15 Eylül 2014 Pazartesi

2 Cindi Madsen - Aşk Bir Masalmış


Tam da türüne yakışan bir kitaptı. Romantik ve komedi!!! :)) Hani şu Jennifer Anniston'ın filmleri var ya hiç izlemekten sıkılmadığımız... onlar gibiydi. :)

Akıcı ve sade bir üslupla yazılmış, su gibi akan, okuru sıkmayan, güldüren ama bazen de sinirlendiren her şekilde okura keyifli dakikalar sunan bir kitaptı "Aşk Bir Masalmış!!!"

Kitap, Darby adında artık aşktan umudunu kesmiş, hep yanlış adamlara aşık olmuş ve fazlasıyla aldanmış, kalbi kırılmış bir kadın... ve bir gün karşısına 'beyaz atılı prensi' çıkageliyor... ve hayatı tamamen değişiyor, dememi bekliyorsanız yanılıyorsunuz :D

Zaten sorun da bu!!! Darby, bu beyaz atlı prens yani Jack'ten uzak duruyor, kurallarını söylüyor ve onunla yakınlaşmamaya çalışıyor. Ancak bazen hayat bize istediklerimizin dışındakini veriyor ve hayat Darby'e prensini Jack olarak gönderdi. :)

Her şekilde mutlu son ve keyifli okunacak, sizi okurken gülümsetecek bir kitap! Eğer romantik komedi tadında, chick-lit tarzındaki kitapları seviyorsanız bunu da okumalısınız, seveceksiniz!
Öyle ahım şahım bir güzelliği yoktu belki kitabın ama yine de okuru eğlendirecek ve okuduğunda zaman kaybı gibi görmeyeceği bir kitap!

Özellikle kitabın içimdeki bizler küçük kızken anlatılan o muhteşem aşk masalları ile yapılan erkek arkadaş kıyaslamalar.. .süperdi!

Tabi ki eksiklikleri vardı, biraz daha duygu biraz daha aşk için çaba olabilirdi bunları inkar edemem. Ama eğlenceli bir kurgu ve anlatım olunca bu eksiklikler bir şekilde kendini yok ediyor. En azından bu kitapta etti diyebilirim.

Kısa bir yorum oldu biliyorum ama bu kitabı bir kere anlatmaya başlamak demek kitabı okumanıza gerek kalmadı demek :) Bu yüzden eğer romantik komedileri seviyorsanız bir deneyin seveceksiniz :)


Kitabın tanıtım yazısı:
Bütün aşk masallarının başlangıcı güzeldir. Peki ya sonrası? 
Darby yirmili yaşlarının sonuna gelene dek gerçek aşka olan inancını yitirmeden beyaz atlı prensini aramış ve sonunda, onu bulmanın imkânsızlığını kabul etmiş genç ve güzel bir içmimardır. Hayatı boyunca yaşadığı ilişkilerden aldığı dersleri bir deftere not alan genç kadın, daha önce yaptığı hataları tekrarlamamaya adeta yeminlidir. Tam da aşka ve sevgiye olan inancını sorguladığı bir dönemde karşısına çıkan Jake'in etkileyici yaklaşımına rağmen kalbini ona kaptırmamakta kararlıdır. Genç adamın ise ondan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur ve Darby'nin aşka dair fikirlerini değiştirmeyi kafasına koymuştur. Fakat bu, sandığı kadar kolay olmayacaktır. 
"Mutlu sonlara inanmayanlardansanız sizi yanıltması için bu modern zaman masalına bir şans verin." -Romantic Times- 
"Çekici, sevimli ve samimi bir itiraf romanı." -Booklist- 
"Romantik-komedi türünde oldukça esprili bir dille yazılmış, keyifle okunmayı garanti eden bir roman."  -The New York Times- 
"Aşk Bir Masalmış!!! Derken için, yetişkinlere adanmış bir peri masalı diyebiliriz." -Amazon-

Kitabı satın almak için: Kitap Sihirbazı

2 yorum :

  1. bu kitabı kesinlikle okumalıyım, bir kere kapağı bile beni benden aldı.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle okumalisin gerçekten cok eglebceli ve akici hele hele jack beni benden aldi

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın