30 Kasım 2015 Pazartesi

3 Burcu B. Filiz - Ölümsüz Aşk


~~~*~~~
"İhtiyacın olduğu sürece burada olacağım. 
Son nefesime kadar, nefesinin peşinde olacağım.
Çünkü daha farklısı elimden gelmez.
Daha fazla sensiz nefes alamam."
~~~*~~~

Ünlü Aşk kitabıyla tanıdığımız Burcu B. Filiz'in ikinci kitabı Ölümsüz Aşk ile macerasına devam ettiğini yakından tanık oldum :)

Bazı yazarlar vardır, yazdıkça kendini geliştiren, her kurgusu daha güçlü, duygu anlatımı daha sağlam olay döngüsü daha bağlantılı hale getirebilen yazarlar... işte Burcu Hanım'da onlardan biri. Ölümsüz Aşk, ilk kitabından daha iyiydi. Daha sağlam bir kurgu ile karşımızda olmasının yanında daha sürükleyici ve daha akıcı bir şekilde yazılmıştı.

İlk kitapta zaman zaman sıkılsam da bu kitapta her sayfayı merakla çevirdim.

~~~*~~~
"Tabular yıkılmak içindir. Ve onları yıkmak için cesur olmak bile gerekmez. 
Sadece sevmek için cesaretin olsun yeter."
~~~*~~~

Ünlü Aşk kitabında tanıdığımız Toprak ve Melis'in hikayesiydi bu kitap. Karen'in bodyguardlık ajansından iki arkadaşı olan Toprak ile Melis'in hikayesi Melis'in aşkını itiraf etmesiyle yarım kalmıştı ancak bu kitapta o yarım kalan hikaye devam ediyor ancak ne devam etme... şaşkınlıkla başlamanın yanında Melis'in herkesten gizlediği şeyler ve daha da önemlisi kendisiyle ilgili öğrendiği, keşfettiği şeyler... şaşırtıcı olmanın yanında yazarın böyle bir kurgu yapabilmesini takdir etmeme neden oldu.

Kitaba dair daha detaylı yorumlar yapmak istiyorum ama kitap içeriğine girmekten ve dahası da sizi bu şekilde kitaptan soğutmaktan korkuyorum o yüzden kitabın içeriğini anlatmadan neler diyebilirim diye düşünüyorum.

~~~*~~~
"Benim onu sevmem ve onun da beni sevmesini istemem, Güneş'in Dünya'nın etrafında dönmesini beklemek kadar alçakçaydı. 
Ama deli gönlüm işte, bir pervane gibi onun etrafında dönmüş, dönmüş ve sonunda ateşiyle yanmaktan kurtulamamıştı."
~~~*~~~

Ahh, bu arada şimdi Toprak ve Melis'in yarım kalan hikayesi dedim ama yanlış anlamayın kitap aşk romanı değil... polisiye de aynı zamanda çünkü işlenen kadın cinayetlerinin arkasındaki kişileri ve sebeplerin araştırılması da var kitapta... Bu araştırmayı yapan ekibin bir üyesi Melis ve işin ironik kısmına bakın ki süpheliler arasında Toprak'ın yeni ortağı var dolayısıyla ucu bir yerde Toprak'a bile dokunuyor... ahh bir de Melis'i saplantı haline getiren bir pislik var...

Cinayetler... ölen kadınlar... garip sırlar... ilgi çekici güçler... ve bunlarla harmanlanan yarım kalan bir aşk... ahh kitabın sonunda da yeni filizlenme garantisi veren bir aşk daha...

Bence eksik yok fazla bile var ;)

Dediğim gibi ilk kitaptan daha çok sevdim ben bunu ve tam ağzıma layıktı denilir ya işte öyleydi. Severek okudum ve sizlere tavsiye de ediyorum.

~~~*~~~
"Yalvarırım bana sırt çevirme... Yalvarırım beni terk etme... 
Görmüyorsun ama kalbin avuçlarında can çekiyor.
Bir gülüşüne, bir bakışına bile muhtacım. Ve sen bana her küskün baktığında, canım bedenimden sökülüyor... 
Senden uzak kaldıkça her gün biraz daha yok oluyorum. 
Yaşamak için tek sebebimsin, Melis...
Lütfen gitme!"
~~~*~~~

Ve bir şey daha... Tüyap'ta Burcu Hanımla geçen sohbetimizin içerisinde kendisinin fantastik çalışmaları olduğunu da öğrendim. Biliyorsunuz ki Türk yazarlarda pek fantastik bir şeyler yazanlar yok nedense... bence bu konuda Burcu Hanım'a şans verilmeli diye düşünüyorum. Bu konuda kendisine güveniyorum ki... altında kalkar :)

Serinin kitapları:

Kitabın adı      : Ölümsüz Aşk
Kitabın yazarı : Burcu B. Filiz
Seri sıralaması :  #2
Yayınevi           : Aspendos
Sayfa sayısı      : 528

Kitabın tanıtım yazısı :

Ünlü Aşk'ın yazarından… Melis Saygın.

O bir kadın. O bir bodyguard. O bir… Psişik! Melis, uzun yıllardan sonra ilk saha görevini aldığında, başına geleceklerden de, vermesi gereken zor kararlardan da habersizdi. Görevi gereği erkek kılığına girmesi, alkol kokan gece âlemlerine dalması ve her türlü fuhuş ve seks oyunlarının döndüğü bu yerde, kimliğini deşifre etmeden ipuçlarının izini sürmesi gerekiyordu.

Ta ki… Toprak Arslan'la yeniden karşılaşana kadar!

Arslan Holding'in yakışıklı ve güçlü sahibi Toprak Arslan için hayat sadece işten ibarettir. Uzun yıllar önce ayrıldığı bodyguard'lık görevinden sonra kendisini ticarete vermiş ve aile şirketlerini ülkenin sayılı şirketleri arasına sokmuştur. Fakat yeni bir yatırım için, bir gazinoya ortak olduğundaysa işler hiç beklemediği bir hal almaya başlar. Asla unutamadığı, asla kavuşamadığı kadın yeniden karşısındadır! Geçmiş, iki âşık için de geçmişte kalmayacaktır. Büyülü bir dünyanın kapıları sizler için aralanıyor… 

3 yorum :

  1. Yarın kitabım çıkıyor! "İlle kitap"a yazayım dedim! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı olsun, bol bol okurlu olur inş. :)

      Sil
  2. Kitap kapağına bayıldım. İçinde biraz polisiye veya tarih olan kitapları seviyorum.Yorumunu okuduktan sonra alıp okumaya karar verdim teşekkürler.. :-)

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın