25 Mayıs 2015 Pazartesi

4 Anne Mather - Ne Seninle Ne Sensiz


Harlequin Bestseller dizinden bir kitap... Anne Mather'in kaleminden Ne Seninle Ne Sensiz.

Yazarı ilk defa bu kitapla tanıdım ve kurgu üslubunu ve olay döngüsünü sevdim. Sadece biraz fazla hızlı sonlandı onun haricinde güzeldi. 

Kitabın konusuna değinmeyeceğim zaten arka kapak yeterince güzel bir şekilde anlatıyor ama şunu demek istiyorum ki bu kurgu daha uzun bir şekilde yazılsaydı bence muhteşem olurdu. Aslında kitap gayet iyi gidiyordu ama sonlara doğru o kısımlar bozuldu. Sanki sonu çabuk gelsin diye pek bir oldu bittiye geldi sonu. O yüzden o kısımları sevemedim. Onun haricindeki kısımlar çok güzeldi. 

Demetri ve Jane arasındaki ilişkiyi özellikle çok sevdim, birbirlerini sevdikleri belliyken başkalarıyla olma çabaları... ya da açıklanmamış olaylar kitaba hareket katmıştı.

Genel olarak beğendim, dediğim gibi sonu bu şekilde oldu bittiye gelmeyeyip yavaş yavaş dokunarak yazılsaydı daha iyi olabilirdi,ama yine de okunduğunda iyi vakit geçirebilirsiniz ve mutlu son garantili :)

Orijinal adı   : The Greek Tycoon's Pregnant Wife
Yazarı           : Anne Mather
Çevirmen      : Nilgül Özbörek
Yayınevi        : Harlequin
Sayfa sayısı    : 112

Kitabın arka kapak yazısı:
Jane’in, milyarder Demetri Souvakis ile olan evliliği beş yıl önce sona ermişti. İhanete uğrayan ve yıkılan Jane, Demetri’yi terk etmiş, kendine yeni bir hayat kurmuştu. Şimdi, Demetri’nin bir varise ihtiyacı vardı ve boşanmak istiyordu. Boşanma işlemlerini konuşmak için bir araya geldiklerinde belki de eski günlerin hatırına, son kez birlikte olmuşlardı.Ne yazık ki, o son sevişmenin dramatik sonuçları olacaktı... Jane, yakında boşanacağı kocasına hamile olduğunu nasıl söyleyecekti ki?

4 yorum :

  1. Her gün bir kitap mı okuyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır her gün bir kitap okumuyorum aslında ama Harlequin'in kitapları çok kısa olduğundan günde bir tanesi rahatlıkla bitebiliyor.

      Sil
    2. Blogunuzda kitaplar hakkında derleme paylaşımlar yaptığınızı sanıyordum. Bugün biraz gezinme fırsatı buldum. Oldukça kaliteli bir blogunuz var. Bundan sonra daha sık uğrayacağımdan emin olabilirsiniz :)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim :)) dilerim blogu her gezintinizde keyifli vakit geçirirsiniz :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın