9 Ağustos 2014 Cumartesi

3 Olivia Cunning - Ahlaksız Ritim [ Günahkarlar Turnede #4 ]



Okuduğum ve yorumlamaya üşendiğim bir çok kitaptan biri Ahlaksız Ritim. Aslında Ateşli Bilet'ten hemen sonra bu kitaba başladım ve samimiyetle şunu söylüyorum ki bu seriyi peş peşe okumak bünyeye zararlı. Fazla erotizm yüklemesi oluyor ;)

Seriyi takip ettiğim, 4. kitabı okumamdan belli oluyor ;) Hele hele hele... Eric... adam davulcu... parmakları, elleri sihirli adamın...aklı da öyle... adamın her bir noktası sihirli yav... :))

Neyse o kısma girmeyeceğim sonucunda +18 bir yorum yapmayalım değil mi ;)

Eric, grubun bataristinin aşkını okuyorduk. Aslında bu daha çok Eric'in görür görmez aşık olması ve aşık olduğu kadının kalbini çalma aşamaları, ve iki sevgili olduktan sonraki evreleri konu alıyor. Sed'in hikayesi kadar yoğun bir aşk yoktu, ama çok daha eğlenceli bir aşk vardı. Eric tam kendi gibi bir kadın buldu diyebilirim :)) Tam da ona aklımda yakıştırdığım kadın tipi Rebekah.

Bu Olivia'nın derdi ne anlamadım gitti. Kadın üçlüyü amma seviyormuş yav! Bazen düşünüyorum acaba çok mu istiyordu da bu tür bir seksi içinde ukte kaldı kitaplarında yazıyor...
 Brain sevdiği kadını başka biri ile paylaştı, Jace desen o da öyle belki Eric yapmaz dedim o da paylaştı zaten Trey kesin paylaşır adamın kanında var... Yani artık Olivia yeter yani hani biri paylaştı tamam ama yani... Bir Sed benim kafadan çıktı kadınını paylaşmadı. Arkadaş amma meraklıymış bunlar kadınlarını paylaşmaya! Hayır anladık grupsunuz her şeyiniz ortak ama kadınlarınızı bari ortak kullanmayın! O sahneler cidden çok rahatsız edici!!!

Hani bunu söylemeyeyim diyorum her seferin kitabı okurken ama bakın yine kendimi tutamadım! Bir erkeğin kadınını paylaşması bana ters arkadaş!

Ayrıca lütfen rock yıldızlarını konu alıp yazan yazarlarımız bu gruplara biraz kadın üye serpiştirin. Rock sadece erkekler söylemez değil mi? :) Hayır feminen duygularım ağır bastığı için söylemiyorum tamamen o tur otobüslerin temiz olması için söylüyorum :P

Neyse kitap yorumuna geri dönelim biz en iyisi :))

Eric'in Rebekah'a aşık olması, Rebekah'ı elde edebilmek için çabalaması, aslında birbirlerinden etkilenmelerinin yanında aralarında alevlenen o aşk ateşi çok tatlıydı! Gerçi bir rock yıldızı ne kadar tatlı olabilir ki ;)

Zaman zaman sinirlendiğim oldu o da Reb'in eski erkek arkadaşının olduğu kısımlar çıldırttı beni. Adamı çok fena parçalayasım geldi ama Trey'in çözüm yolu var ya kahkaha attırdı. "hadi canım" "yok artık" tepkileri ile okudum. Trey adamım çok fenasın senin apışıp kalacağın şekilde aşık olmanı bekleyeceğim deme istiyorum ama nasıl bir macera bekliyor onda bizi merak ediyorum :)


"Benim ilgimi satın almak zorunda değilsin."

"Sebebi o değil..." Eric'in alnındaki kırışıklık derinleşti. 

"Sinirlenme bebeğim. Gerçekten sevdim."

"Emin misin?"

Rebekah sırıttı. "Bugüne kadar bana verilen en güzel hediye bu."

Eric rahatlamış bir soluk koyverdi.

"Ama neyin daha fazla anlam ifade ettiğini biliyor musun?"

Eric, tepesinde beliren hayali ampulü işaret etti. "Bir yüzük?"

Rebekah güldü ve ona sarıldı. "Hayır, yüzük değil. Beni düşünmüş olman."

"Şey, o dediğini her zaman yapıyorum."


"Beni daha önce kimse olduğum gibi sevmedi. Gerçekten sevmedi. Olduğum gibi sevilmedim. Kadınlar belki onlara verebileceklerimi sevdiler, ama beni değil."

"Ben seni olduğun gibi seviyorum Eric." Ona daha sıkıca sarıldı. "Seviyorum."


***


Genç kız çıplak kaldığında, Eric ellerini onun kıvrımlarıyla doldurdu. Onu o kadar çok istiyor, ona o kadar çok ihtiyaç duyuyor, onu öylesine çok seviyordu ki nefes alamıyordu. Eric görmek istedi. Rebekah'nın onu sevdiğinin kanıtını. Belindeki kendi adını. Bağlılığının sembolünü. Kendini adayışının. Rebekah, Eric'indi. Eric'in onun olduğu gibi. Sonsuza kadar. 



Size bu kadar alıntı yeter diyor ve yorumumu bitiyorum :D Böyle kitaplara yorum yazmak zor üstelik kitap içeriğine girmeden yazmak imkansız neredeyse.Bahsedilecek çok şey var ama bahsettin mi kitaba dair heves kalmaz. Susmak zor! :)

Her davul sesi her zile vuruşla ortalığın alev aldığını hissettiğiniz, tutkuyu damarlarınızda dolaştıran içinizdeki sert tutkulu tarafı dışarı çıkaran, aşk dolu, sevimli tatlı, sert, tutkulu bir aşk hikayesi!

Tabi bir Sed'in hikayesi gibi olamaz ama bu da çok iyiydi :)

Hep Sed, her zaman Sed! O kadar arkadaş :)

Yorumumu bitirmeden önce size iki şey söyleyeceğim birincisi tabi ki seriyi tavsiye edeceğimdir. Eğer yaş ortalamanız yetiyor ise ve erotik aşk romanlarını okumaktan rahatsız olmuyorsanız bu seriye bir atlayış yapın. İkincisi ise benim değil Rebekah'ın size söylemek istediği bir şey var Eric hakkında :)) İşte o sözler.

Eric Sticks tazeleyici bir hava gibiydi. 
Güneşini kapatmakta ısrarlı bütün bulutları yok ediyordu. 

İşte Eric böyle bir adam. Allah sizlere Eric gibi bir koca bana da Sed gibi bir koca nasip etsin. Amin! :D

Günahkarlar Turnede (Sinners on Tour) Serisi
Kitabın konusunu:
Sert Müziğin Ahlaksız Ritimleri Sizleri Çağırıyor 
Efsanevi davulcu Eric Sticks, heavy metal grubu Günahkârlar'ın yeni ses operatörü Rebekah'yı görür görmez, genç kıza vurulmuş ve ona sahip olmaya ant içmişti. Tabii, genç kızı her gördüğünde ayaklarının birbirine dolanması ant içmekten sayılırsa! 
Ancak ne yazık ki, uzun zamandır gitarist Trey Mills'e hayranlık besleyen Rebekah, yalnız kovboy Sticks'e pek fazla ilgi göstermiyordu. 
Genç kız, tuhaf bir espri anlayışı ve galaksi genişliğinde bir kalbi olan uzun boylu, uçuk kaçık ve biraz da şapşal davulcuya âşık olacağını tahmin edebilir miydi? 
Zaman zaman boşboğazlığa kaçan açık sözlülüğü ile genç kızı kahkahalara boğan ve gösterdiği ilgiyle ona kendini çekici ve dayanılmaz bir kadın gibi hissettiren bir davulcu, eski sevgilisinin ona söylediği sözler yüzünden kadınlığına küsen Rebekah'yı yeniden hayata döndürebilir miydi? 
"Biraz rock, birkaç dövme, büyük bir parça şehvet ve bolca eğlence!" -Reading Angels-

Kitabı satın almak için: Kitap Sihirbazı

3 yorum :

  1. Her tarafta erotik romanlar görmekten gerçekten sıkıldım ben. :S O kadar çok, o kadar çok oldular ki içinde erotizm olmadan aşk anlatılamazmış gibi bir algı oluşturdular resmen. Aslında kalbe dokunmak tene dokunmaktan önemli olsa da sanki tensel ilişki çok fazla ön plana çıktı. Üzülüyorum gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O konuda katılıyorum hatun, şuanda en popüler tür oldu resmen. Yine de sevdiğin karakterler olunca insan okumadan edemiyor :)) Ama kalbe dokunan kitapları bende geri istiyorum artık :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın