26 Mayıs 2015 Salı

2 Anne Mather - Baş Döndüren Cazibe

Kitabın başka bir hikayesi de Baş Döndüren Cazibe.

Kıyaslamak gerekirse ilk hikaye Ne Seninle Ne Sensiz'den çok daha iyiydi bence. Tam anlamıyla her şey yerli yerinde olması gerektiği gibi ilerlemiş ve biran önce son olsun moduna sokulmamıştı.

Bu hikaye beklediğimden daha iyi ve daha güzeldi. Hem kurgusu hem de olay döngüsü... her şey o kadar güzel ayarlanmış ve yerli yerine oturtulmuştu ki ilk hikayedeki eksiklikler sanki bununla kapanmıştı.

Bundaki aşk daha güzeldi, zaten geçmişten yaralı olan Joanna, Demetri'nin kalbini çalmayı başarması ve bunu yaparken kendi kalbini de sunması süperdi.

Çok beğenerek okumamın yanında nasıl bittiğini anlamadım da bir baktım Joanna ve Demetri birbirlerine sokulmuş, aşklarını ilan etmiş ve mutlu hayata yelken açmışlardı.

Yüzünüzde gülümseme oluşturacak bir sonla ve hikayeyle sizi başbaşa bırakmak adına şiddetle tavsiye ederim :)

Orijinal adı   : His Virgin Mistress
Yazarı           : Anne Mather
Çevirmen      : Nilgül Özbörek
Yayınevi        : Harlequin
Sayfa sayısı    : 112

Kitabın arka kapak yazısı:
Bak ama sakın dokunma… Demetri Kastro’nun, babasının eve getirdiği genç ve çok çekici Joanna Manning hakkında ciddi şüpheleri vardı. Yaşlı milyarder hastaydı ama doktorların tavsiyesi bu kadın olamazdı!Ancak Demetri’nin onların ilişkisindeki gizemi çözmek için yaptığı bütün hamleler, Joanna’nın soğuk güzelliğinin altında yatan gerçeği anlamasına yetmiyordu. Joanna hiçbir açık vermiyordu. Sadece cinsel cazibesiyle Demetri’yi altüst etmişti. Demetri, ona karşı koymakta güçlük çekiyordu…

2 yorum :

  1. Kapaktaki adamı bilerek koymuşlar bence. Okumak farz olsun diye. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahaha haklı olabilirsiniz,sırf adam hatırına da okunur ;)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın