8 Ağustos 2016 Pazartesi

1 Jennifer L. Armentrout - Sağdıç ( Gamble Kardeşler #1 )


Bu kadının kalemini seviyorum. Sıkmıyor, yormuyor... gereksiz uzatmalara gitmiyor... hele ki bu kitabında tam film gibiydi. Çabuk okundu, gereksiz entrikalar veya üçüncü kişiler yoktu... Güzeldi. :)

Jennifer L. Armentrout, ülkemizde neredeyse milyonlarca kitabı yayınlanan yazarlardan biri. Şimdiye kadar hep fantastik kitaplarını okumuştum şimdi yazarın günümüz aşk romanı türünde bir kitabını okumak çok zevkliydi. Fantastik romanlarında kurgu yeteneği ve kalemi nasılsa bu kitapta da aynıydı.


Akıcı, zaman zaman gülümseten, Chase'in tavırlarına sinirlendiren ama sonunca "Ayyy" diye kızsal tepkiler verdirten bir kitaptı. Ben beğendim :)

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse, Maddison ağabeyinin en yakın arkadaşı ve kendisinin de çocukluktan beri tanıdığı Chase'e aşıktır. Ve bu aşkı neredeyse bütün dünya duymuştur. Yani o kadar farkındalar Maddison'ın çevresindekiler bu aşkın. Neyse, Maddison ağabeyinin düğününde Chase'in de bulunacağını bilerek gittiğinde onunla tekrar karşılaşmak oldukça zor oluyor onun için bir de bunun içerisine otelde yapılan yanlışlık nedeniyle ikisi aynı odada kalmak zorunda kalması, duurumu Maddison için içinden çıkılmaz bir hale getiriyor... Tabi... yakışıklı mavi gözlü Chase'de bir yere kadar Maddison'dan uzak durabiliyor. Aralarındaki ilişki sarpa sarıyor...

Neler olduğu kitapta anlatılıyor. Zaten kısacık birkaç saate bitiyor kitap ve okurken keşke biraz daha uzun olsaydı diyorsunuz.

Kısacık bir kitaba dair daha fazla yorum yapmayacağım, ama ben beğendim. Zaten yazarın kalemini seviyor ve kitaplarını okuyorum. Sizlere de tavsiye ederim :)

Ahh bu arada yabancı sitelerde yazarı J. Lynn olarak görülüyor ancak Jennifer L. Armentrout bu kitabı ve birkaç kitabını bu mahlas ile yayınladı.

Ve son bir şey daha... bu sefer yorumda alıntı yok çünkü okurken kendimi kaptırmışım alıntı işaretlemedim ve şimdi paylaşmak istediğim yerleri bulmaya üşeniyorum ;)

Gamble Kardeşler Serisi

Kitabın adı           : Sağdıç
Orijinal adı          : Tempting The Best Man
Yazarı                   : Jennifer L. Armentrout (J. Lynn)
Seri / Sıralaması  : Gamble Brothers #1
Çevirmen             : Talin Ataman
Yayınevi                : DEX Plus
Sayfa sayısı           : 168

Kitabın tanıtım yazısı:
Gamble Kardeşler serisi başlıyor!

Madison Daniels çocukluğundan beri, ağabeyinin en iyi arkadaşı Chase'e âşıktı. Gamble kardeşlerin yakışıklı, dürüst, başarılı, komik… ve inanılmaz seksi Chase'ine. Büyük bir sorun vardı. Chase annesine korkunç günler yaşatan çapkın babası gibi biri olmaktan korktuğu için daima geçici ilişkiler yaşamayı tercih ediyordu. Madison'dan çok hoşlanmasına rağmen onu çoktan gözden çıkarmıştı.

Madison ve Chase, Madison'ın ağabeyi Mitch'in düğününde sağdıç ve nedime olarak bir araya geldiler... Romantik bir düğün, küçük bir yanlışlık ve bastırılmış tutkular… Olacaklara kim engel olabilirdi ki… LUX serisi, Kış Güneşi ve Saplantı'nın dünyaca ünlü yazarı Jennifer L. Armentrout'tan tutku dolu bir hikâye...

1 yorum :

  1. Dediğin gibi, yazarın fantastik serilerini okuduk hep. Elinden aşk romanı okumak ilginç olacak. Merakla bekliyorum okumayı. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın