1 Ekim 2015 Perşembe

4 Burcu Büyükyıldız - Bir Günah Gibi ( Aşkın Renkler #2 )


~~~*~~~
"Yaşadıkların eskisi gibi tat vermiyorsa aradığın eksikliğini çektiğin
aşktır belki de..."
~~~*~~~

Aşkın Renkleri Serisi'nin 2. kitabı Bir Günah Gibi de okunan kitaplar arasına girdi. Bu kitabı ilk kitap Çilek Mevsimi'nden daha çok sevdiğimi söyleyebilirim. Ahh, evet Yağız ve Mira'nın hikayesi biraz acıklı ama güzeldi ancak... Sarp ve Ela... bambaşkaydı!

Bir yazarın 2. kitabını okuyorsam bu yazarın kalemini sevdiğimi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Özellikle de ilk kitabından daha güzel bir kurguysa... Gözüm kapalı Burcu Büyükyıldız'ın diğer kitaplarını da alabilirim.

Kitabın konusuna kısaca değinmek gerekirse, Sarp Aras 30 yaşında bir iş adamı ve artık hızlı hayatının kendisine zevk vermediğini içinde bir yerlerde bir şeylerin eksikliğini hissetmeye başladığı sırada Ela'yı görür. Ona karşı hissettiği çekime başta karşı gelmeye çalışsa da zamanla bu çekime yenildiğini fark eder. Ela ise bir kreşte öğretmenlik yapan ailesi tarafından hor görülen bir kız... Ela'nın hiç istemediği bir şeylere zorlanması ve Sarp'ın bunu öğrenmesi sonucunda olaylar patlak verir. Sarp kuzenlerinin yardımıyla Ela'yı kaçırır ve hem genç kızı başındaki beladan kurtarmaya çalışır hemde genç kızın kalbini kazanmaya... çünkü Ela çoktan Sarp'ın kalbini çalmıştır.

~~~*~~~
"Kalbim, artık orada başka hiçbir şey bulamayacağım kadar seninle dolu"
~~~*~~~

Adrenalin, aşk, tutku ve aile ilişkisiyle harmanlanmış kalınlığına rağmen kısaymış gibi gelen akıcı, sürükleyici ve elinizden bırakamayacağınız bir kitap olmuş!

Tebrikler Burcu Büyükyıldız! Bana bir kez de siz Türk Yazarlar'ın şaheserler yaratabileceğini gösterdiniz! Çilek Mevsimi'nde değil ama bu kitabınızda... hem kurgu hem de anlatım olarak ayakta alkışladım sizi resmen! Kaleminiz her kitabınızla sanki daha da profesyenelleşiyor bence.

Bir insan beğendiği sevdiği kitaba dair başka nasıl yorum yazar bilemiyorum o yüzden kısa kesiyorum. Ahh... tabi ki yorumumu bitirmiyorum. Onca alıntıyı paylaşmazsam olmaz ;)




~~~*~~~
"O kıza hissettiklerin eğer bu olanları kolayca unutabileceğin basitlikteyse, bırak gitsin.
Kimse için kendini yorduğuna, riske atıldığına değmez."
"Peki ya basit değilse?"
"İşte o zaman, tüm riski almaya hazır olmalısın."
~~~*~~~

~~~*~~~
Yaşadıkları ve hissettikleri, bildiklerinden ve tecrübelerinden farklıydı. Ve Sarp ona her baktığında yüreğinin Ela'ya doğru aktığının, içinde büyümesine engel olmadığı bu doludizgin duyguların önüne geçemediğinin bilincine varmıştı.
~~~*~~~

~~~*~~~
"Erkek olmakla adam olmak arasında fark olduğunu oğlumda görmek, beni çok gururlandırdı küçüğüm. O kocaman bir erkekti ama şimdi aşkına, sevdiği kadına sahip çıkabilecek kadar güçlü bir adam..."
~~~*~~~

~~~*~~~
"Gerekirse zorla tutarım seni yanımda... Kendime zorla aşık edebilir miyim seni bilmiyorum... Ama bundan sonra ne bir kez daha geç kalırım sana, ne de başka birine ait olmana izin veririm bu dünyada..."
~~~*~~~

~~~*~~~
"O kadın... onda hoşuma gitmeyen bir şeyler var. O kadın senden mi hoşlanıyor Sarp? Neden öpüyor seni her defasında?"
"O kadın benim için hiçbir şey ifade etmiyor güzelim."
"O zaman neden kendini öptürüp duruyorsun? Çok mu meraklısın?"
"Hayır güzelim... Emin ol, onun beni öpmesine hiç meraklı değilim. Beni öpmesine hiç merak değilim. Beni öpmesini istediğim tek kadın var...""
"O zaman izin verme, öpmesin seni Sarp... Başka kadınlar olmasın..."
"Başka kadınlar yok Ela. Yalnızca sen varsın. Bir tek sen..."
~~~*~~~

~~~*~~~
"Bu zamana dek yalnızca senin o adamdan kurtulmanı beklediğim için sustum. Aksini ne sana yakıştırabildim ne de hissettiklerimin büyüklüğüne... Ama birkaç gün sonra söz veriyorum, hayatındaki her şey yoluna girecek ela. Ve işte o zaman kafanda dolanan o soru işaretlerini tek tek cevaplayacağım. Hislerimin, senin için göze aldıklarımın ve benim için nasıl kıymetli olduğunun farkına varacaksın."
~~~*~~~

~~~*~~~
"Artık beni sevmeni bekleyecek vaktim yok, benim sevgimin ikimize de yeteceğine şüphen olmasın."
~~~*~~~


Türk yazarların iyi bir şeyler başardığını, en az yabancı yazarlar kadar iyi olduklarını kabullenmek için Burcu Büyükyıldız kitaplarını deneyebilirsiniz. Kendisi favori yazarlarımdan biri olma yolunda ilerliyordu bu kitapla oldu!

Zaman zaman Ela'nın tavırlarına sinir olsam da Sarp'ın aşkının büyüklüğü hayran bıraktırdı. Baran, Hazar ve Kuzey üçlüsünün hatta Sarp'ı da dahil edersek bu dört kuzenin birbirleriyle ilişkisi süperdi. Bana kendi kuzenlerimle olan ilişkimi hatırlattı :) kardeş gibilerdi cidden. Demir ve Burcu'yu okumak çok güzeldi hele ki henüz onların hikayesi wattpad'de devam ediyorken :) 

Ben bu seriyi sizlere tavsiye ediyorum bence bir deneyin :)

Aşkın Renkleri Serisi

Kitabın tanıtım yazısı :


Aşk ile özgürlük arasında sıkışmış bir kadın… Güçlü ve istediğini almaya kararlı bir adam… Ve tek bir bakışla başlayıp yüreklere sızan tutku dolu bir aşk…


Onlar farklı hayatların, farklı dertlerin, farklı mekânların insanlarıyken tek bir prangayla birbirlerine bağlanmışlardı. Sonsuz, yemyeşil bir rüyanın içine adım attıklarında, hayatlarında varlığını hissettikleri eksiğin de ne olduğunu anlamışlardı.

Sarp, isteyebileceği her şeye sahip, başarılı ve kendini tek gecelik ilişkilerde bulan bir adam olsa da tüm inkârına rağmen ruhuna tek bir kadın dokunmuştu. Kâbus gibi bir hayatın içinde özgür olabilmek adına inancını korumaya çalışan Ela ise mutluluğu tutku dolu bir tutsaklığın içinde bulmuştu.

Kalplerindeki sızı onlara sert bir kışın ardından baharı getirirken, güçlü bir adam elleriyle umut dolu bir aşk yaratacaktı. Yeşil gözlerinin ardına hüznünü saklayan kadın ise o andan itibaren kendini doğru ve yanlışın tam ortasında bulacaktı.

Tüm yaşananlara, yapılan fedakârlıklara ve çılgınlıklara rağmen Ela, tutku dolu bir aşkın alevlerinde yanmayı kabul edecek, Sarp'a bir şans vermeyi göze alabilecek miydi? Sonunda birbirlerine esir olduklarında, önlerine çıkan engelleri aşacak gücü kalplerinde bulabilecekler miydi?

4 yorum :

  1. Bu hikayeyi wattpadde okumuştum ve bayılmıştım.Gerçekten Burcu aşkı çok güzel işliyor.İnanılmaz duygulu yazıyor.Diğer hikayeleri de sayfalarla buluşsa tereddütsüz alırım ben de :) emeğine sağlık,alıntılar güzeldi.Diğer hikayeleri de bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Çok çok teşekkür ederim tekrar <3 <3 öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrular bunlar güzel yazar :) kitapların devamını bekliyoruz :) öpüldün kocaman :* :) <3

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın