31 Aralık 2022 Cumartesi

0 Aralık Ayı Nasıl Geçti?

Selam millet, nasılsınız? Yılın ve ayın son yazısı ile karşınızdayım. 

2022'nin son günü umarım hepiniz için güzel geçiyordur. 

Hepinize 2023'ün sağlık, mutluluk, sevdiklerinizle beraber çok güzel anılar biriktireceğiniz çoook güzel bir yıl olmasını diliyorum. Ayrıca bol kitaplı ve kazançlı bir yıl diliyorum. 

Kitap fiyatlarının artışları göz önüne alınırsa boool kazanç gerekiyor bu yüzden bol kazanç diliyorum ki çokça kitap alabilelim. 😁 

Aralık ayı benim için güzel geçti. İstediğim kitapları okudum ve sonunda bir diziyi bitirdim. Ardından da yeni bir diziye başladım. 

Evet sonunda Doom At Your Service bitti. Neden bu kadar uzadı bilmiyorum dizi bilmiyorum ama bitti. Hatta sonrasında hızımı alamadım ve yeni bir dizi için instagram adresimde bir oylama yaptım ve çoğunlukla Goblin dizisine başladım. 2 bölüm izledim ama sevdiğimi itiraf etmeliyim. Fantastik ve aşkın harmanlandığı kurguları çok seviyorum ve Goblin'de onlardan biri çıktı. Ben baya dram falan bekliyordum ama eğlenceli, fantastik, aşk ve hafiften dram olarak harmanlanmış olmasını çok sevdim.

Neyse çenem düştü benim, hemen kısa kesip liste olarak veriyorum ayımı dolduran güzellikleri. Her kitabın yorumu ve alıntıları blogda yer alıyor. Ayrıca dizi yorumum da blogda yer alıyor ve onun linkini aşağıda vereceğim. 

Neler Okudum

  • Erin Watt - Gerçek Olduğunda
  • KAsey Michaels - Alev Alev
  • Tessa Bailey - Bir Yaz Boyunca
  • Nora Roberts - Çıplak Ölüm
  • Melekber Deniz - Deniz'in Sesi
  • Sylvia Day - Seninle Tamamlandım


Neler İzledim


Sylvia Day'in Crossfire serisi bitti. Gideon'ı çok sevdim diyebilirim. Ayrıca Eve Dallas ve Roarke için Ölüm Serisi'ne yeniden başladım. Her ay bir kitabını okuyorum. Umarım ben yeni kitabı çıkar.

İşte benim ayım böyle geçti. Sizin ayınız nasıl geçti? 💜 Umarım güzel ve bol kitaplı geçmiştir 😀


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın