15 Nisan 2014 Salı

1 Jennifer Probst - Aşka İkinci Şans [ Marriage to a Billionaire #2 ]


Jennifer Probst'un yayınlanan ikinci aynı zamanda serinin de ikinci kitabı olan "Aşka İkinci Şans"ı uzun süredir elimde olmasına rağmen okudum ve bitirdim ama bitmesini hiiiiç istemedim.

Yazarın akıcı, okuru yormayan, merakla okunan ve her daim yüzünde bir gülümseme oluşturan, fazla uzatıpda cılkını çıkarmadan tadında bırakan bir kurgu yeteneği ve kalemi var. Zevk alarak okuyup dünyanın bütün stresinden kurtuluyorum şahsen :)

İlk paragrafta dediğim gibi Marriage to a Billionaire serisinin ikinci kitabıydı. İlk kitapta tanıdığımız Maggie'nin aşık olmasını okuyorduk burada tabi aşık olduğu adamı yani Michael'ı da ilk kitaptan tanıyoruz. Cidden müthiş bir ikili :)

Maggie'nin hazır cevap, güçlü her zaman ayakta durabilir ifadelerine karşılık Micheal'ın güçlü kudreli, sadık, ailesine bağlı, onlar için her şeyi göze alabilecek bir adam olması işleri baya karıştırdıysa da her zaman ki gibi aşk kazandı!

Hani derler ya zıt karakterler birbirini çeker diye en büyük kanıtı Michael ve Maggie oldu :) Maggie'ye ilk kitapta bayılmıştım ve bunda ise ahh... Maggie... ah... kalbimde yine taht kurdu :)

Kitaba dair çok alıntılı bir yorum yapamayacağım çünkü tam kendimi kaptırdım gidiyorum bir baktım ki bitti. Sanırım kısa zamanda bir kere daha okurum :)

Çok keyif aldım ve cidden bir çırpıda okunan su gibi akan bir kitaptı. Tavsiye ederim. Serinin her iki kitabını da tavsiye ederim :)

Kitabın konusunu aşağıda sizinle paylaşıyorum: 
Aşk sıra tanımaz.  
Michael, aşkı kendinden önce bulan ve evlenmeye karar veren kız kardeşinin önünü açmalıdır. Kardeşlerin en büyüğü olduğu için önce onun evlenmesi konusunda ısrar eden annesine bir oyun oynamaya karar verir. Sahte bir geline ihtiyacı vardır. Hem de hemen!  
İşler istediği kadar hızlı ilerlemeyince, eski sevgilisi Maggie’den yardım istemek zorunda kalır. Maggie’nin ise bir şartı vardır. Hem de ne şart…  
“En iyi romantik komedi yazarlarından biri.” - USA Today 

1 yorum :

  1. Merhaba,Blog Depoundaki yaziniz üzerine geldim,blogunuzu izlemeye aldim.

    Dün kütüphaneden iki yeni kitap aldim.Bunlardan biride "Özgürlügün Elli Tonu ",böylelikle seriyi tamamlamis olacagim.

    Yetiskin kitabi özelliginde,onlari es geciyorum, anlatim tarzi akiciligi,karekterlere sempati duydurdu.
    Zaman buldukca blogu incelemeye alacgim...Sevgiler.

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın