28 Ağustos 2012 Salı

0 Vefa Enver - Beni Buna Zorlama



Koray'ın ilk başlarda Zeynep'i almaya gelmesini ve onunla ilgili satırları okurken öz babası olduğundan şüphelendim. Ama babası değilmiş onu anladım. Gerçi tutumu hep bu yönde olmuştu ama yanıldım. Bu kısımda şaşırdım aslında ve Zeynep ile Buse'nin arasındaki kardeşlikte çok güzeldi. İmrenilecek derecede. Normalde Buse kabul etmeyebilirdi ve istemeyebilirdi ama hemen anlaşıp kaynaştılar. İşte çocukluk art niyet olmuyor hiç. :)

Beni özellikle şaşırtan satırlar Zorlu=Alihan eşitliği oldu. Beklemiyordum ve "hadi canım" diye tepki verdim. Başlarda her ne kadar sevmemiş olsam da garip bir şekilde kanım kaynadı Zorlu'ya ve sevdim onu, Zeynep'in de açıklama yapmasına izin vermeden yargılamasına da kızdım ve sinirlendim (çaktırmayın muhtemelen bende Zeynep gibi tepki verirdim).
Buse & Kaan ikilisine değinmeden olmaz... Gerçekten Buse ayakta alkışlanacak kadın bende hayatımda onun kadar ne istediğini bilen birine görmedim. Sonunda onu elde etti ve hak ettiği mutluluğu aldı.
Zeynep & Zorlu ikilisinin ilişkisinde de Doruk ve Beren için üzüldüm. Sonucunda onlar da bir yer terk edildiler...  Aslında onları da ben evlendireyim. Ahh bir de "öküz tren" sohbetinin olduğu sayfaları okurken koptum... Zorlu'nun benzetmelerine karşılık sayfayı bir çevirdim Zeynep öküz tren benzetmesini yaptı ve kahkahalarla güldüm. Harikaydı!


Kitabın konusu aşağıda belirtilmiştir.


"Vefa Enver... romantik komedinin kraliçesi, önce kitap'ım da tabii, bu kitap da daha önce hiçbir yerde okumadığınız romanı.
kitapta neler mi oluyor?
Buse kaan'ı, Zeynep işini, zorlu ise erkeklere aşk oyununu öğretmeyi seviyor... "aşkın seni yönetmesine izin verme, sen aşkı yönet!" diyen Zorlu'yu ise asistanı Melek yönetiyor.
Zeynep işine düşkün, Buse'nin olağanüstü güzelliği yanında kendi güzelliğinin pek de farkında olmayan bir kadın, zorlu aşkının peşinde koşmayı bilmeyenlere akıl veren bir adam.
Evet, evet... ikisi de zengin, ikisi de tanınmış ailelerden geliyor. ah tabii Buse var bir de... Zeynep'in kardeşi, yani aslında kuzeni.
karışık gibi görünüyor değil mi?
Okuyunca çözecek, çözerken de eğleneceksiniz. Ve biliyoruz ki yeni Vefa Enver romanını da çok seveceksiniz.
"




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın