30 Ağustos 2012 Perşembe

0 Deneane Clark - Issız Bir Aşkın Kıyısında


Serinin ikinci kitabı... Peş peşe okudum ve inanılmaz zevk aldım. Bu kitap 'Kalbim Evine Döndü'den daha özgündü. Tabi yine benzer yerler vardı ama olaylar daha özgün yazılmıştı. Serinin diğer kitaplarının daha da özgün olacağı kanısındayım.

Yanlış anlaşılmalar, güvensizlikler, korkular üzerine kurulu bir evlilikten ne beklenir ki? İşte Faith ve Gareth çiftinin evliliği öyleydi. Gareth'in Faith'in sevgilisi olduğuna inanması, zaman zaman kıskanması, zaman zaman öfkelenmesi, Faith'in farkında olmadan kocasına - Gareth'e - aşık olması... Çok hoştu bence... İlk kitaba nazaran daha çok sevdim bu kitabı. Üstelik olaylı bir kitaptı da belki de bana cazip gelen kısımda buydu özellikle.

Yalnız, kitabın sonunda Gareth ile Faith'in arasındaki diyaloglardan Judith McNaugth'un karakterleri olan Ian ve Elizabeth çiftinin bir konuşmasına benzer konuşma yer alıyor. O kısım olmasaydı daha iyiydi ama olmuş bir kere. Yazarın, McNaught'a ne kadar hayran olduğunu görüyoruz kitaplarında aslında :) Neyse, yine yayınevi kitabın içine kapak tasarımı ile aynı olan ayracını da koymuştu.

Kısacası 'Kız Kardeşler' serisinin iki kitabını da sevdim ben. Yeni kitabı çıktığında da alıp okuyacağım.

Kitabın konusunu aşağıda belirtmiş bulunuyorum:
"Soğuk, kusursuz bir heykeli andıran vakur güzelliği ve mükemmel terbiyesiyle gerçek bir hanımefendi olan Faith ve onu tanıyan bütün kadınların gönlünü çelen, serseri ruhlu Gareth…
Kendisiyle utanmazca flört ettiği akşam Faith, Gareth’ın boş bir hovarda olduğunu düşünmüş, ona burun kıvırmıştı ama bir yıl sonra karşısında artık ağırbaşlı ve çekici bir marki vardı. İflah olmaz bir çapkın sadece bir yılda asil bir beyefendiye dönüşebilir miydi? Yoksa bu, usta bir kadın avcısı olarak bilinen genç adamın Faith’i elde etmek için seçtiği bir yöntem miydi?"

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın