23 Temmuz 2019 Salı

1 Yeni Kitaplarım - Temmuz 2019





Bu ay kendimi aştım ve inanılmaz derecede çok kitap aldım. Ama bunun suçlusu ben değilim tamamen indirim yapanlar diyerek kendimi aklayayım ama değil mi :) 

Özellikle bir ara n11.com da indirim yapan Pegasus aynı indirimin biraz daha kapsamlısını trendyol.com'da yaptı ve size tavsiyem kaçırmayın inanılmaz güzel kitaplar var ve benim listemde olan seriyi görünce hemen aldım. 

Neyse bu ay bitmeden kitaplığıma giren yeni kitapları sizlerle hemen paylaşmaya başlayayım :) 

Öncelikle çok hevesle aldığımda Trenyol'da indirim yapan Pegasus kitaplarım gelsin. Kresley Cole'un bu serisini çok merak ediyordum çünkü herkes çok beğenmiş, herkes bayılmış ve herkes tavsiye ediyordu benim de hem konusu ilgimi çekiyordu hem de aynı kitap zevkini paylaştığım arkadaşlar çok tavsiye edince kaçırmayayım dedim. Tanesini 14.90 TL den aldım ben ama şuanda 13.41 TL indirim fiyatları bilginiz olsun. 

Bu indirimden 9 tane kitap almış oldum :) Size tek tek isimlerini yazayım hemen hepsi tek bir yazar ve tek bir serinin kitapları sizlere seri sıralaması ile yazıyorum -yanlışım varsa düzeltin-  :)

  • Arzuların Esiri
  • Tutkuların Pençesinde
  • Şehvetin Kölesi
  • İhtiras Tutsağı
  • Zevk Mahkumu
  • İblis Kral'ın Öpücüğü
  • Kış Öpücüğü
  • Karanlık Prens'in Gelini
  • Karanlıktan Gelen İblis

Tabi bununla da kalmadım Julia Quinn'in yeni kitabı Aşkın 10 Kanunu ön siparişe açılınca hemen almıştım. Bu yüzden bu alışverişim de kitap365.com adresinden oldu. Fırsat bu fırsat diyerek birkaç kitap daha aldım ama en çok hoşuma giden site hediye olarak defter göndermiş. Okuduğunuz kitaba dair yorumlarınızı yazabileceğiniz bir kitap. İçi falan eleştiriler, alıntılar sevdiğiniz sevmediğiniz her kısmı yazmanız için tasarlanmış resmen. Sanırım her siparişe de ekliyorlar hediye olarak öyle okumuştum bir yerde. 

Bu alışverişimde neler aldığıma gelirse; 
  • Julia Quinn - Aşkın On Kanunu
  • Nora Roberts - Ölüm Sanrısı
  • Lisa Valdez - Tutku 

Daha önce hiç John Katzenbach okumamış biri olarak nedense bu kitabı çok ilgimi çekti. Yazarın bazı kitapları çok sevilmiş bazıları ise çok sıkıcı bulunmuş. Bu kitaba dair beklentim çok yüksek beğeneceğimi düşünüyorum konusuna bakarak umarım yanılmam. 

Üstelik yazarın ciddi bir fan kitlesi var ve onlar da sıkı takipçileri yazarın bakalım onların arasına girebilecek miyim bende :)



Türk yazarlardan biri olan Funda Usta'nın yeni kitabı Şeffaf Tuval de bu ay kitaplığıma eklenen yeni kitaplardan. 

Kendisi bloğumun takipçisiymiş ve kitabını değerlendirmem için bana gönderdi bu ince düşünce için teşekkür ederim. Kısa zamanda okuyacağım kitabı :) 

Tanıtım yazısından oldukça merak ettiğimi de söylemeliyim, bakalım nasıl çıkacak. 



Bu ay daha fazla kitap almayı planlamıyorum ama indirimler sağ olsun sonumu kestiremiyorum da :) Aralarında okuduklarınız, kitaplara dair bir fikri olanların yorumlarını beklemedeyim :) 









1 yorum :

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın