8 Mayıs 2017 Pazartesi

0 J. S. Cooper - Aşık Rhett (Rhett #2)

 
~~~*~~~ 
Sadece tek bir hayatımız ve tek bir şansımız var. Sahip olduğumız şeye bir şans tanımadan çekip gidemezdi.
~~~*~~~

Ve seri bitti. Dex'in tadımlık kitaplarından biriydi.
İlk kitapta iki çok yakın çocukluk arkadaşı gencin Clementine ile Rhett'in birbirlerine aşık olduğunu kabullenme sürecini okumuştuk bu kitapta da ikisinin basıl bir sevgili olduğunu okuduk.
Eğlenceli, tutkulu, biraz sorunlu bir aşkın hikayesiydi. Rhett küçüklüğünden yaralı, sorunlu bir annenin çocuğuydu dolayısıyla Clemmie ile olan ilişkisinde bocalamaları vardı bunu aşması ve aşkına güvenmesi... her şeyden önce bu aşk için yetersiz olduğu düşüncesinden kurtulmasının okuduk. Tabi sadece Rhett değil aynı zamanda Clemmie'nin de kendine güvensizlikleri vardı bu ilişki için.
~~~*~~~ 
Çok yakışıklı erkeklerin bile güvensiz olabileceği hiç aklıma gelmemişti, ama onlar da geri kalanımız kadar güvensizdi.
~~~*~~~
Kitap iki yakın arkadaşın bir ilişki yaşadığında nasıl olacağının özetiydi. 
Zaman zaman eğlenceliydi ama kendilerini bulma ve güven sorunlarını aşma konusunda birbirlerine yardımcı olmaları güzeldi. Gereksiz kıskançlık krizlerinden ayrılma modu yoktu. Bunu da sevdim.
Uzunca bir yorum yazacağım kadar kalın bir kitap değil. Dolayısıyla kısa kesiyorum :)
Çok fazla beklenti olmadan okunduğunda zevk alacağınız bir kitap. 
 
~~~*~~~ 
Korkuyordum. Hayatımda hiç olmadığı kadar korkuyordum. Bu kadını her şeyden çok seviyordum ama bunun yeterli olup olmayacağını bilemiyordum.
~~~*~~~
 
Rhett Serisinin Kitapları
 
Kitabın adı           : Aşık Rhett
Yazarı                   : J. S. Cooper
Orijinal adı          : Rhett in Love
Çevirmen             : Belgin Selen Haktanır
Seri Bilgisi            : Rhett #2
Yayınevi                : DEX Plus
Sayfa sayısı           : 160

Kitabın tanıtım yazısı: 

 Rhett aşık. Hem de çılgınlar gibi. Birbirine âşık iki en yakın arkadaşın gözünden yazılmış Aşık Rhett, Rhett serisinin ikinci kitabı.Kız tavlamada usta, her gün başkasının yatağında, tek bakışıyla istediğini elde eden Rhett Madison, en yakın arkadaşı Clementine O'Hara'ya aşık olursa ne olur?

Dünyanın en ince, romantik ve sorumluluk sahibi erkek arkadaşı olacağını sanıyorsanız tekrar düşünün. Rhett Clementine'a rağmen hala bekar gibi davranınca Clementine arkadaşlıktan sevgililiğe geçiş kararını sorgulamaya başlar. Clementine'ı kaybetmekten korkan ama eski alışkanlıklarından da vazgeçmeyen Rhett, ona ilişki terapistine gitmeyi önerir. Yine de tüm çabalarına rağmen Rhett, ilişkilerinin duygusal tarafından çok fiziksel tarafıyla ilgili gibidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın