1 Haziran 2019 Cumartesi

0 Mayıs - 2019 Neler Okudum?


Bu ayı 8 kitapla bitirdim. Çok değişik türlerde kitaplar okuduğumu söyleyebilirim sırf bir türde değilde karmaşık türlerde okumayı seviyorum. Bu yüzden Türk yazardan Yabancı yazara, romanstan polisiyeye kadar değişik bir ay geçirdim :) 

Şimdi neler okuduğuma gelirsek; 

  • Sebastian Fitzek - Paket: Psikolojik Gerilim ve polisiye türünde bir kitaptı. Hafiften seri katil teması vardı kitapta. Ama psikolojik olarak sarsan bir kitaptı da. Yorum için Tıklayınız.   Puanım ise 4/5.


  • Chris Carter - Haçlı Katil: Robert Hunter serisinin ilk kitabı. Her ne kadar Kanlı Selfie'yi önce okumuş olsam da ilk kitabı buydu. Seri katil temalı bir ktiaptı ve bu türü sevenler için mükemmel bir tercih diyebilirim. Yorum için Tıklayınız.   Puanım ise 5/5.


  • Corinne Michaels - Avuntu : Romans türünde, Savation serisinin 3. kitabıydı ilk iki kitap çıkmadan 3 ve 4 çıkmış ama bu iki kitap birbirinin devamı niteliğinde. Yorum için Tıklayınız.   Puanım ise 5/5.


  • Corinne Michaels - Hüküm: Romans türünde, Savation serisinin 3. kitabıydı ilk iki kitap çıkmadan 3 ve 4 çıkmış ama bu iki kitap birbirinin devamı niteliğinde. Sırayla okumanızı tavsiye ederim. Yorum için Tıklayınız.   Puanım ise 3/5.


  • T. Y. Mazer - Lacivert: Serinin ilk kitabı ve ileri derecede teknolojik olayları hafiften bilim kurgu havası verse de aksiyonu bol bir aşk romanı. Yorum için Tıklayınız.   Puanım ise 5/5.



  • T. Y. Mazer - Safir: Serinin ikinci kitabı ve kesinlikle sırayla okunmalı birbirinin devamı niteliğinde. Yorum için tıklayınız. Puanım ise 4.5/5. 



  • Jennifer Royce - Aşka Tutsak: Asil Korsanlar serisinin ikinci kitabı ve aynı zamanda historical romans türünde bir kitap. Yorum için tıklayınız. Puanım ise 5/5. 


    • Victoria Alexander - Müstakbel Koca Listesi: Effingtons Serisinin ikinci kitabı ve bu da historical romans türünde bir kitap. Yorum için tıklayınız. Puanım ise 5/5. 



    Mayıs ayı da böyle geçti. Hep 7 okurken mayısda 8 kitap okudum haziran ayında hedef 9 kitap :D





    Umarım sizin de aylarınız bol kitaplı geçiyordur.



    Okumayı bırakmayın :) 







    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın