17 Ocak 2015 Cumartesi

2 Mimlendim! Şimdi Mevsimi


Kördüğüm Hayaller tarafından Şimdi Mevsimi etkinliği için mimlenmişim eeee bana da yapmak düştü değil mi? :)) Keyifli olacak gibi görünüyor :))


~~~*~~~

1. Kışın okumalık favori bir kitabın var mı? 

Hayır, yok. Kitapları tamamen ruh halime göre okurum. Ruh halime uygun değilse bile eğer çok fazla ilgimi çekmiş, merak ettiğim bir kitap varsa onu da okurum. O yüzden şu kış için favorimdir diyemem ama şunu söyleyebilirim "aşk romanları soğuk kış gününüzde içinizi ısıtabilir" :)


2. Kapağı mavi olan bir kitap?

Mavinin tonları olan bir kitap kapağı, uyar sanırım soruya değil mi? :) Özellikle çok beğendiğim bir kitap olması gerektiğini düşünerek "On Küçük Nefes"i seçtim :)

Bayıldım! Müthiş bir kitaptı ve şiddetle tavsiye ederim, güzel bir kurgusu vardı :)





3. Yılbaşı ağacında yıldız olarak kullanabileceğin bir kitap?

Imm... Bu cidden zor oldu ama...Yıldız diyebileceğim bir çok kitabım var seçmek zor olacak. 

Bu seçimimi son okuduğum kitapları göz önüne alarak seçiyorum ve Yabancı Yayınları'ndan çıkan Tersyüz'ü gösteriyorum. Hoşuma giden, etkileyici ve oldukça gerçekçi bir hikayesi vardı. Zevkle okuduğum ve herkese önereceğim bir kitap. 





4. Kış tatili için mükemmel olan bir kurgusal dünya?

Imm.. şuanda ciddi ciddi düşünüyorum da... Bir yanım Melez Sözleşmeleri diyor bir yanımda Tatlı Şeytan diyor...çok kararsızımama sanırım mitolojik mücadele iblislerden daha ilgi çekici gerçi Kaidan hiç de ret edilecek tip değil ama Aidan ağır basıyor bir de Seth var tabi :D Her şey mitoloji aşkına ;)

5. Birlikte kış tatiline gideceğin bir kitap karakteri?

Doruk... Doruk... Doruk! Yeterli bir açıklama sanırım ;) tabi seçenekleri açık tutma taraftarı olarak Clayton, Zack, Matt, C.Grey. Kaidan da demek isterdim ama yaş kurtarmaz ;) Belki Ambrose da diyebilirim :D

6. Bu sene için listende olan bir kitap?

Hangi birini öğrenmek istersin :D o kadar çok ki anlatamam :) Ama şuanda sanırım en merak ettiğim olarak Hiçliğin Kıyısında'yı söyleyebilirim. Onca reklamdan sonra çıktı ve bende ilk çıktığı zamanlarda kitaplığıma ekledim kitabı ama nedense henüz okumadım :) Kısa zamanda okuyacağım inş. :)


7. Favori tatil içeceğin, atıştırmalığın ve filmin?

Imm... sanırım nescafe 3'ü 1 arada, atıştırmalığım cips ve kesinlikle çikolata :D ve filmim... ımmm çok film izleyen biri değilimdir ama sanırım Uyumsuz (Divergent) diyeceğim hazır Blu-ray'ini yeni almışken onu söyleyeyim :D

~~~*~~~

Oldukça keyifliydi cevaplamak :) Allah'tan sorular zor değildi ;) Bildiğim yerlerden çıktı ;)

Şimdi bende bu etkinliğe aşağıdaki blogger arkadaşları mimliyorum :) yapmadılarsa tabi ki :)




2 yorum :

  1. Teşekkürler fıstık ;) Ellerine sağlık valla, güzel olmuş :* Doruk nidalarını yesinler <3 Ve de yaş sorun değil bence, ne de olsa kurgusal dünya. O nedenle hepimiz genciz değil mi? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahah bence de o zaman Kaidan'da olsun ;) adamın günahı yeter :P hehehe :D Doruk candı yaaa :) <3

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın