18 Aralık 2015 Cuma

2 R. K. Lilley - Yorgun Hayaller (Tristan & Danika #1)


Favori yazarlarımdan biri olan R. K. lilley'in yeni serisi... aslında kitaptaki karakterleri Uçuşta (Up in the Air) Serisinden tanıdığımız karakterler. Çok olmasa da ara kendilerini gösteren karakterlerden Tristan ve Danika'nın hikayesi...

Yazarın kalemini sevdiğimden bahsetmiyorum çünkü dört kitaplık serisini bitirip yeni serisini okumaya başladıysam anlamışsınızdır ki seviyorum bu yazarı :) ama Uçuşta Serisi'ndeki gibi yine akıcı, aşk dolu bu sefer biraz müzik grubu dokunuşları olan erotizm dolu bir kitaptı.

Kitap, Tristan ve Danika'nın tanışmasını, aralarındaki arkadaşlığı, cinsel çekime rağmen arkadaş kalma çabalarını, farkına varmadan aşkın üzerlerine yaptığı dokunuşa verdikleri karşılığı okuyoruz.

Zaman zaman eğlenceli anlatımı olan kitabın zaman zaman da aşkın tutkulu dokunuşlarına dönüşmesini okurların önüne serdi.

Uçuşta Serisi'nden Tristan ve Danika'nın arasındaki bir olaydan dolayı ayrı düşdüklerini okumuştuk ve biliyorduk. Bu kitapla çiftin yeni tanışıktıkları sevgili olma moduna geçtikleri dönemleri okurken her ayrılıklarında aha yolları burada mı ayrılıyor diye düşünmeden edemedim. Ancak kitabı bitirdiğimde demek ki henüz ayrılık bunların kapılarını çalmadı diye de düşündüm.

James'i bu kitapta görmek süperdi.Hele ki Bianca haricindeki bir kadın tarafından James'in çekiciliğine dair tanımlamalar ise... Bianca'nın düşüncelerinde yalnız olmadığını düşündürttü.

Kitabın sonunda beklemediğim bir olay cereyan etti. Açıkçası bu beni şaşırttı, hiç beklemezdim. Ama bu durum Tristan ve Danika için olumlu sonuçlar doğurdu gibi sanki...

Neyse çok konuşup da kitabın içeriğine girmeyeceğim, ben beğendim. Bazı yerlerde imla hataları vardı onlar da olmasaydı süper olurdu.

Yazarı sevdiğimden ve kitapları sıkmadan akıcı ve güzel ilerlediğinden sizlere tavsiye ederim. Ancak küçük bir uyarı da yapayım, kitap +18 lik bir kitap dolayısıyla yaş ortalamasına dikkat :)

Tristan & Danika Serisi

  • Yorgun Hayaller
  • Rock Bottom
  • Lovely Trigger

Kitabın adı    : Yorgun Hayaller
Orijinal adı   : Bad Things
Seri bilgisi     : Tristan & Danika #1
Yazarı           : R.K.Lilley
Çevirmen      : Batuhan Olguner
Sayfa sayısı   : 415
Yayınevi        : Aspendos 

Kitabın tanıtım yazısı: 

"Şimdi anlıyorum, seninle tanışmadan önce aşk hakkında hiçbir fikrim yoktu. Oysa, bizimkisi aşktı; aşk insanın hayatını zorlaştırmıyormuş, asla seninle olduğum zamanlar gibi mutlu olmadım ve bu zamanların nasıl geçtiğini anlamadım. Benden vazgeçmeni kaldıramam, ben de senden vazgeçemem. Gülüşünü seviyorum, dürüstlüğünü seviyorum, sadık olmanı seviyorum, espri anlayışını seviyorum ve sen bana şaka yaptığında gözlerinde oluşan ışığı seviyorum. Sanırım en çok da bunu seviyorum. Sadece seni sevmiyorum, sana ihtiyacım var. Sanırım bu bir uyarı, bir şekilde senden kolay vazgeçeceğimi düşünüyorsan şaşırmış olmalısın, toparlan sevgilim, öyle ya da böyle seni yeniden kazanacağım."


2 yorum :

  1. serinin devamı çıkar mı acaba? ona göre başlamak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen yayınevine mesaj atıp soracağım bilgi aldığımda söyleyeceğim :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın