23 Ocak 2015 Cuma

5 Christine Kersey - He Loves Me Not (Lily's Story #1)


Yine bir İngilizce kitabın yorumuyla karşınızdayım. İngilizcemi biraz adım daha ileriye götürmek adına artık kendimi İngilizce kitaplara vereceğim falan dermişim tabi yok öyle bir şey ama bu yönde adım atmak istiyorum :)

Neyse konumuz bu değil.

Bir İngilizce kitap daha okudum, aslında okumaya çalıştım diyebilirim. Christine Kersey'in Lily's Story serisinin ilk kitabı "He Loves Me Not".

Genç yetişkin kategorisinde yer alan üniversite öğrencisi olan Lily'nin hikayesini anlatan kitabı beğendim mi? Hayır, beğenmedim, hatta açıkça söylüyorum ki kitabı yarım bıraktım devamı gelmedi ne yazık ki!

Başlarda iyi başlayan kitap ilerleyen sayfalarda bir şekilde beni kopardı! Sanki fazla mı hızlı aşık oldular, fazla mı hızlı girdi konuya anlamadım. Birden bunlar birbirlerine aşık bir çift oldu, bir den bir yerlerden mektuplar çıktı, birden Lily ev değiştirdi falan... Abi bir durun ya!

Dediğim gibi iyi başlamıştı ama bir şeyler havada ve eksik kalmış hissi uyandırdı bende o yüzden devamını getiremedim kitabın ki araya aylar sokmama rağmen okumak gelmedi içimden.

Kitap, hayatta tek başına olan Lily'nin üniversiteye başlamasını ve oradaki hayatını konu alıyor. Aşık olduğu Evan ile tanışmasını ve onların değişen hayatlarını anlatıyor anladığım kadarıyla çünkü sadece bir kısmını okudum kitabın. Sonunda nasıl bitiyor hiçbir fikrim yok açıkçası öğrenmeye de pek hevesli değilim :(

Neyse, ben beğenmedim kitabı dolayısıyla sizlere tavsiye etme durumum olamayacak. Tercih sizin okumak isterseniz okuyun.

Ayrıca kitabı e-book olarak indirip, telefonlarınızdan ya da Kindle'dan falan okuyabilirsiniz.

Lily's Story Serisinin kitapları
  • He Loves Me Not
  • Don't Look Back 
  • Love at Last
Kitabın tanıtım yazısı:


Lily Jamison is all alone in the world. As a new student at the University of Nevada at Reno, she doesn’t know a soul. Though she’s come to get an education, she is sidetracked by the attentions of a mysterious blond man with piercing blue eyes.

Even as she begins falling for him, she receives ominous messages warning her to stay away. Refusing to believe the messages, she follows her heart, eventually coming to understand the meaning behind the warnings as she fears for her life.

He Loves Me Not does not contain any profanity, but does contain mild sexual content (kissing). It is approximately 83,000 words

5 yorum :

  1. Çok alemsin. Yarım bırakılan kitap yorumlanır mı? Belki sonunda iyi bir şey vardı. Bak şimdi ben bu yorumdan sonra kitaba bakmam bile 😊 Anlayacağın kalan yarısı iyiyse bile kitap bitti bu saatten sonra 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara bakacağım sonuna bir şey var mı? :D hahaha ama ne yapayım aylarca elimde oyalandı bu kitap, baktım gitmiyor bırak gitsin dedim :( yorumlamadan da geçemedim hani belki okuyan vardır da belki İnci oku bak devamı çok iyi der diye bekliyorum :))

      Ayrıca evet ben yarım bıraktığım kitapları da yorumluyorum eeee yalan yok bizde gitmedi yarım bıraktım diyorum ;)

      Sil
  2. Ya biliyorum,yorumla alakası yok,ama benim ingilizce konusunda bir kaç sorum olacak. :/ İngilizceni geliştirmeye karar verdiğinde ilk hangi kitapla başladın? İlk eline alıp,beğenip sevdiğin ingilizce kitap hangisi? Şimdiden teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ilk zamanlar kısa küçük hikayeler okuyordum hep ama ilk roman tarzı diyebileceğim Colleen Hoover'ın Finding Cinderella kitabı oldu. Umutsuz serisinin novellası hem kısa hem akıcı hem de ileri düzey İngilizce gerektirmiyor diye onu seçmiştim ve gayette anladım okurken :) Onunla başlayabilirsin sende :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın