jace'i merak ediyorum ki onlarda ikinci ve üçüncü kitaplar. Ne diyeyim umarım Ephesus bizi fazla bekletmez :)

Günahkarlar Turnede (Sinners on Tour) Serisi
Kitabın konusunu aşağıda sizlerle paylaşıyorum:
Müzik hiç bu kadar ateşli olmamıştı!  
Sahnelerin en seksi metal grubunun baş gitaristi Brian Sinclair, yaratıcılık kıvılcımını kaybettiğinde, bastırılmış dehasını ortaya çıkarabilmek için grubunu tutku dolu gecelere sürükleyecekti. 
Tutkulu notaları ortaya çıkaran kadın... 
Seksi psikolog Myrna Evans “Günahkârlar” ile birlikte tura çıktığında, gruptaki herkes onu baştan çıkarmaya çalışır ama Myrna’nın elde etmek istediği tek adam Brian’dır…
İki aşığın çılgın ve dizginlenemez tutkuları, onları yepyeni bir boyuta taşırken kendilerini sınırsız arzu ve günahlarla dolu bir turnede bulacaklardı...
Ve artık siz de bu ritmin esiri olacaksınız! 
Tutkulu Notalar ateşli, seksi ve son zamanlarda okuduğum en eğlenceli kitaplardan biri. (Fiction Vixen)
Bu çocuklar çok şehvetli, seksi ve son derece çekici (Night Owl Romance)
Cidden şehvetli... (Find the Time to Read)
Günahkarca ateşli sahnelere hazır olun... (Drey's Library)
Olivia karakter yaratmada muhteşem bir iş başarmış ve hepsini seveceksiniz. (Romance Reviews)
Tek kelimeyle: ATEŞLİ (Moonlight to Twilight)

5 yorum :

  1. Aşk romanları yerini erotik romanlara bırakıyor resmen. Artık üzülüyorum bu tür romanlar gördükçe ya hu.

    YanıtlaSil
  2. 'Avenged Sevenfold' grup üyelerinden esinlenerek karakterler oluşturulduğu için ilgimi çekmişti.Özellikle kitabın sloganı gerçekten harika.Aşk,Seks,Rock'n Roll.. Fakat yine de bu kadar erotizm ve aşkın iç içe geçtiği bir şey beklemiyordum bende. Kitapta pek eleştirecek bir yön yoktu evet ama grup bölümü biraz ağırdı gerçekten.Özellikle Trey'in duygularını öğrendiğimde çok şaşırmamaya çalışsamda şok oldum diyebilirim. Sanıyorum kitaplar 45 gün ara ile çıkacakmış.Bakalım devam kitaplarda neler olcak..

    YanıtlaSil
  3. Merhaba birkaç yıl önce bir kitap okumuştum. Esas kızımız çocukluk arkadaşı ile çıkan bir üniversite öğrencisi. Bir konsere gidiyor ve oradaki solistle aralarında elektriklenme oluyor ama erkek arkadaşı olduğu için kaçıp gidiyor. Yıllar geçiyor erkek arkadaşı ölüyor ve kızımız gazeteci oluyor. Röportaj için esas oğlana gidiyor ve beraber olmaya başlıyorlar. Sonra ölmüş olan erkek arkadaş ortaya çıkıyor meğerse ölmemiş. Tanık koruma programına katılmış. Kitabın ismini biliyor musunuz ? Yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bahsettiğiniz kitabın kurgusu çok yabancı geldi. Okumadığım bir kitap muhtemelen ya da çok uzun zaman önce okuduğum için anımsayamadım kitabı

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın