30 Temmuz 2015 Perşembe

0 Jennifer Probst - Kalp Yolunu Seçer ( Marriage to a Billionaire #4 )


~~~*~~~
Aile sadece kan değildir. 
Bağlılık, sadakat ve fedakarlıkla ilgilidir.
~~~*~~~

Severek kitaplarını takip ettiğim Jennifer Probst'un Marriage to a Billionaire serisinin son kitabı Kalp Yolunu Seçer'de sonunda okundu ve diğer kitapları gibi bunu da beğendim.

Akıcı kurgusu, yavaş yavaş filizlenen aşkın tutkuyla harmanlanmasını çok güzel anlatmıştı yazar, çeviri de güzel olunca kitap su gibi aktı diyebilirim.

Kitabın konusuna kısaca değineyim hemen; Julietta, Conte ailesinin tek bekar kalmış üyesi ve tam bir işkoliktir. Babasının onlara bıraktı La Dolce Famiglia'yı başarılı bir şekilde yönetmekle kalmıyor daha ileriye gitmesini de istemektedir. Tam da ayağına öyle bir fırsat geliyor ve Sawyer Wells ile biri işe giriyorlar derken aralarındaki cinsel çekim doruk noktalarına çıkıyor. Farkına varmadan birbirlerine aşık oluyor.

Tabi aşık olmakla kalmıyor, aşık olduklarını kendilerine itiraf etme süreçlerinin yanında bir de geçmişten peşlerini bırakmayan bazı sırlarda var...

Yine aile ilişkilerine değinen bir kitap olmasının yanında o ilişkiler öyle güzel anlatılmıştı ki insan imrenmeden edemiyor. Conte kardeşlerin birbirlerine bağlılığı süperdi hele ki Anne Conte ise... kadının önünde saygıyla eğilinir yani o derece! Kadın evlatlarını o kadar iyi tanıyor ki onların bir bakışlarından bir hareketlerinden neyin onun için doğru olduğunu anlayacak boyutta. Süper kadın resmen :)

Yine ilgi çekici bir kurgu ve aşık hikayesiyle buluşturdu yazar bizi. Ben bu seriyi ilk kitaptan beri büyük bir zevkle okurken bu seriyi bitimini böyle güzel bir şekilde olması da ayrı bir haz olu diyebilirim.

Demezsem içimde kalır, yorumumu bitirmeden araya sıkıştırayım bunu da. Kapak hiç bu kitabın kapağı değildi. Bir kere kapaktaki çift Sawyer ve Julietta için fazla gençtiler, üstelik dış görünüşleriyle alakaları yoktu. Keşke daha uygun bir kapak tercih edilseydi. Olmadı bu kapak bu kitaba bence.

Marriage to a Billionaire Serisi
~~~*~~~
Conte kardeşlerden biri aşık olursa bundan kaçış yoktur. 
İstediğin kadar hızlı koşabilirsin ama gittiğin yerde seni bekliyor olacaktır.
~~~*~~~


Kitabın adı    : Kalp Yolunu Seçer
Orijinal adı   : The Marriage Merger
Yazarı           : Jennifer Probst
Çevirmen      : Asena Çakmak Özdemir
Yayınevi        : Nemesis Kitap
Sayfa sayısı    : 368

Kitabın tanıtım yazısı:

Julietta Conte, tam bir işkoliktir.

Conte ailesinin gerçek aşkı bulamamış, Milan'daki harika dairesinde yaşarken aile şirketlerini de yönetmekle meşgul son bekarıdır. Hayatının merkezinde sadece iş vardır.

Conte ailesinin Julietta hariç neredeyse bütün bireyleriyle tanışan Sawyer Wells ise Julietta'nın hayatına, mümkün olan en doğru yerden girer: iş.


Açacağı butik oteller zincirinin pastane işlerini alması için Julietta'ya getirdiği teklif, reddedilemeyecek kadar başarılı bir projedir. Ancak işkolik kızımız bu teklifi kabul ederek hayatına sadece başarılı bir iş sözleşmesi katacağını zannederken yanılmaktadır. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın