22 Temmuz 2016 Cuma

1 Tuğba Atıcı Coşar - Aşk Tutkusu ( Aşk'a Dair #2 )


~~~*~~~
"Nefesin nefesime karışsın, tenin beni sarsın, sadece bana ait ol istiyorum Beren, hem de her şeyinle."
~~~*~~~ 

Berk... onca zaman beklememe nasıl da değdi kitap ama :) Aslında henüz okumaya hazır değildim bu kitabı... ne Berk'ten ayrılmaya ne de Tuğba'mın bir kitabını daha rafıma okunmuşlar diye koymaya hazırdım ama gel de bunu yazara anlat! Anlamıyorlar arkadaş ille de oku nasılmış yorumunu merak ediyorum.

Ee... ben de okuyayım dedim... Niye dedim ki... ben... kimseyi dinlemeyen ben... yazarı dinledim kitabı okudum! Eeee Berk de gitti... evli artık... mutlu da... bendeniz İnci yine yalnız!

Tuğba Atıcı Çoşar'ın bir insan olarak kendisini sevmemin yanında kalemini sevdiğimi de söylemek istiyordum. Sıkmadan, akıcı ve sürükleyici bir şekilde kaleme alıyor kurgusunu. Karaktere aşık oluyorsunuz aynı zamanda bazen öyle tavırlar sergiliyorlar ki sanki çevrenizden birinin doğallığı var onların üzerinde diye düşünüyorsunuz. Bu yüzden Tuğba'mın kitaplarını ayrı bir seviyorum.

Tabi Berk'i hepsinden ayrı bir seviyorum :D

Peşin peşin diyorum Berk benim... okurken sulanmayın! ;) yazarı bile Berk'in benim olduğunu kabullendi artık o kadar :D

~~~*~~~
"Bu sana son uyarım Beren, seninle sadece bir süre daha ilgileneceğim. Eğer benim seni istediğim kadar sen de istiyorsan bana bu zaman süresince karşılık vermeyi dene. Yok, eğer bu tavrın değişmezse benden bu kadar meleğim."
~~~*~~~

Neyse, biz kitabımıza geri dönelim =) İlk kitap Aşk Büyüsü'nde tanıdığımız Ela'nın yakın arkadaşı Berk ile Baran kız kardeşi Beren hikayesini okuyoruz. İkisinin geçmişe dayanan bir tanışıklığı olmasının yanında birbirlerini gerçekte kim olduklarıyla ilk kez Ela ve Baran'ın düğününde görüyorlar. Tabi sonrasında olaylar gelişiyor. Beren'e aşık olan Berk, sevdiği kızın kalbini çalabilmek için bir çırpınışa giriyor. Beren ne kadar inkar ederse etsin aslında aşık olduğu Berk'ten kaçmaya çalışıyor derken sadece tek bir şans ile denemeye karar vermeleri üzerine zaten olaylar da patlak veriyor.


Güzel, sıcacık, aşk dolu romantik ve zaman zaman eğlenceli bir kitap. Bitmesini istemeyeceğiniz ama karakterlerin de mutlu sonu olmasını isteyeceğini bir kitap.

Berk'in aşk dolu ve sevdiği kadını elde edebilmek için savaşmasını hayranlıkla okurken bir adet yeni sürümünden sahip olmak isteyeceksiniz.

Beren'in ise o dik kafalı tavırlarına bazen sinir olsanız da aslında onun da kalbinde Berk'e karşı oluşan kıvılcımın harlanıp onu yakıp kül etmesini okuyacaksınız. Sizin de kalbinizi yakıp kavuracak bir aşkı isteyeceksiniz.

İliklerimize kadar hissederek okuduğumuz Ela ile Baran aşkının meyvelerini vermiş bir şekilde evli mutlu çocuklu hallerini okumak sizi gülümsetirken atışmaları kavgaları evliliklerindeki tuz biber olmasının nedenini anlayacaksınız. Hele ki aralarındaki kıvılcımın sönmemiş olması... yüzünüzü gülümsetecek :)

Henüz hikayelerini bilmesek de wattpad'de yayınlanmaya başlayan Didem ile Kemal'i evli mutlu ve bebek bekleyen halleri sizi kahkahalara boğarken deli gibi hikayelerini bilmek isteyeceksiniz.

~~~*~~~
"Sen yakınımda olduğun her an benim için nefes almak bile zor hale geliyor. Sanki soluğum havada sen varmışsın gibi, ben sadece seni soluyormuşum gibi hissediyorum. Bu bazen içimi kavurur gibi yaksa da her yanımın seninle dolu oldu olması o kadar hoşuma gidiyor ki."
~~~*~~~ 

Bir gizem gibi sır kalan, belki de benim gibi yazara baskı yapacağınız yeni bir aşkın ya da belki eski bir aşkın üzüntüsü içerisinde yanan, acıyan kanayan iki kalbi... Göktan ile Ecrin'i okuyacaksınız. Belki de en çok onları merak edeceksiniz. Geçmişlerini...geleceklerini.. çünkü şuanlarında nasıl olduklarını bileceksiniz ama öncesi... ya da sonrası... gizemini korurken bir okur olarak hikaye aşığı ve belki mutlu son isteyen biri olarak onları gülümsediklerini aşklarını yaşayabildiklerini görmek isteyeceksiniz.

Aşk Tutkusu... öyle bir kitap işte... :)

Birçok çifti ile sizi gülümsetip kalbinizi sıcacık yaparken gizemli ve bir sır gibi kalan yarım hikayeleriyle de sizi merakta bırakacak bir kitap.

Elinizden bırakamayacaksınız! Ben bırakamadım. Okumak istemedim bitmesin diye... ama okumak da istedim aynı zamanda hikayedeki aşkı tadabilmek için.

~~~*~~~
"Aşk böyle bir şey işte... Bazen mutluluktan atan kalbin kabına sığmaz dolar taşar, bazen de o kadar acır ki kendi kabuğuna çekilmek, acısını tek başına sindirerek, kanayarak yaşamak ister."
~~~*~~~

Öyle işte....

Tuğbam... ne olur Didem ile Kemal'i yazıyorsun biliyorum. Bizi, okurlarını fazla bekletme :) ve lütfen... bak kendi platformum olan blogumdan sana buradan mesaj gönderiyorum. Lütfen Göktan ile Ecrin'i de seriye dahil et. Belki de en çok onların hikayesi bilinmeyi hak ediyordur :) Belki de en çok o hikaye kalbimizi fethedecek.

Didem'le Kemal gibi Göktan'la Ecrin'i de bekliyorum :) seviyorum seni, kalemini. :)

Sizlere tavsiye eder miyim?

Hmm....

Okumayıp da beklediğiniz hata yav :)

~~~*~~~
"Aşk bir başkasının teninde kaybolurken yeniden hayat bulmaksa eğer, sevdiğim adamın teninde hayata dönmüştüm. Her aşk kendi yolunu bulur derler ya, benim yolum belliydi. Her daim çıkmaz sokağım Berk olacaktı ve ben her seferinde ona koşacaktım."
~~~*~~~ 

Aşk'a Dair Serisi

Kitabın adı           : Aşk Tutkusu
Yazarı                   : Tuğba Atıcı Coşar
Seri / Sıralaması  : Aşk'a Dair #1
Yayınevi                : Dokuz Yayınları
Sayfa sayısı           : 416

Kitabın tanıtım yazısı: 
Aşka dair yaşanan her tutku bir gün yeniden alev alır...

Karşı karşıya geldikleri ilk anda onlar için kaçınılmaz son belliydi. Sadece tutkuyla başlayan karşılaşmaları daha farkına bile varamadan onları Aşk Tutkusu halinde sarmıştı bile.
Unutabileceğini, bir daha görmeyeceğini düşündüğü adamı yeniden karşısında gören Beren, bir daha asla o kadar zayıf olmamaya karar vermişti. Mavi gözlerinin içinde boğulsa da inadından ödün vermeyecek, bir daha o tutkunun içinde kaybolmayacaktı. Geri adım atmamaya yeminli olan Beren, adamın gözlerine sadece bir kez baktığında işinin hiç de kolay olmayacağının farkına varır.
Berk unutamayacağı şekilde zihnine kazınan yeşil gözlere yeniden kavuştuğu için mutludur. Mutludur mutludur da unuttuğu bir şey vardır: Sert kayaya toslamıştır! Müptelası olduğu kadın, kalbinin kapılarını kapatmıştır. Yakışıklı ve kararlı adamımız ise pes etmek nedir, bilmemektedir.
Onları birbirine sonsuza kadar bağlayan o tek geceye dair anıları zihinlerini işgal ederken biri kaçan diğeri ise kovalayan olmaya razıdır. 
Tutkulu bir aşk, içten dostluklar, kahkahalar, mutluluklar söz konusuyken aşk tutkunu olmamak elde midir?
"İki inatçı karakterin eğlenceli ve bir o kadar da tutku dolu bu hikâyesinde, sayfaların arasında sürüklenmemek elde değil!"
Mevsim, Bal Köpüğü ve Sen misin Eksik Parçam? yazarı -Zeynep Işıklar-

1 yorum :

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın