29 Ağustos 2013 Perşembe

0 Ayaklı Bela Kitabını Kazanmak İster misiniz?


Merhaba arkadaşlar...

Başlıktan anladığınız üzere yeni bir çekilişimiz daha var. :) Çekilişlere hızlı girdik ve hızlı devam ediyoruz. :) Sanırım bu çekilişimizin ardından bir süre çekilişlere ara vereceğiz... Belki de vermeden devam ederiz, kim bilir :)

Sözü uzatmadan sadede geleyim: Yine iki kişiye, Tatlı Bela kitabının ikincisi olan Ayaklı Bela kitabını Yabancı Yayınları'nın katkısı ile hediye ediyoruz. :) İlk kitabın sevilme düzeyini ve ikinci kitabı okumak için heyecanlı olan kitleyi görebildiğimiz için, bunun sizleri mutlu edeceğini düşündük.

Çekilişimiz 4 Eylül sabahında başlayacak ve 10 Eylül akşamında sona erecektir.

Kitaplarla sizin aranızda köprü görevi görebilmek, 1-2 kişiye dahi olsa istediği kitapları hediye edebilmek bizi çok mutlu ediyor... Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz :)

Sevgiler.
Abby Abernathy; geçmişini unutmak için kalkıp uzak bir şehre okumaya gelen, temkinli, kendi hâlinde bir kız. Travis Maddox; hayatını dövüşerek kazanan ve aşka inanmadığı için tek gecelik ilişkilerle avunan bir erkek. Aşk ve bela birbirine hiç bu kadar yakışmadı... 
Travis annesinden hayatla ilgili iki şey öğrendi: Aşkı bul. Ve onun için ölümüne mücadele et.
Bu hikâyeyi biliyorum demeden önce bir kez daha düşünün. Her aşk hikâyesinde iki taraf vardır: Esas oğlan ve esas kız. Tatlı Bela'da esas kızı dinledik; peki ya, esas oğlan? 
Bir erkeğin aşkı için verdiği mücadeleyi kendi ağzından tüm içtenliğiyle dinlemeye hazır olun...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın