29 Mayıs 2017 Pazartesi

2 Audrey Carlan - Takvim Kızı - Mart( Calender Girl #3 )


~~~*~~~
"Bu ay çok ilginç geçeceğe benziyor."
"Eğer her şeyi önceden kestirebilseydik hayatın ne zevki kalırdı."
~~~*~~~

Ve Takvim Kızı Mia bir ayı daha geride bıraktı. Ama bu sefer ki başka bir güzeldi.

Biliyorsunuz ki -bilmiyor olabilirsiniz de- Mia babasının borcunu ödemek için teyzesinin eskortluk şirketinde çalışıyor. Müşterileri ile cinsel ilişki girme zorunluluğu yok ama girerse ekstradan ücret alacağı bir iş... ve sadece 12 ay sürecek bir iş...

3. ayında -Martta- ünlü bir İtalyan iş adamı müşterisi oluyor. Ancak bu seferki müşterisinin tercihleri başka ve Mia'ya hayatın başka bir yüzünü gösteriyor.

~~~*~~~
"Eğer eninde sonunda incineceğini biliyorsan, birini incitmek için asla uygun zaman diye bir şey yoktur."

~~~*~~~

Tony, bir eşcinsel ve annesine geçici süreliğine bir nişanlı tanıştırmak için Mia'yı kiralıyor ancak Mia ailenin ve Tony için neyin önemli olduğunu ve bazen aşkın her şey ile başedebileceğini gösteriyor.

İmkansız görünen bir aşktı Tony'ninki ancak hiçbir şey imkansız değildi.

Ben ilk kitaptan beri Mia'nın müşterilerinde hep Wes'i sevdim ve bu kitapta Wes'i görmek paha biçilemezdi. Adeta mutlu oldum hele ki Mia ve Wes'i berabet görmek... ayyy çoook güzeldi :)

Eeee müşteri eşcinsel olunca eski sevgili sıkıntı yaratmıyor ;)

~~~*~~~
Wes beni tıpkı filmlerdeki gibi, savaştan dönen ve nihayet sevdiği kadına kavuşan bir adam gibi öpüyordu. Sanki tüm dünyası benmişim gibi.. Ve şu anda o benim tüm dünyamdı.
~~~*~~~

Neyse kitap yine kısacık bir günde bitecek ve tadı damağınızda kalacak cinstendi. Çok sevdim özellikle bunu. Dilerim Arkadya Bitter kısa zamanda diğer kitapları da çıkarır.

Mia ve serüvenlerini bekliyorum :)

Tavim Kızı (Calender Girl) Serisi
  • Ocak
  • Şubat
  • Mart
  • April
  • May
  • June
  • July
  • August
  • September
  • October
  • November
  • December

~~~*~~~
"Mia, sahip olduğumuz bu şeyi elimizden almana izin vermeyeceğim."
"Ben de buna izin vermeni istemiyorum. Önümüzdeki dokuz ay boyunca nelere sahip olabileceğimi bana hatırlatmanı umuyorum."
"nelere sahip olabileceğini, seni neyin beklediğini unutmana asla izin vermeyeceğim."
~~~*~~~


Kitabın adı      : Takvim Kızı - Mart
Orijinal adı     : March - Calender Girl
Yazarı              : Audrey Carlan
Çevirmen        : Esra Çetin
Seri bilgisi       : Calender Girl #3
Yayınevi           : Arkadya Bitter
Sayfa sayısı      : 136

Kitabın tanıtım yazısı: 

1 Milyon’dan fazla adetle satış rekorları kıran, listeleri altüst eden ve hakları 30 farklı ülkeye satılan… New York Times Çoksatanlar Listesi’nin 1 numarası… Audrey Carlan’ın dünya çapında ses getiren TAKVİM KIZI Arkadya Bitter farkıyla sizlerle. Takvimlerinizi hazırlayın! Her aya farklı bir kitap, her ay farklı bir macera. Bir nişanlı! Bu kez kas yığını bir İtalyan’ın ‘sahte nişanlısı’ olmak üzere Chicago’ya gidiyorum! Aslında durup düşününce neden geniş omuzlu, boksör ve aynı zamanda bir hayli zengin bir restoranlar zincirinin sahibi ‘sahte’ bir nişanlıya ihtiyacı olsun ki diye düşünmeden edemiyorum. Ancak bana düşünmem için para ödemiyorlar, değil mi? Antony yani Tony Fasano’yu gördüğüm ilk anda da tüm bu düşünceler aklımdan uçup gitti bile zaten! Adam kesinlikle yirmi dört yıllık hayatımda gördüğüm en eşsiz şeydi. Sonrasında olanlarsa neredeyse aklımı kaçırmama neden olacaktı. Size şu kadarını söyleyeyim, artık bu fazla iri, fazla zengin ve fazla yakışıklı adamın neden bana, yani ‘sahte bir nişanlıya’ ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum…

2 yorum :

  1. Ne yazık ki arkadya bitter kapanmış yerine arkadya polisiye gelmiş sözde ilgi görmüyomuş o yuzden kapatma kararı almışlar. Bir suru seri yarım kaldı tutku oyunları tess gibi. Buyuk haksızlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgi görmediği hatta tepki aldıkları konusunda yorum yapamam, sonuçta henüz yeni açıldıklarında nasıl tepki ve eleştirilere ve hakaretlere tanık kaldıklarını ilk elden tanık oldum. Bu yüzden şimdi böyle bir karar almalarının altında büyük nedenler ve kitapların ilgi görmüyor olması olduğuna inanmak zorundayız. Okuyan 5-10 kişi ilgili demek değil, kitapların onlarca basım yapması ilgidir... Serilerin yarım kalması konusunda büyük haksızlık oldu bence de... şahsen ben de tutku oyunları ve tess'in özellikle bitmesini isterdim. Dilerim devam edecek başka yayıncılar olur.

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın