25 Temmuz 2016 Pazartesi

1 Nina Croft - Teslimiyet ( Babysitting a Billionaire #1 )


~~~*~~~
"Bazen sevdiğimiz insanları seçim yapamamak ya da kendi hatalarımız yüzünden kaybederiz. O an imkansız görünse bile yolumuza devam etmemiz gerekir."
~~~*~~~

Nemesis Kitap'ın böyle kısacık ama sıcacık aşk romanlarını çıkarmasına bayılıyorum :) Okunması kolay, eğlenceli, aşk dolu romantik hikayeler... :) bizim gibi romans tutkunlarına birebir kitaplar...

Nina Croft'un Teslimiyet kitabı uzun zamandır elimde olan ama bir türlü okumak için elime almadığım bir kitaptı. Sonunda okudum ve bir günde okunacak, güzel romantik bir kurgusu olduğunu fark ederek su gibi aktı sayfalar...


Kitabın konusuna kısaca değinmek gerekirse; erken yaşlarda yaptığı evlilikten sonra hem kendine hem de erkeklere karşı güvenini kaybetmiş bir kadın olan Kim, arkadaşı Jake'in güvenlik şirketinde çalışmaktadır. Bu şekilde hem kendini korumayı öğreniyor hem de kendi ayaklarının üzerinde durarak kendine güvenini yeniden buluyordu. Ancak oldukça iyi gidiyor gibi görünen hayatında eksikliğini hissetmeye başladığı bazı duyguları bulabilmesi ve kendini mutlu edebilmesi için Jake'den yardım teklifi gelince kararsız kalan Kim ya en başından kendine verdiği sözü tutacak ya da Jake'in çekimine yenik düşüp ona aşık olacaktı.

~~~*~~~
"Seni seviyorum." 
"Ben de seni seviyorum, Jake. Sadece sevmek yeterli bilmiyorum. İstediğin kişi olabileceğimden emin değilim."
"Tek bir mükemmel an. Ben de seni seviyorum deyip bırakamadın, değil mi?
~~~*~~~

Jake ile Kim'in arkadaşlık ilişkileri çok güzeldi ancak iki sevgili olarak da çok yakıştılar diyebilirim. Okurken bile ikili arasındaki didişmelerde iki sevgilinin kavgalarını anımsatıyordu.

Kısa, tadı damakta kalan sıcacık bir aşk romanıydı. Çok uzatmayacağım yorumu çünkü kitap içeriğine girmem gerekebilir o zaman... kısa kesiyorum.

Ancak küçük bir uyarıda bulunayım... Kitapta erotik sayfalar vardı dolayısıyla da eğer bu tür detayları okumak sizi rahatsız edecekse okumayın. Ama erotik roman kapsamına girecek bir kitap da değil. Bunu da şuraya not düştükten sonra yorumumu bitiriyorum.

Ben beğendim, çoook mükemmel bir kitap değildi ama okunduğunda zevk alınacak ve sıkmayacak bir kitaptı. Su gibi akıp gidiyordu. Bir oturuşta okunabilinir.

~~~*~~~
"Biz erkekler kadınlarımıza göz kulak olduğumuz düşüncesini severiz."
~~~*~~~

Babysitting a Billionaire Serisi;

Kitabın adı           : Teslimiyet
Orijinal adı          : Losing Control
Yazarı                   : Nina Croft
Seri / Sıralaması  : Babysitting a Billionaire #1
Çevirmen             : Ezgi Yüksel
Yayınevi                : Nemesis Kitap
Sayfa sayısı           : 320

Kitabın tanıtım yazısı:
Jake, büyük bir şirketin patronudur. Her zaman yoğun olan iş programı ve özel yaşamı, onu bir tek şeyi düşünmekten alıkoyamamıştır: Kalbinin en gizli köşesinde sakladığı Kim'i…

Kim, kocasından boşandıktan sonra yaşama gücünü tamamen kaybetmiş bir halde neredeyse çökmüşken, Jake onu bulur. Kim'in yeniden ayağa kalkması için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıdır.

Kendi şirketinde çalışmaya başlaması için ona bir iş ayarlamayı teklif eder ancak Kim, torpilli bir pozisyondan işe girmeyi kabul etmez. Bunun üzerine Jake onu en azından resepsiyonist olarak çalışması için ikna eder. O an Jake için en önemli olan şey, bir şekilde Kim'in yakınlarında olmaktır. Artık onu koruyup kollayabilecek ve yaşamından haberdar olacaktır.

Kim için yaşadığı onca şeyden sonra kalbini bir kez daha birine teslim etmek imkânsızdır.

Jake ise Kim'i kendine saklamanın bir yolunu bulmaya kararlıdır. Bu defa, onun başkasına gitmesine izin vermeyecektir.

1 yorum :

  1. Blogunuzu takibe aldım. Sizi de beklerim. =) http://kitapdostununguncesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın