24 Şubat 2014 Pazartesi

2 Lucy Monroe - Zorlu Sınav


Akşam akşam rahat duramadım canım sıkıldı ve dedim yatmadan önce bir Harlequin okunur... Beyaz dizi kısa tadı damağında kalan sıcacık bir aşk ile uyku öncesi çok iyi gider diye düşünerek elime aldım bir Harlequin ve High Life türünde çıkardığı kitaplardan birinin bir romanını bitirdim :)

Lucy Monroe kalemiyle yeni tanıştım ve yazarın ilk okuduğum romanı oldu. Açıkçası kalemini sevdim, üslubunu ve konuyu ele alış şekli beni memnun etti. Aşkı işlemesi de öyle. Damdan düşer gibi bir aşk yoktu yavaş yavaş okurun içine işleyen bir aşk vardı. Gerçi bu kitapta karakterler evliydi ama olsun!

Bir veliaht prens olmanın getirdiği sorumluluk ve görev bilinciyle bu durumu evliliğinn ve karısının önünde tutan Claudio ve kocasının segisine desteğine en çok ihtiyaç duyacağı dönemde olan Therese... Therese'nin hastalığı, Claudio'nun buna tepkisi... aralarındaki yanlış anlaşmalar, inişler çıkışlar tartışmalar... bütün her şeyle sıcacık bir aşk hikayesiydi. İhanet ve entrika olmadan bütün duru ve saflığıyla...

Romanı çok beğendim cidden akşam akşam keyfimi yerine getirip ertesi günün pazartesi olduğunu unutturan bir hikaye oldu :)

2011'de çıkmış bir kitaptı bulabilirseniz okuyun! Bayılacaksınız şahsen ben bayıldım :)
Prens Claudio Scorsolini, evleneceği kadını çok dikkatli seçmişti. Therese, bu rol için biçilmiş kaftandı. Ailesi tarafından özellikle böyle bir gelecek için yetiştirilmiş olan bu genç kadın, protokol kurallarının ve prenses olmanın getirdiği sorumluluklarının farkındaydı.  
Ne var ki, Therese’nin kocasına gizlice aşık olmasıyla aralarındaki denge sarsılmaya başladı. Bu sırada Therese, beklenmedik sağlık sorunlarıyla karşılaşmış, asla anne olamayacağını öğrenmişti. 
Evliliklerinin sürüp sürmeyeceği, önlerindeki zorlu sınavları atlatabilmelerine bağlıydı.

2 yorum :

  1. Bende harlequin serilerini çok merak ediyorum. Daha önce hiç okumadım. İnsanın bazen cidden böyle bir ihtiyacı oluyor. Sıkıntı günlerde her şeyi unutturacak ,zorlamadan keyif verecek, bir o kadarda elde sürünecek kadarda uzun olmayacak, insanı strese sokmayacak kitap ihtiyacı oluyor:) Bu tarz başka önerebileceğiniz kitaplar var mı acaba?

    YanıtlaSil
  2. Harlequin'de çıkan bütün kitapları bu durumda size önerebilirim. Kısacık çabuk biten entrikasız sıcacık aşk hikayeleri. Hem uygun fiyattalar hem de oldukça kolay okunuyorlar :) Her ay 7 tane kitap çıkarıyor bu şekilde :) Bence hepsine bir el atın :)

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın