30 Mart 2022 Çarşamba

0 Yeni Kitaplarım // Mart 2022

Mart ayının son alışverişi ile karşınızdayım. Çok aniden karar verilip alınan kitaplardı. Hiç hesapta yokken verilen bir sipariş olduğunu da itiraf edeyim. 

Alışverişimi kitapyurdu.com dan yaptım. 24 saat tedarik süresi verilen kitaplardı ve pazartesi günü verdim siparişi dün elime geçti. O kadar hızlı bir gönderim beklemiyordu resmen rekor kırdılar. :) Sanırım yavaştan yavaştan oradan alışveriş yapmaya dönmem gerekiyor ;) 

Fitzek kitapları polisiye, psikolojik-gerilim severlerin seveceği türde kitaplar. Yazarın henüz elimde okumadığım kitapları olsa da hazır indirim varken bu fırsatı değerlendirmek istedim ve iki kitabını daha aldım. 

Okuduğum kitaplarına dair yorumlar blogumda yer alıyor. Muhtemelen yakın bir zamanda bir kitabını daha okurum gibi :) 

Canavar Harmon ise... bu kitap çıktığı andan beri ilgimi çeken bir kitaptı ve aniden alma kararıyla attım sebepte. Bu tür kitapları severim çünkü bir yerlerde yaşanmışlıkları mutlaka oluyor. 

Aynalar Ülkesi ise... iki arkadaş merak ettiğimiz bir kitaptı ve ben kendimi feda edip aldım. Yorumuma göre Elmas'da alacak kitabı. Umarım güzeldir de aldığımıza değer :) Kitap sanki biraz bilim kurgu ya da fantastik gerilim gibi hissettiriyor bakalım nasıl çıkacak.

Toplu olarak yazayım neler aldığımı :) 

Neler aldığıma gelirsek;

  • Canavar Harmon
  • Terapi
  • Kıymık
  • Aynalar Ülkesi

Aralarında okuduklarınız varsa yorumlarınızı bekliyorum. Öncelik vermemi istediğiniz varsa da yazabilirsiniz :) 






 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın