4 Haziran 2019 Salı

0 Penelope Ward & Vi Keeland - Ukala Piç


~~~*~~~
"Bazen, gerçekten, ihtiyaç duyduğun şeyin farkına varman için her şeyi kaybetmen gerekir." 
~~~*~~~

Penelope Ward ve Vi Keeland'ın okuduğumda kaçıncı kitabı hatırlamıyorum ama net olarak hatırladığım bir şey var ki o da hepsi böylesine eğlenceli, romantik, ateşli! 

Okumaktan keyif aldığım bir tür olmasının yanında kitabı elinden bırakamıyor, su gibi akıp gidiyor kitap. Zaten yazarların en sevdiğim özelliği gereksiz entrikalar, kıskançlıklar ya da uzatmalar olmadan konuyu tatlıya bağlamaları ve okuru sıkmamaları. 

Çok uzun zamandır bir günde kitap bitirdiğim olmamıştı ama kitabı resmen elimden bırakamadım ve su gibi aktı. Sabah başladım ve akşama kitap bitmişti ki zaten kısacık bir kitaptı benim içinde.

~~~*~~~
Ona ait her bir görüntüyü silmem gerekirdi, böylece kaybettiğim şeylere asla dönüp bakmam gerekmezdi. Milyonlarca parçaya böldüğümden emin olduğum bir kalbe bakmazdım.
~~~*~~~

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse; eski sevgilisi tarafından aldatılan Aubrey, yeni bir başlangıç yapmak ve yeni bir işe başlamak için şehir değiştirirken mola verdiği yerde Chance ile tanışıyor. Chance'in motoru bozulup arıza yapınca ve Aubrey ile her ikisinin de aynı yöne gidiyor oluşu beraber bir yolculuğa çıkmalarına sebep oluyor. Hem birbirlerini tanırken hem hayattan zevk almaya başlamaları ve birbirlerine karşı hissettikleri çekim ve duygular işin içine girince Chance ve Aubrey için hayat boyut değiştiriyor. Çok güzel ve eğlenceli bir yolculuğun ardından yolu uzatıp Vegas'a gitmeye karar verdiklerinde artık birbirlerine karşı hissettikleri çekime kendilerini bırakıp geceyi birlikte geçiriyorlar. Sonrasında ise Chance, Aubrey'i terk ediyor. Otel odasında Aubrey yanlızlığa uyanıyor. Aradan iki yıl geçiyor ve Aubrey hayatına devam etmeye başlamış, kendi düzenini oturtmuş hayatına başka birini almış bir şekilde yaşarken birden karşısında Chance'i buluyor. Tüm yakışıklılığı ve ihtişamıyla Chance, iki yıl önce aşık olduğu kadını Aubrey'i geri almaya gelmiştir. 

Ama hiçbir şey tabi ki çok kolay olmayacaktır. Çünkü ortada bir terk edilmişlik var ve güvensizlik, korkular boy gösterirken ilişkilerinin ne olacağı büyük bir muammadır. 

Kitap iki kısımda yazılmıştı. ilk kısım Aubrey tarafından anlatılıp, Chance ile tanışması ve terk edilmesine kadar olan kısmı anlatıyor bütün duygularıyla. İkinci kısımda ise Chance tarafından iki yıl sonrasını anlatıyor. Neden terk ettiği, neler hissettiği ve Aubrey'i elde edebilmek için neler yaptığı...

~~~*~~~
Bezen en büyük kalkanları koyan insanlar en büyük kalpleri koruyan insanlar oluyor.
~~~*~~~

Eğlenceli sohbetlerin olduğu bir kitaptı. Okurken zaman zaman güldüğümü söylemeliyim. Ateşli bir kitaptı bu konuda +18 e giriyor diye de uyarmalıyım. 

Seven bir kadının neler yapabileceğini sonrasında ise seven bir adamın neler yapabileceğini okuyoruz. 

Aubrey'i geçtim ama Chance'in yaptıklarını hayranlıkla okuduğumu söylemeliyim çünkü adam cidden sevdi ve sevdiği kadının peşinden de gitti. 

Kitabı en güzel sahnesi de son iki bölümdü. Ama son bölüm muhteşemdi. Mutlu son garanti zaten böyle kitaplarda bu bilgi spoiler olmayacaktır. 

Ben kitabı çok sevdim ki dediğim gibi bu iki yazarın kitaplarını seviyorum. Eğer sizlerde aşk romanlarını seviyorsanız mutlaka deneyin ama dediğim gibi +18 olduğunu da göz önünde bulundurun.

~~~*~~~
“Ne yapmam gerekiyor?” diye fısıldadı en sonunda.
Uzun bir soluk verdim. “Kalbinde olanı yap. Eğer kalbindeki benimle olmak değilse, yalan söylemeyeceğim, bu berbat olacak. Fakat mutlu olmanı istiyorum. Sana âşık olduğumu böyle anladım. Eğer seçim senin ya da benim mutlu olmamsa... seçim falan yok. Sen önce geliyorsun.”
“Sana inanıyorum, biliyorsun.”
“İnanmalısın. Çünkü ciddiyim. Senin için yapmayacağım şey yok prenses.”
~~~*~~~

Kitabın adı    : Ukala Piç
Orijinal adı   : Cocky Bastard
Yazarı           : Vi Keeland - Penelope Ward
Çevirmen      : Tuba Özkat
Yayınevi        : Yabancı Yayınları
Sayfa sayısı    : 280

Kitabın tanıtım yazısı: 

Nebraska’nın ortasındaki bir benzinliğe değil, en çılgın fantezilerime layık biriydi.

Ülkeyi boydan boya arabamla gezerken Chance adında seksi, ukala bir Avustralyalı ile karşılaşacağım aklıma bile gelmezdi.

Arabam bozulunca bir anlaşma yaptık. Sonra da bir baktım beraber yolculuk ediyor, geceleri otel odalarında cinsel çekimimizin gerginliği içinde oturuyor ve plansız maceralara çıkıyorduk.

Sıradan bir gezi, hayatımın en önemli yolculuğuna dönüşmüştü. İşler ciddiye binene kadar her şey çok güzeldi.

Onu istiyordum ama Chance hamlede bulunamıyordu. Onun da beni istediğini sanıyordum ama bir şeyler onu bundan alıkoyuyordu.

O ukala piçe âşık olmamam gerekiyordu, özellikle yollarımızın ayrılacağını biliyorken.

Her güzel şeyin bir sonu vardır ne de olsa, öyle değil mi?

Fakat kendi sonumuzun böyle olacağını asla tahmin edemezdim.


“Zekice ve inanılmaz bağımlılık yapıyor! Şüphesiz bu sene okuduğumuz en iyi kitaplardan.”—The Rock Stars of Romance-


“Bu tartışmasız senenin en sevdiğim kitabı oldu!”—Three Chicks and Their Books-


“Bu kitabı sevdiğimi söylemek bile yetmiyor. Tek oturuşta bitirdim. Eğer mükemmel kitabın bir formülü olsaydı bu olurdu. Bu komik, seksi ve tatlı romans ilk sayfadan sonuncusuna kadar sizi esir alacak.”—Kindle Crack-

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın