13 Kasım 2019 Çarşamba

4 Tüyap 2019 Maceram



Size 2019 yılının Tüyap macerasıyla ilgili bir yazı getirdim :D  Her sene kaçırmadan katılmaya çalışıyorum fuara çünkü insanın üzerinde huzur verici, sakinleştirici bir etkisi var. En azından ben öyle düşünüyorum :) 

Genel olarak fuarda çok güzel indirimler vardı diyemem ama Pegasus resmen yıla damgasını vurdu çünkü çok iyi indirim yaptığı setler vardı. Tanesi 10 TL'den setleri sattı. Tabi ki set dışı tekli almaya karar verdiğinizde fiyatı değişiyordu ama setli satışlarda kitapların 10 TL'ye geliyordu ve yılın yayınevi gibi bir ünvanı hak etti. Normalde fuarlarda Pegasus'un standına pek uğramam ama bu sene en çok kitabı onlardan aldım :) 



Yayınevlerinin indirimlerinden bahsetmeyeceğim zaten her yıl olduğu gibi bu yılda %20-30 arasında değişti indirimler. Nette alın arkadaşlar her zaman daha uyguna gelecektir ;) 

İndirimleri geride bırakırsak, benim için en önemli şeylerden biri yazarlar ve imza günleriydi. Bu sene her yazara katılmak yerine birkaç yazara katıldım. Özellikle yeni kitabı çıkan ve hiçbir imzasını kaçırmadığım birkaç yazar vardı onlardan biri de Meral Kır'dı. Kendisinin hiçbir imzasını kaçırmıyorum ve hepsinde bir boy gösteriyorum. Ben seviyorum bu kadını hem de çooook <3 nbsp="" p="">

Meral abla yeni kitabını çıkardı. Hedef Sensin! Bu ay bitmeden okunacaklardan biri. Yine polisiye aşk türünde bir kitap ve edindiğim bilgiye göre Sancaktar hafiften bir boy göstermişler :D Ama biliyorsunuz ki Doruk istediği kadar boy gösterebilir benim için sakıncası yok :) 

Yeni kitabın çok bol okurlu ve satışlı olur inşallah Meral abla hep yanındayım :) 

Türk yazar olmasına rağmen hiç kültürü olmayan Historical Romans'ın yazarı Jennifer Royce'un da imzasına katıldım. He Jenny'nin yeni kitabı çıktı hem de her imzasında kendisine selam vermeden asla geçmediğim için tabi ki katıldım imzasına. Önümüzdeki ay onun kitabını da okumayı planlıyorum. 

Jenny o kadar sıcak ve içten bir kadın ki sohbetimiz hiç bitmesin istedim. Umarım CNR'a gelir de hep beraber imza sonrası bir yemek yer kahve içeri bir şeyler yapar daha fazla vakit geçirebiliriz.  Seviyorum seni ve umarım her bir hikayeni rafımda kitap olarak görebilirim <3 nbsp="" p="">

Bu arada henüz kitaplarıyla tanışmadıysanız kendisinin wattpadde yayınlanan hikayeleri var onlara da göz atabilirsiniz :) 

Önce Berk sonra Sedat derken kalbimi kazanan ve canım arkadaşım Tuğba Atıcı Coşar'da imzaya gelmişti. Eee kız kalmış İzmir'den gelmiş gitmemek tabi ki olmazdı. Sedat'ı o kadar sevdikten ve Berk'i sahiplendikten sonra onunla iki lafın belini kırmak kadar güzel bir şey olamazdı. 

Sedat'ı imzalattım ve kitabımı "her ne kadar Berk diye diretsen de Sedat'ıda sevdin biliyorum" yazarak beni nasıl da tanıdığını gösterdi. :D Evet Sedat'ta kalbim de :) 

Sedat farklı kuvar Berk farklı ama yine de ikisi de benim :D 

Bu arada önümüzdeki günlerde Aşk Büyüsü ardından da Aşk Tutkusu yeni basımları Müptela logosuyla çıkacak. Tabi ki biz de ne yapacağız? Alıp tekrar tekrar tekrar okuyacağız :D 


Hiçbir imzasını kaçırmadığım yazarlardan biri de Fatih Murat Arsal. Her ne kadar bütün kitaplarım imzalanmış olsa da imzasında selam vermeden iki lafın belini kırmadan asla gitmem. Zaten hem kendisinin hem de eşinin o güler yüzleri ve samimi davranışlarıyla insan onları görmeden gidemiyor. 

Bu arada uzunca bir süredir yeni kitap çıkmadığı için azıcık sitem yapmış olabilirim. Çünkü özledim ve hep eski kitapların sayfalarını karıştırırken yenilerine özlemim varken sordum ne zaman yeni kitap diye. Muhtemelen ocak gibi yeni kitap gelecek. O şekilde program yapmışlar Ephesus ile ve yeni bir FMArsal kitabı ile aşk yaşamamıza azıcık zaman kaldı. 

Heyecanla kitabın duyurusunu beklemedeyiz :D 


Jenny'e pazar günü selam vermeye gittiğimde bir baktım ki Merve Duman'ın imzası vardı. Gittim iki sohbet ettik, gülüştük. Kitabı yanımda olmadığı için imzalatamadım bir daha da almadım elimde iki tane olmasın diye bu yüzden sadece iki sohbet edip resim çekildik. 

Bu arada Merve'nin çıkan üç kitabı var. Aşktan Sabıkalı, Kalpten Sabıkalı ve son kitabı Gökten Üç Elma Düştü. 

Yeni kitabının imzasını yaptı Tüyap'ta umarım daha birçok kitabı gelir. Seviliyorsun kuzum <3 nbsp="" p="">


Ve kalemini cidden çok sevdiğim, kelimelerin üzerindeki gücüne hayran kaldığım ve aşkı efsane yazan kadın Özge Erkin... Fuarda onunda imzasına denk gelince iki sohbet etmeden ve resim çekilmeden gitmedim. Kendisi hamile biliyor musunuz? Allah sağlıkla kucağına nasip etsin. 

Bir süre için belki de son imzasıydı bebeği büyümeden gelemez muhtemelen ve onunla karşılaşmak mükemmeldi. En kısa zamanda kitaplarını okuyacağım. Elimde iki tane okunmadık kitabı var yanılmıyorsam ikisine de kısa zamanda yorum gelecek. 

Bu arada Destan'ı okumadan geçmeyin bir de Kutsal'ı. Ahh Özge Hanım'ın fantastik hikayesi de var, ona da el atın ve umarım kitabın devamı tez zamanda gelir. 


Böyle dolu dolu bir fuardı benim için. Tabi bunların yanında tanıştığım bookstagram hesapları, uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla görüşmek ve sohbet etmek de muhteşemdi. Fuarların bu havasını seviyorum. Umarım siz de tadıyorsunuzdur bu havayı.  

Neler aldığıma gelince. Yine bir sürü kitap aldım ama o da başka bir yazının konusu:) Yarın yazıp yayınlayacağım onu da :) Bir sürü yeni kitap ve yakında sizlerle olacak olan bir sürür yorum :D 




4 yorum :

  1. Gelemedim ama sayende orada gibi hissettim abla. 🤭 Neler aldığını da merakla bekliyorum. ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın yayınlayacağım blogda ama instada şimdi yayınlıyorum 🙂

      Sil
  2. Açıkçası kitap fuarlarında indirim yerine bindirim yaptıklarından kitap almamayı tercih ediyorum. FMARSAL kitap gelsin bencede:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son birkaç senedir ben de öyle, ama bu sene Pegasus çok iyiydi bazı serilerinde, şansımı onlardan yana kullandım. FMArsal geliyor ocakta yayın programı öylemiş şimdilik 🙂

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın