4 Temmuz 2013 Perşembe

12 Anna Campbell - Günahın Esiri


Mahrem'i çok sevince, bir Anna Campbell kitabını daha hevesle okudum. Ama ne yazık ki bu kitapta tam olarak istediğimi bulamadım.

Sanırım Anna Campbell da ilk kitaptan sonra performans düşürenlerden. En azından benim gördüğüm bu. Kitap için hiç iyi değil, okumaya değmez gibi şeyler söyleyemem. Hoş, vakit geçirmelik bir kitaptı. Ama bana göre tavsiye edilecek, mutlaka gidin alın denilecek bir kitap da değildi.

Yine de söylemek istiyorum ki ben az da olsa zor beğenen bir insanım. Okuduğum kitapta bazı şeyleri çok basit bulursam ya da zorlama olduğunu hissedersem o kitabı sevemiyorum. Bu kitapta beğeni seviyemi aşağı çeken sebeplerden birisi de bu, zorlama bulmuş olmam.

Yazarın illaki bir ayrılık nedeni aradığını ve bunu biraz zorladığını hissettim. Zaten romanı bir kaç kez elimden bırakıp, biraz kendimi zorlayarak dönüp okudum.

Başta da söylediğim gibi ben aradığımı bulamadım, orta halli bir kitaptı. Yazara da haksızlık etmek istemiyorum ama ben ilk kitabını aradım bu romanı okurken. Yine de yazarı takip etmekten vazgeçmeyeceğim. En azından bir romanını daha okumak istiyorum. 

Ben Günahın Esiri'nin konusunu sizinle paylaşayım ve okumak isteyenlerın okuduktan sonra yorumlarını bizimle paylaşmalarını isteyeyim. :)
İlk kitabı Mahrem`le Epsilon okurlarının beğenisini kazanan Anna Campbell`den müthiş etkileyici, çarpıcı, güçlü ve romantik bir aşk hikayesi daha...

"Tek kelimeyle romantik."  
                             -Eloisa James-
"Okuyucular birbirine derinden aşık, muhteşem iki karaktere bayılacaklar. 
                                                                               -Publishers Weekly -
Hindistan`da tutsak edilen İngiliz casusu Sir Gideon Trevithick ülkesine döndüğüne ulusal kahramandır. Bir yıl boyunca işkence gören Gideon insanlarla ilişki kurmakta güçlük çekmeye başlamış ve içine kapanmıştır. Ancak çok zor durumda olan Lady Charis Weston ile karşılışınca, duyduğu ilgi ve kalmasını istemeyen ve onu şiddet uygulayarak istemediği bir adamla evlenmeye zorlayan üvey ağabeylerinden kaçmaktadır. 
Gideon bir yandan Charis ile aralarındaki yakınlaşmaya karşı koymaya çalışır çünkü güzeller güzeli Charis`in kendisi gibi travmalar yaşamış, bunların etkisinden kurtulamamış bir adamdan çok daha iyisini hak ettiğini düşünmektedir. Bir yandan da genç kızı kurtarmanın tek yolunun onunla evlenmesi olduğunun farkındadır.

12 yorum :

  1. nadır yazarların her kıtabı okunuyor, demek kı anna campbell o yazarlardan degılmıs :) zaten okuma gıbı hevesım yoktu sımdı hıc zaman ayırasımda kalmadı :D

    YanıtlaSil
  2. Aslında konusu çok güzel gözüküyor ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? :D Ben de büyük umutlarla başlamıştım ama... :) Yine de çok ilginizi çektiyse okuyun, deneyin :)

      Sil
  3. Mahrem önce çıkmasa daha ilgi çekici olurdu bence. Mahrem ve Uykusuz Geceler kitaplarını çok seviyorum. Diğerleri de güzel ama aynı tadı vermiyor (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce güzel bir giriş yapması daha iyi olmuş bana kalırsa :) Okuduğum ilk kitap Günahın Esiri olsa takip etmeye devam etmezdim sanırım yazarı :) O zaman yorumunuzu tavsiye kabul ediyorum, bir daha ki sefere Uykusuz Geceleri okuyacağım, inşaallah :)

      Sil
    2. Çiğdem hatunum Pınar'da senin gibi zor beğenenlerden o beğendiyse beğenirsin diye düşünüyorum :) Zaten ben siz beğendiyseniz ben kesin beğenirim modundayım :P

      Sil
    3. Adım çıktı yahu :P Zevklerim herkese uymuyorsa suç benim mi :D Umarım sizde beğenirsiniz. Farklı bir çekiciliği var bence o kitabın (:

      Sil
    4. Yav tamam onu da okuyacağım :)) Mahrem'i ve uykusuz Geceleri okuyacğım ama bu kitaptan uzak duracağım :D

      Sil
    5. Pınar (hanım demiyorum ama? :D ) zevkdaşım o zaman :D Memnun oldum :P :D

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın