11 Ağustos 2014 Pazartesi

1 M. Leighton - Kötü Çocuklar Tutkudan Sırlara (The Bad Boys #2)


"Nash mi Cash mi?" sorusuna geri dönüyoruz ve seçiminizi soruyoruz. Ben her zaman, ilk kitaptan beri Cash diyenlerdenim ama ne yalan söyleyeyim içimde fena halde Nash'e karşı da bir çekim var. Aslında çekimden çok merak beni çeken... nasıl biri olduğuna dair =)

Vee Kötü Çocuklar Serisi Tutkudan Sonra kitabı ile sahalarda yerini alıyor :)

Bu kitapta konu sıradan bir aşk hikayesinden çok daha fazlasını barındırıyor içinde. Aşk, macera, aile ilişkisi, kardeş ilişkisi, tutku... her şey var! Tam benlik anlayacağınız!

Kapağa veya ada aldanıp da erotik aşk romanıdır bu demeyin içinde çok daha fazlasını barındırıyor ve normal bir aşk romanından daha fazla erotizm yok! Bu kitabı o kategoride değerlendirmek bence yetersiz... Bu kitap hatta seri daha çok aşk romanı kategorisini hak ediyor :)

Ben kitaplarda biraz adrenalin seven bir okurum. Tadında bırakılırsa eğer... ve bu kitapta aşk ve adrenalin tam tadındaydı.... Hele fazla uzatmadan gerektiği şekilde gitmesin olayların, dallanıp budaklanmadan sıkmadan bunaltmadan tam kıvamında kalması şahsen beni çok daha fazla tatmin etti bir okur olarak. Bu yazar biraz da bu yüzden seviyorum. Her şey tam kıvamında... aşırıya kaçmıyor, uzatmıyor, sıkmıyor, gereksiz detay vermiyor... okuru soğutmuyor!

Dikkat! Kitap içeriği! :))

Baştan söylüyorum ki sonradan uyarmadı demeyin :)

İlk kitabın sonunda Nash ile Cash ikilisinin arasındaki büyük sırrını öğrenmiştik ama bu kitapta aslında çok daha büyük sırlar var. Nash... asıl Nash ortaya çıkıyor ve aslında asıl kötü çocuk hangisi soru işaretini bırakıyor bizlerin kafasında. Kötü çocuk izlenimini veren Cash, Nash'in yanında süt çocuğu gibi kalıyor. Tamam bu tabir biraz ağır oldu şuna iyi çocuk diyelim ;)

Nash'in ortaya çıkması tam bir şoktu! Cidden beni şaşırttı. Hele ki  Marrisa'nın Nash'e yaklaşması... işte benim Cash & Olivia çiftinden daha fazla merak ettiğim bir konu :) Aralarında bir aşk filizlenirse sanırım en çok ben sevineceğim :D İçimden bir ses Nash'in pek de kolay bir hayatı olmadığını söylüyor ve Nash'e gereksiz bir sempati duyuyordum ve onun mutlu olmasını istiyorum.


"Gavin, geri dönmem lazım. Cash çıkmadan önce ona söylemem gereken bir şey var."

"Çok geç." diyor Gavin ciddi bir şekilde. Onun yakışıklı, ciddi yüzüne bakarken tartışmak için ağzımı açıyorum ama o anda bir motorsiklet hızla yanımızdan geçiyor. "Gitti bile."

"Ama ona söyleme gereken bir şey var, o gitmeden önce bilmesini istediğim bir şey."

"Biliyor."

"Hayır, bilmiyor. Bilmesi mümkün değil. Son zamanlarda tam bir psikopat gibi davrandım, bilmesinin imkanı yok."

Gavin sırıtıyor. "Çoğu kadın öyledir ama esas nokta bu doğru değil. Bana güven, söyleyeceğin şeyi biliyor. Bütün bunları onu sevmeyen bir kız için yapması mümkün değil."


İlk defa alıntıları görselli yapmaya çalıştım becerebildim mi bilemiyorum ama bence sanki birazıcık oldu gibiler :)) Değişiklik olsun ve göze hitap etsin dedim, dilerim öyle de olmuştur.

Eğer aşk romanı severiyseniz ve benim gibi içine biraz heyecan da katılmasını seviyorsanız bu seriye mutlaka bir bakmalısınız. Bayılacaksınız. Ben çok sevdim bu seriyi ve sonuna kadar Cash diyenlerdenim, inşallah son kitapta Nash'e kaymayacağım :))

Kitap benden 5 üzerinden 5 aldı arkadaş! Bu kadar :)

"The Bad Boys" serisi:
Kitabın tanıtım yazısı:
New York Times çoksatanyazanlarından M. Leighton'dan Soluk Soluğa'ya çok sıcak bir devam kitabı. 
Yaşadığı romantik ilişkilerinin hiçbiri, soru işaretleriyle dolu olsa da Olivia'ya, Cash'leyaşadağı kadar kendini doğru hissettirmemiştir. Cash, görünüşte güvenilmez oluşu ve arzularını tatmin etmedeki başarısıyla ''Kötü Çocuk'' ününü çoktan hak etmiştir. Yalnız Cash, kendisini olduğu gibi kabul eden kadınla birlikte, geçmişinden kurtulmaya çalışmaktadır. Ve bu değişiklik arzusunun esas nedeni, Olivia'nın Cash'in dünyasında apayrı bir yere yerleşmesinin ayak sesleridir.  
Ta ki geçmişten gelen karanlık görünümlü yabancılar, Olivia ve Cash'in dünyasını tersine çevirene kadar. İstedikleri şeyi ancak Cash verebilir, eğer Cash, istediklerini vermezse o zaman bu karanlık yabancılar onun hayatta en çok değer verdiği tek şeyi, yani Olivia'yı elinden alacaklardır. Olivia, Cash'eaşık olmanın büyük bir olasılıkla kendisini mahvedeceğini hissediyor, ama bu yeni tehlike, hayal edebileceğinden çok daha büyüktür.  
Gelişmeler, Olivia'nın hayatı konusunda Cash'e güvenmekle birlikte, ana nedeninin artık kalbinin ona ait olduğunu hissetmesiyle devam ediyor. 
Kıpır kıpır diyaloglar ve beklenmedik bir son. (Female First) 
Soluk Soluğa şehvetli, seksi ve çok SICAK!... Hikayenin nasıl devam edeceğini SABIRSIZLIKLA bekliyorum!!! (TheBookishBrunette) 
Bayıldım bu kitaba... (SmexyBooks)

Kitabı satın almak için: Kitap Sihirbazı 

1 yorum :

  1. http://pillikutuphane.blogspot.com.tr/2014/08/son-zamanlarda-herkese-onerdiginiz.html

    Sıkı bir takipçinizim. Bir etkinlik için sizleri de önerdim. Katılmanızı isterim. Linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın