5 Eylül 2013 Perşembe

8 Jamie McGuire - Ayaklı Bela [Alıntılar]


Ayaklı Bela'ya dair sevdiğim ve not aldığım yerler var demiştim ve şimdi dedim ki hazır çekilişimiz devam ederken bazı yerlerden sevdiğim alıntıları sizinle paylaşayım :)

Okumaya hazır mısınız :)

Ahh bir de devamı gelecek bu alıntıların, birkaç yer daha var onları da daha sonra paylaşacağım :)




Küvete yaslanıp elimden geldiğince gevşedim ve Abby'yi kendime çektim. İçini çekip rahatladı.Kendini öyle bırakmıştı ki, vücudu eriyip benimkiyle bir olmuş gibiydi. Üstü başı kusmukla kaplı da olsa onun yanında olmak istediğim tek yerdi. Partide söyledikleri tekrar tekrar aklımdan geçiyordu.

Başka bir hayatta seni sevebilirdim.

Abby hasta ve zayıf bir halde kollarımda yatıyordu, ona bakmam için bana sığınmıştı. O anda kendisine karşı olan duygularımın kabul ettiğimden çok daha güçlü olduğunu fark ettim. Tanıştığımız an ile onu banyonun zemininde tuttuğum an arasında bir noktada ona aşık olmuştum.



"Onunla bahse girme oğlum O kaybetmez."

Aniden aklıma Abby'nin o dövüşten önce, kaybedeceğini ve kaybettiğinde de bir ay yanımda yaşamak zorunda kalacağını bile bile benimle iddiaya girdiği aklıma geldi. Bütün bu zaman boyunca umurunda olmadığımı düşünmüştüm ve şuanda bunun doğru olmadığını anlıyordum.  


"Bir adım ileri iki adım geri giriyormuşuz gibi geliyor,Güvercin. Ne zaman aynı dalga boyunda olduğumuzu düşünsem aramıza bir duvar dikiyorsun.Anlamıyorum... bir dünya dolusu kız ilişkilerini ciddileştirmek, duyguları hakkında konuşmak, bir sonraki adımı atmak için erkek arkadaşlarının canını çıkarıyor..."

"Benim dünyada bir benzerimin olmadığı konusunda anlaştığımızı sanıyordum."

Başımı öne eğdim, boşuna didiniyordum sanki. "Tahmin etmekten yoruldum. İlişkimizin nereye gittiğini düşünüyorsun Abby?"


"Benimle işinin bittiğini söyledin ve bunu kabul ediyorum.Artık seninle tanıştığım zaman olduğum kişi değilim.Değiştim.. daha iyi yönde. Ama ne kadar çabalarsam çabalayayım, sana doğru davranamıyormuşum gibi gözüküyor. İlk başta arkadaştık ve seni kaybedemem, Güvercin.Seni sonsuza dek seveceğim ama mutlu edemeyeceksem seni kazanmaya çalışmanın da pek bir anlamı yok. Başka biriyle beraber olmayı hayal bile edemiyorum ama arkadaş kaldığımız sürece mutlu olacağım."

"Arkadaş olmak mı istiyorsun?"

"Senin mutlu olmanı istiyorum. Artık bu ne gerektirirse."

"Gelecekteki karınla tanıştığında bütün bunlar için bana teşekkür edeceğine elli papeline bahse girer misin?

"Bu fazla kolay bir iddia... Evlenmek isteyebileceğim tek kadın az önce kalbimi kırdı."





8 yorum :

  1. Tatlı beladan sonra şimdi de ayaklı bela. Gerçekten beklentilerim çok yükseldi . Paylaşım için teşekkürler. Umarım bu kitap çekilişte bana çıkar. bir an önce okumak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden güzeldi de :) beklentin yüksek olmalı zaten bu kitap için beklentileri karşılayacağından eminim :)

      Sil
    2. Hatunum dur, beklenti çok olunca en güzel kitap bile havada kalıyor. Sakin ol :P :D

      Sil
    3. Ben Tatlı Bela'dan sonra büyük beklentiyle başladım hatun ve beklentilerimi karşıladı o yüzden söylüyorum hatun :D hem Travis söz konusu olunca sakin olamıyorum ne yapayım :D

      Sil
    4. Hahaha :D Peki, o zaman :D

      Sil
  2. :D iyice yükseldi şimdi beklentim bak inşallah boşa çıkmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boşa çıkmayacaktır :) hem durun ben daha sizinle ne alıntılar paylaşacağım :)

      Sil
    2. paylaş paylaş bekliyorum heyecanla :D

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın