18 Temmuz 2018 Çarşamba

0 Asude - Babam İflas Edince /// ALINTILAR



Babam İflas Edince kitabına dair bir alıntılar başlığı açmak istedim. Çünkü o kadar yere post it yapıştırmışım ki uzun alıntılardan yorum bozulmasın diye bu başlığı açmaya karar verdim. Bence iyi de yaptım çünkü her bir alıntı çok hoşuma gitmişti ve sizler de azıcık okuyup eğlenin istedim :) 

Öncelikle Babam İflas Edince kitabının yorumu için : Tıklayınız!

İşte şimdi alıntılar zamanı :) 


~~~*~~~
"Sevgi ya da aşk... Bu duygular sadece gelip geçici birer hevesten ibaret. İkimiz de yetişkin insanlarız. Ayakları yere basan sağlam kararlar, aşk ve sevgiden daha önemlidir."
"Bir iş adamıymışım gibi konuşma benimle. Bu bir iş ilişkisi değil, tamam mı?"
"Elbette... Bu her şeyden daha önemli. Ve açıkçası, bu ilişki için aşk gibi, sevgi gibi belirsiz ve yeniyetme duyguların şart olduğunu düşünmüyorum. Buna rağmen..."
"Ne? Sevgi olmadan bir ilişki de olmaz, Murat Bey!"
"Elbette olur. Yanımda olmanı istiyorum. Seni yanımda görmek, sana dokunmak, seni öpmek ya da daha fazlasını yapmak istiyorum... Bu güzel kadının benim kadınım olmasını istiyorum. Seni her anlamda istiyorum. Yetmez mi? Daha ne olabilir ki?"
"Yetmez!" diye başımı salladım.
"Yetip yetmeyeceğine yaşayarak karar verelim."
"Böyle bir ilişki istemiyorum." 
~~~*~~~



~~~*~~~
O çiçekleri Emel'e mi aldın?" diye sordum birden bire. İçimdeki o yakıcı kıskançlığı dile getirmek, o soruyu kelimelere dökmek bile öylesine zordu ki... "Oysa bana hiç çiçek almamıştın."
"Çiçeklerden çok lüks markalar, pahalı elbiseler, pırlantalar ilgini çektiği için olabilir mi?"
"Senden gelecek her şey benim ilgimi çeker," diye fısıldadım.
~~~*~~~


~~~*~~~
"Etrafımda benimle ilgilenen ya da ilgilenecek çok sayıda zengin adam var. Eğer isteseydim, inan bana onlardan birini kapımda köle yapabilirdim ama hiçbirini istemiyorum. Anlamıyor musun Murat, sadece seni istiyorum! Çünkü Allah kahretsin, seni çok seviyorum ben! Markalarımdan vazgeçecek, onları unutacak kadar... Hatta istersen hepsini yakacak kadar çok seviyorum.
~~~*~~~



~~~*~~~
"İstediğim her şeyi bana vereceğini biliyorum. Ve ben de sana istediğin her şeyi vereceğim."
Murat diğer kolunu kaldırıp iri avucunu yüzüme yasladı. Başımı kaldırdım ve gözlerimiz kenetlendi. "İstediğin şey şeyler lüks markaların mı?" diyerek gülümsedi. 
"Hayır. Doğru, şimdiye kadar istediğim tek şey bunlardı ama daha çok istediğim bir şey buldum artık." Ben de elimi kaldırdım ve sevdiğim adamın ceketinin altına sokup kalbini buldum. "İstediğim tek şey sadece bu."
"Senindir."
"Sonsuza kadar da benim kalacak."
~~~*~~~



~~~*~~~
Onu kaybetmek, başka hiçbir kaybın acısına benzemiyordu. Ömrüm boyunca sevdiğim tek kadındı. Bana ve hayatıma bütünüyle zıt ama beni ve hayatımı bütünüyle tamamlayacak tek kadındı...
Onu affetmiştim ve aşkına artık inanıyordum. Ben de onu seviyordum. Cüzdanımdan çok daha iyi bir yere sahipti.
Kalbime... 
~~~*~~~

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın