24 Ağustos 2014 Pazar

3 Kristen Middleton - Ateşli Dişler [ Night Roamers #1 ]



Kitaplığımdaki ilk Altın Bilek Yayınları kitabı Ateşli Dişler...

Kitaptaki ateşli kısmını henüz göremesem de dişler kısmını gördüm :)  İsimden de konusundan da araştırdıysanız türünden de anladığınız üzere bir vampirli seri...

Aslında bu türde kitaplar o kadar çok çıkmaya başladı ki her taraftan bir ara vampir fışkırıyordu şimdi biraz duruldu gibi gelirken karşımıza Ateşli Dişler çıktı.

ımm... kitabı beğendim mi beğenemedim mi bilemedim şuan. Kitaba karşı çok karmaşık duygular içerisindeyim. Kapağı evet çok güzel, yazarın anlatımı da fena değil... ama konu ilginçti ancak beklentilerimi karşılayacak kadar iyi değildi ama yine de sonunda beni neyin beklediği merakıyla da okudum.

Nick'in ikizi Nathan ile iki kardeş ilişkileri, Duncan ile tanışmaları falan çok güzeldi. Ethan'ın piyasaya çıkması, Nick'i etkisi altına alması falan da fena değildi ama yine de bir şeyler eksik geliyordu okurken. Duygular fazla havada kalmış gibi geldi bana...  bir şeyler eksik, tamamlanmamış, olmamış hissiyatı uyandırdı okurken.

Aşk... birden oldu ama hadi oldu diyelim bunu biz okurken niye hissedemedik? Vampirli hikayelerde beklediğimiz gizem nerede? Hadi o da azıcık bir şey vardı ama o da yetmedi. Ethan bir anda çıktı, Nick'i etkiledi falan filan... Abi durun bir ya... bu ilk kitap ne oluyorsunuz bir konuyu okurun karafasında oturdun!

Açıkçası ne demeliyim bu kitaba dair bilemiyorum. Vampirler dediğimiz zaman... daha başka şeyler hayal ediyoruz. Hadi ben kendimi geçtim benim ilk vampir kitabım Twilight Serisi'ydi ve vampir ile insan aşkları için bir zeminim vardı ama vampir kitaplarının kurtları olan okurlar için bu kitap... çok yetersizdi.

Kitabı tavsiye eder miyim diye düşünüp duruyorum ama ne yazık ki tercihi size bırakacağım. Eğer denemek istiyorsanız okuyun, ama beklentilerinizi de çok yüksek tutmayın.

Night Roamers (Gece Gezginleri) Serisi'nin kitapları:

Kitabın tanıtım yazısı:
Ondan uzak duramıyordu, bu elinde değildi... Onu ilk gördüğü andan beri adeta etkisi altına girmişti. Buz mavisi gözlerinden, tıpkı bir karamel gibi kokan teninden ve onu baştan çıkartan dokunuşlarından uzak duramıyordu... Öte yandan Duchan, ona âşık olduğunu söylemişti, o da; hayatında ilk kez bir erkekten hoşlanmıştı ve daha yeni çıkmaya başlamışlardı, bu hiç de âdil değildi... 
California'dan taşınma fikri Nikki'yi huzursuz etmişti, yeni okul, yeni iş, yeni arkadaşlar tüm bunlara alışmak zaman alacaktı... Kalacakları evi gördüğünde tüm hisleri tersine dönmeye başladı...Muhteşem göl manzaralı evlerinde kendine ait bir jakuzisi bile vardı... İkizi Nathan da halinden çok memnun görünüyordu. California'da bıraktığı eski sevgilisini, burada gördüğü kızlardan sonra zihninin en derin köşesine itmişti. 
Ama çok geçmeden işler tersine dönmeye başlamış, göl kenarında bir ceset bulunmuş, ilk kez gördükleri garson kız, Nikky'nin eline gizlice bir kâğıt tutuşturmuştu... Kâğıtta şu yazıyordu: Geceleri kapınızı kilitleyin ve evinize yabancıları almayın... 
Bu not ne anlama geliyordu? Kasabada üst üste cesetler bulunmaya devam ederken, karşı koyamadığı şehvetli aşk da Nikky'yi esir almaya başlamıştı. 
Gece Gezginleri serisinin ilk kitabı olan ATEŞLİ DİŞLER, size gizem ve aşk dolu bir maceranın kapılarını açıyor. 
Bu çağrıya kulak verin...

Kitabı satın almak için: Kitap Sihirbazı

3 yorum :

  1. Merhaba,
    Yazınızın başında kullandığınız Ateşli Dişler kapağı Gezgin Kitap Kardeşliği Blog Turu için Mavi Uçurum tarafından yapılmıştır. Lütfen kaynak belirtin ya da kaldırın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resmi değiştirdim, google aramalarda çıkan bir resimdi dolayısıyla bir özel yapım olduğunu fark etmedim. Resmi değiştirdim, bu da size ait değilse sorun kalkmıştır ortadan diye düşünüyorum. :)

      Sil
    2. Teşekkür ederiz. :) Yapan kişi böyle durumlardan rahatsız olduğu için belirttim. :) Keyifli okumalar. :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın