5 Eylül 2022 Pazartesi

1 Emma Chase - Yakın Koruma (The Bodyguards #1)


~~~*~~~
Sırtını yaslayacağım ve karşılığında destek olacağım birine sahip olmak, başarı için çabalamayı sadece kolaylaştırmakla ve sorunsuz hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda her yönden çok daha iyi hale getirirdi. 
~~~*~~~ 


Bu yazarın kitaplarına bayılıyorum. Her ne kadar Karmakarışık serisinin bağımlısı olmasam da yazarın diğer kitaplarını çok severek okuduğumu söylemeliyim. 

Özellikle Royally Serisi'ni çok sevmiştim ve oradan tanıdığımız Logan ve Tommy'nin hikayelerini okumak çok güzeldi. Aslında Logan'ın hikayesini okuduk zaten serinin son kitabı oydu. Şimdi bu başka bir seri ama bolca Logan ve Ellie çiftini görüyoruz.

Seride okumadığımız çift kalmadı gibi... bütün aşık olunası adamların aşk dolu hikayelerine ve evli çocuklu mutlu sonlarına ulaştırdık. 

Kitabın kesinlikle +18 olduğunu söylemeliyim bunu bilerek okuyun ki sonradan gereksiz gömmelere girmeyin. 

~~~*~~~
Kararlı biri olmakla övünürdüm. Olacakları tahmin eden, planlar yapan, sözlerine ve düşüncelerine güvenen biri. Kekeleyen ya da konuşurken takılan biri değildim. Ama Tommy Sullivan, beni her ikisine de çevirme konusunda çok becerikliydi. 
~~~*~~~ 


Kitabın kısaca konusunu kısaca anlatmak gerekirse; Tommy, Ellie'yi kurtarmak için yangının içinde kalınca hastanede bir asistan doktor olan Abby ile karşılaşmış ve aralarındaki çekime karşı koyamayarak onu öpmüştür. Bu olayın üzerinden birkaç yıl geçmesine rağmen ne Tommy ne de Abby unutabilmiştir. İkisinin de zihninde kalan, unutulmaz anlardan biri olmuştur. Bir de bu çekimi ve hazzı başka kimseye karşı da hissetmemişlerdir. Tommy, Logan ile kendi güvenlik şirketlerini kurunca ve iş almaya başlayınca da hayatı düzene girmiştir. Ama birgün Dul bir Kontes'ten görev alır. Oğlunun görev alacağı davanın ne olacağı belli olmadığından ve tehlikeli olduğundan aile bireylerinin korunması görevi... Ekibini bu işe verirken ve kendisi de dahil olurken koruyacağı kişiler arasında Abby'de görür. Unutamadığı kız karşısındadır ve onu korumakla görevli olduğundan dolayı ona herhangi bir şekilde yaklaşamamaktadır. Ancak görevi bittiğinde Abby ile bir anlaşmaya varır... aralarındaki cinsel çekimi kapsayan anlaşmaya duygular dahil olmayacaktır. Ama yıllar öncesinden filizlenen aşkın tohumu onların ikinci karşılaşmalarında daha da köklenerek tomurcuklanmaya başlar ve Abby ve Tommy arasında aşk kendini gösterir. Bu aşamada Abby şimdiye kadar hep başarıya, görevlerine ve işine odaklanırken Tommy onun planlarını bozacaktır. Çünkü duygularıyla hareket etmeyi bilmene ve hep mantığıyla hareket eden Abby için Tommy bir patlamaya hazır bombadır. Tommy ise, duygularıyla hareket etmekten ve anlık kararlardan asla pişman olmayan yapısıyla Abby'nin programlı mantık odaklı olması ilişkilerini zorlayacağının farkında olarak onun peşindedir. Çünkü her ne kadar aksini dile getirse de Abby'nin içindeki kaynayan volkanın farkındadır. 

Tommy ve Abby'nin bütün olumsuzluklara rağmen ilişkilerinde nasıl adımlar atacaklarını, nasıl ilerleyeceklerini ve ailelerine karşı alacakları duruşları, kararları okuyoruz. 

~~~*~~~
Onunla yaşayacağım kaçamak ne kadar güzel, ne kadar heyecan verici olursa olsun... Dikkatimi dağıtacak bir ilişkiye başlayamazdım. Şimdi olmazdı, ailemin benden beklediği gibi biri olmak için bu kadar çalışmışken olmazdı. 
Odaklanmam gerekiyordu. Planıma sadık kalmak gerekiyordu. Tommy Sullivan, kendimi kaptırmamam gereken güzel bir kasırgaydı.
~~~*~~~ 


Öncelikle aile ilişkilerini okumak çok keyifliydi. Tam bir aristokrat aileden gelen Abby'nin ailesiyle olan iletişimi, büyükannesinin tavırları ve sonunda anne babasının tavırları oldukça değişik bir deneyimdi. Açıkçası büyükannesinin tavrı beklediğim bir tavırdı, daha farklısını düşünemezdim. Klasik bir aristokrat ve kontes tavrı! 

Tommy'nin ailesi ise... tam bir karmaşaydı 😂 Allah'ım onları okumak resmen kendimi romantik komedi izliyormuşum hissi verdi. Çok eğlendim... açıkçası tam bir aile kavramıydı onlar... çok güzeldi. 

Abby'nin işine odaklı, mantığıyla hareket eden ve işinde en iyisi olma çabasında olan bir kadın olması onda birçok konuda kendimi görmeme neden oldu. Benim de işim söz konusu olduğunda en iyisi olmak için çabalarım ve Abby'nin de aynısı olduğunu görmek ve aşk konusunda bocalamaları, Tommy konusundaki tereddütlerini çok iyi anladım. 🙈 

Abby'nin hastanede yaşadığı bir olay sonunda Tommy'nin kollarında çöküşü yaşaması ve sonrasında onların arasındaki iletişimin değişimi, konuşmaya başlamaları ve birbirlerinin hayatlarına dahil olmaları çok güzel detaylardı. 

Kitaplarda ne istediğini bilen kadın ve erkek karakterleri severim. Burada özellikle Tommy, ne istediğini bilen biri olması ve onu elde edebilmek için çabalaması çok güzeldi. Hatta sevdiği kadına zaman vermesi, onun hatalarını anlaması da öyle... 


~~~*~~~
George onun yüzüne bakıp inceledi. Onun bir savaşçı, vahşi ve sevdiği insanları koruyan biri olarak hayal etmek zor değildi. Onların arasında George da var mıydı, onu da onların arasına katmış mıydı?
~~~*~~~ 



Abby'nin ise tamamen yabancısı olduğu duygularla bocalaması, kararsızlığında bile Tommy için karar alabilmesi çok güzeldi. Büyükannesinin karşısında dikilebilmesi, babası ve annesine karşı çıkması ve hatta Tommy'nin annesine bile meydan okur tavırları çok güzeldi. Yürü be kızım dedim. 😎

Kitapta Prens Nicholas'ı ve Olivia'yı görmek çok güzeldi. Hatta onların Tommy ile olan arkadaşlığını da okumak öyle... Hatta bir ara Prens Henry ile Sarah'yı da gördük. O sahne ise... bana kahkaha attırdı 🙈

Logan ve Ellie oldukça sahnelerde yer aldı. İkisi zaten ilk seriden sevdiğim bir çiftti ama burada da görmek çok güzeldi. Her zamanki Logan ve her zamanki Ellie dedim 😃

Kitaba dair çok detay vermek istemiyorum spoiler olur diye çünkü her söylemek istediğim yer spoiler içerikli olacak o yüzden susuyorum. 🙊

Kitabın +18 olduğunu ve erotik romans olduğunu söyleyeyim bir kere daha... ona göre okuyun ve bu detaylardan rahatsız oluyorsanız okumayın. 

Ah bu arada bu kitap The Bodyguards Serisinin ilk kitabıymış ama şimdilik seride 1 kitap var... o yüzden devamı gelir mi bilmiyorum belki üçüncü ortaklarının kitabını çıkarırlar bilemedim... 

~~~*~~~
Azim, cesaret ve kararlılık garip şeylerdi. Bazen kendilerini öyle iyi saklarlardı ki orada olduklarını bile bilemezdiniz. 
Ta ki ortaya çıkana kadar, tam da onlara en çok ihtiyacınız olduğu anda.
~~~*~~~ 



The Bodyguards Serisi



Kitabın adı      : Yakın Koruma
Orijinal adı     : Dirty Charmer
Yazarı            : Emma Chase
Çevirmen        : Esra Çetin
Seri Bilgisi       : The Bodyguard #1
Yayınevi          : DEX Plus
Sayfa sayısı     : 264

Kitabın tanıtım yazısı: 

Asil Teklif’te Prens Nicholas, Asil Aşk’ta Prens Henry ve Asil Duygular’da yakın koruma Logan’ın yakıcı aşklarına tanık olmuştuk;

Şimdi de, Logan’ın kurduğu güvenlik şirketindeki süper yakışıklı ortağı Tommy’nin aşk hayatına dalacağız.

Ve bu kez daha ateşli olacak, alev alev yanacak sayfalar...

Kendini işine adamış doktor Abby’e karşı, zenginlerin koruması kabadayı Tommy.

Zıt kutuplar birbirini çeker, bunu hepimiz biliriz. Ama ya sonrası?







1 yorum :

  1. Ayyy böyle kitapları özlemişim, heyecanı bir başka oluyor eheueuh :) Almam lazım!!

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın