18 Kasım 2019 Pazartesi

2 Yeni Kitaplarım - Kasım 2019

ukitap.com takas ve satış sitesini bilmeyen yoktur. Bazı okurlar ya da kitapseverler, ellerinden çıkarmak istedikleri, kütüphanelerini biraz boşaltmak adına satmak istedikleri ya da daha çok istedikleri kitaplarla takasa girmek istedikleri kitapları paylaştıkları bir online platform. 

Ben de oradan bir çok kitap satın aldım onlardan birkaçı da Elizabeth Hoyt'un altı tane kitabıydı. 

İtiraf ediyorum ki yazarın yıllar yıllar önce bir kitabını okumuştum ama devamını getirmemiştim ama şimdi bütün kitaplarını toplayıp okumayı planlıyorum ve bu amaçla ilk adımımı atıp kitaplarıdan 6 tanesini aldım. 


Neler aldığıma gelirsek; 
  • Doyumsuz Zevkler
  • Kalbin Gölgesi
  • Şeytani Arzular
  • Saklı Şehvet
  • Karanlıklar Dükü
  • İntikam Maskesi 

Yazarın diğer kitaplarını da toplamayı hedefliyorum. Eğer uygun fiyata bulursam n11.com, kitapyurdu, okuoku veya bkm online satış sitelerinden alabilirim. Bulamazsam da ukitap'tan toplamaya kararlıyım. Bu arada kitapların tanesini 10 TL'ye aldım. Çok uygun değil mi? Bence öyle. 

Kitaplar sıfır gibiydi, hiç kullanılmamış, okunmamış gibi görünüyordu. Sizler de deneyebilirsiniz ukitabı ama herhangi bir işleme girmeden önce kitapların resmini istemeyi de unutmayın ;) 







2 yorum :

  1. Ne yalan söyleyeyim bilmiyordum ve öğrendiğim için aşırı mutluyum şu anda. Kitaplığımda anlaşamadığım, bekleyen bazı kitaplarım var çünkü.. Bir bakayım hemencecik. Çok teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa bence hoşunuza gidecek bir uygulama, belki sevdiğiniz ya da istediğiniz kitaplarla takas yapabilirsiniz ya da satabilirsiniz de :) umarım beğenerek kullanırsınız siz de :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın