27 Şubat 2013 Çarşamba

2 Michelle Willingham - Şifalı Eller


MacEgan Kardeşleri serisinin 4. kitabı Şifalı Eller...
Hani bazen kitap isimleri ile kitap konuları pek alakasız olur ya bunda tam tersi.. Bu kitaba bu isimden daha uygun bir isim olamazdı.

Yazarın kalemine veya diline dair yorumda bulunmayacağım çünkü diğer iki kitabını yorumlarken ne kadar iyi bir dili olduğundan ve ne kadar sevdiğimden bahsetmiştim.

Kitap, diğer okuduğum iki kitabına (Yasak Tutkular, Acılarla Gelen) göre daha durgundu yani savaşsızdı... Çünkü bunda Connor MacEgan iftiraya uğruyor ve şifacı Aileen'de onu iyileştirmesini konu alıyor. Genel anlamda Connor'ın iyileşme sürecinde ve bulundukları klandaki olayları konu alıyordu... Genelde böyle kitaplar pek akıcı olmaz ama kitap inanılmaz akıcıydı farkına varmadan bitti...

Neyse, kitapta işlenen aşk çok güzeldi. Okunmaya değerdi kesinlikle... Hele ki artık sonunda Connor intikam almaya gittiğinde Aileen'in her şeyden vazgeçercesine konuşması aşkının kanıtı...

Ben bu seriyi çok sevdim ve keyifle de okuyorum... Herkese de tavsiye ederim okuyun. Serinin yanı sıra yazarın kalemi takip edilmeye, hayran olunmaya değer...

Serisinin diğer kitapları şu şekilde:
  1. Yasak Tutkular
  2. Yasaklı Gelin
  3. Acılarla Gelen
  4. Şifalı Eller
  5. Sadece Sen
  6. MacEgan Olmak
  7. Warriors in Winter (henüz çevrilmedi)
Kitabın konusunu aşağıda sizlerle paylaşıyorum:

Connor MacEgan, çocukluğunda tahta kılıcı eline aldığı günden beri bir savaşçı olmak için doğduğunu biliyordu. Üstelik ailenin en genç bireylerinden biri olarak ona kalan bir mülk ya da zenginlik yoktu. Mal, mülk sahibi olmak için tek şansı, uğruna savaşmaktı. İrlanda’da işler böyle yürüyordu. Erkekler, klan reisi ya da kral olmak için birbirleriyle mücadele ederlerdi. Kendi erkek kardeşine meydan okuyamayacağına göre başka bir klanı ele geçirip idare edecek kadar güçlü bir savaşçı ve lider olmalıydı.  
Acımasız bir saldırı sonucu ellerini uzun bir süre kullanamaz hale geldiğinde Aileen Ó Duinne, onun tek umuduydu. Şifacı genç kadının tek istediği, bu işi gerçekten iyi yapabildiğini kanıtlamaktı. Ancak Connor’ın yakınlarında olmak, eski güvensizliklerini tekrar gün ışığına çıkartmıştı. Gölgelerin arasında gizlenen, herkesin görmezden geldiği ve Connor’ın yanına yakışmayan o genç kız gibi hissetmeye başlamıştı yeniden. Ve o büyük sır, aralarında hep bir engel olarak yer alacaktı.

2 yorum :

  1. Harlequinden okuduğum tek seri. Gerçekten çok harika. Bu seriyi bitirdikten sonra gaza gelip başka kitaplarını da okuyayım dedim ama sevemedim bir türlü. :( Belkide iyisine denk gelemedim artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence yazarın yeni serisini de takip edebilirsiniz o da çok iyi ama harlequin'in Mystery adı altında çıkardıkları 2 seri de süper :) tavsiye ederim :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın