30 Ağustos 2014 Cumartesi

3 Kristen Proby - Kaç Benimle [ With Me in Seattle #1 ]


Aspendos fanı olma yolunda ilerliyorum... Aslında Aspendos, kitaplığımda bulunan en çok yayınevlerinden biri olma yolunda ilerliyor da diyebiliriz :)

Bir Aspendos kitabı daha bitti.Tatildeyken, sahilde güneşin altında uzanırken çok rahatlıkla okunacak, sıcacık aşk hikayesiydi. Keyif veren,  gülümseten, su gibi akan,sinir etmeden, zaman zaman eğlendirip iç çektirten bir kitaptı.

Tabi beğendiğim yerleri kadar beğenmediğim kısımlarda vardı ama ilk olarak beğendiğim kısımları söylemek istiyorum.Tanışmalar, sevgili yolunda ilerlemeler, sevgili olmalar, iki sevgili ilişkileri çok güzeldi. Sam'in Luke'u koru modu tam bir abla gibiydi. Aile ilişkileri, aşk ilişkileri tam rayındaydı. Çok sevdim, zevk alarak okudum ama...

İşte bu kısımda olumsuzluklar devreye girdi.Her şey iyi güzeldi ama zaman zaman yazarın fazla aşk böceği modunda yazdığını da düşündüm.Çünkü bazen Luke ve Natalie arasındaki aşk fazla vıcık vıcık olmaya başlıyordu bu sırada yer mekan kişiler değişip tekrar Luke ve Natalie'ye dönüldüğünde her şey yine güzel oluyordu. Hani o kısımlardaki vıcıklığı es geçersek kitabı beğendim.

Ayrıca kitaplarda şu gereksiz küsmeler, tripler, ayrılıklar ya da 3. kişilerin çevirdiği entrikalar falanlar filanlar yüzünden olan mutsuzluklar yoktu.Kitap kelimenin tam anlamıyla mutluluk doluydu! Bunu özellikle çok sevdim :)

Bazı yerlerde imla hatalarına denk geldim ve çeviri olarak da hatalı olan, aslında hatalı demeyeyim de devrik olan cümleler vardı. Onlarda olmayaydı iyiydi.

Bütün bu şikayetlerimi bir yana bırakırsak kitabın konusu güzeldi, okurken de oldukça hoşuma giden bir kitap oldu. Benim için tam bir tatil kitabıydı. Özellikle mutlu son olması çok güzeldi. Ben mutlu sonların insanıyım! :)

Kitaba dair yorumumu bu şekilde bitirdikten sonra sizlere seriye dair bir bilgi vereyim istiyorum. Kaç Benimle kitabı sekiz kitaplık bir serinin ilk kitabıydı ve her kitap aşk hikayesi olmasının yanında bir karakteri anlatıyor. Bu kitapta Natalie ve Luke'u okudum ikinci kitapta da Natalie'nin ev arkadaşı Jules'u okuyacağız.

Ben beğendim, fena bir kitap değildi. Çok çok çok iyiydi diyemem ama yine de güzel bir kitaptı. Büyük beklentilerle okunmazsa beğeneceğiniz bir kitap olabilir.

With Me in Seattle Serisi:

Kitabın tanıtım yazısı: 

Fotoğraf çekerek geçireceği huzurlu bir sabah, sahilde seksi bir yabancıyla uğraşmak, Natalie Conner'ın planları arasında yoktu. Onun fotoğraflarını çektiğini nereden çıkarmıştı ki hem? Kimdi ki o? Kesin olan bir şey varsa, o da çok yakışıklı ve Natalie'nin yaralı ruhuna dokunacak kadar romantik olduğuydu.

Luke Williams dünyanın onu biraz rahat bırakmasını istiyordu, o yüzden bir kameranın daha yüzüne odaklandığını görünce, lenslerin arkasındaki güzel kadının üstüne atladı. Kendisinin kim olduğunu bilmediğini öğrendiğindeyse, kadın ilgisini çekmiş ve onu baştan çıkarmıştı bile. Natalie seks için yaratılmış bir vücuda, küstah bir havaya sahipti ve Luke ona doyamıyordu. Ama ona kim olduğunu söylemeye de hazır değildi.

Yalanlara ve sırlara gelemeyen ve akıllı bir kadın olan Natalie, Luke'un sakladıklarını öğrendiğinde bu yeni ilişkiye ne olacak dersiniz?



3 yorum :

  1. Bu isme bu kapak... "Kaç benimle, niyetim belli" der gibi hahaha:D Tamam, ben susuyorum. Yayınevleri kapak tercihleri ile delirtecekler beni. Eline sağlık hatun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapak cidden konuyla pek alakasız ama bu tür kapaklar satıyor diye de tercihler hep bu yönde ne yazık ki:/

      Sil
  2. iyi ki almışıııım :D :D
    bir an önce okumak istiyoruum

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın