7 Ekim 2016 Cuma

0 Julie Garwood - En Güzel Hediyem ( Crown's Spies #3 )


~~~*~~~
"Neden bu kadar uzun sürdü?"
"Ne dedin sen?"
"Neden bu kadar çok bekledin?"
"Ne yapmak için bekledim?"
Nathan onun karşısında afallamış görünüyordu. Sara derin bir nefes daha aldı. "Beni almaya gelmek için," diye açıkladı.
~~~*~~~

Bu kadının kalemini okumaktan asla bıkmayacağım :)

2. kitap olan Koruyucu Meleğim'den tanıdığımız Jade'in ağabeyi Nathan'ın hikayesini okuyoruz. Fazlasıyla karamsar ve sevmekten korkan bir adamın aşk ile olan sınavı.

Diğer kitaplara göre biraz daha eğlenceliydi, arada güldüğüm eğlendiğim sayfalar oldu diyebilirim.

Öncelikle kısaca kitabın konusundan bahsetmek gerekirse; Nathan on dört yıl önce düşman aileleri olan Winchester ailesinin kızı Sara ile kralın zoruyla evlilik kontratı imzalar. Karşılığında verimli bir toprak ve hazine vardır. On dört yıl sonra gelinini almaya gelen Nathan, neye benzediğini bilmediği, en son gördüğünde küçük bir kız olan eşi Sara'nın eşsiz bir güzellikte olduğunu kabullenmek durumunda kalır. Eşini alıp kaçırır ve deniz açılır. Sara'nın ailesi kızlarını Nathan ile evlendirmek istememektedir. Çünkü kontrat şartları evlilik ihlaline karşı da maddeler içermektedir.

Denize açılan Nathan, tayfası ve Sara'yı oldukça zorlu bir yolculuk beklemektedir. Deniz hayatına dair hiçbir şey bilmeyen bir leydi olarak yetişmiş Sara gemide bir dizi olayın meydana gelmesine neden olur. İşte o olaylar oldukça eğlenceliydi, çünkü hiçbiri kasıtlı değildi ve hepsinin altında bir iyi niyet vardı.

~~~*~~~
Kahretsin, alkoliğin içkiye olan düşkünlüğüyle ona çekildiğini düşünüyordu. 
Bu kadar tatlı ve güzel görünmek tamamen bu kadının kendi suçuydu.
~~~*~~~

Sara'nın iyilik sever hep iyiyi gören sevecen tatlı ve sevimli karakteri Nathan'ın farkında olmadan içine işlemeye başlar. Ama Nathan geçmişinden dolayı kolay kolay güvenemez ona. Hatta Sara'nın babasının patlattığı son olay ise bence tam bir dönüm noktası oldu onlar için.

Açıkçaso o olaydan sonra ben Sara'nın yerinde olsam Nathan'a okkalı bir tokatı basar çeker giderdim. Ancak Sara hem okurları hem de Nathan'ı oldukça şaşırttı tavırlarıyla.

Hep Sara'nın yanındaydım ama kitabın sonlarına doğru sevmeyi öğrenmeye çalışan Nathan kalbimi fethetti. Açıkçası aşk her şekilde her konumda her erkeğe yakışıyormuş be dedirtti. Çünkü yan karakterlerden Nora'nın da aşkını görmek yüzde bir gülümseme oluşturdu.

~~~*~~~
İş insanların canını yakmaya gelince, Nathan kendini bu oyunun ustası olarak görürdü. Bu alanda epey bir tecrübesi olmuştu. Ama söz konusu birini sevmek olunca, bu konuda en ufak bir fikri bile yoktu. Bunu sadece düşünmek bile onu ölümüne korkutuyordu.
~~~*~~~

Kitapta Jade ve Caine görmek oldukça güzeldi hele ki onları anne ve baba olarak görmek paha biçilemezdi :)

Colin ve Nathan'ın arkadaşlığını çok sevdim onun hikayesinde de bol bol Nathan okumak isterim.

Neyse çok uzatmayayım kitabı ben çok beğendşçim her okuduğum Garwood kitapları kadar :)

~~~*~~~
"Sana borçluyum. İşte bu noktada tamamen hemfikiriz. O zaman, lütfen sana tam olarak ne borçlu olduğumu düşünüyorsun onu söyle bana. Ben de karşılığını vermeye çalışayım."
"Benim adım Nathan, Sara."
"Ve?"
"Ve sen, Leydi St. James, bana bir düğün gecesi borçlusun."
~~~*~~~

Bu yazarı çok seviyor ve her kitabını okuyorum dolayısıyla sizlerede tavsiye ederim. Hele bir de historical romans okuru iseniz sakın kaçırmayın :) Ben şimdi kaçar ve serinin son kitabına başlarım :)

Crown's Spies Serisi Kitapları

Kitabın adı           : En Güzel Hediyem
Orijinal adı          : The Gift
Seri Bilgisi            : Crown's Spies #3
Yazarı                   : Julie Garwood
Çevirmen             : Yeşim Öksüzoğlu
Yayınevi                : Epsilon
Sayfa sayısı           : 448

Kitabın tanıtım yazısı:

New York Times çok satanlar yazarı Julie Garwood okurlarını bir kez daha nefes kesen sürükleyici bir aşk hikâyesinin derinlerine çekiyor...


Küçücük yaşında aileler arasındaki anlaşmayla evlendirilen Sara Winchester büyümüş ve muhteşem güzelliğe sahip genç bir kadın olmuştur; artık tek beklediği şey kocası St. James Markisi'nin günün birinde ortaya çıkarak en sonunda onun kalbini çalmasıdır.

Bu masum genç kadın, evli olduğu kişinin meşhur korsan Pagan olduğundan da bihaberdir. Karşısına dikilen son derece kibirli genç adam, Sara'nın kalbini, bedenini ve ruhunu gerçekten en vahşi hazlarla besleyecek, ona aşkların en büyüğünü yaşatabilecek midir? Kadınlara kendini açmayı her zaman reddetmiş genç bir erkekle, yıllar boyu beklediği aşkına kavuşma hasretiyle yanan genç bir kadının yürekleri ısıtan hikâyesi…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın