19 Temmuz 2014 Cumartesi

1 Olivia Cunning - Ateşli Bilet [ Günahkarlar Turnede #3 ]


Vay canına Jace'in hikayesinin bu kadar... ımm... romantik... sıcak... ateşli... yakıp kavuracak bir hikaye olacağını tahmin etmemiştim.

Jace, Günahkarlar'daki en merak ettiğim karakterlerden biriydi ve açıkçası merakımı açıkça gideren ve okurken beni kurgu ve anlatımla memnun eden bir kitap oldu!

İlk iki kitapta hep Jace'in utangaç, güvensiz ve gruba karşı olan çekimserliğini okuyorduk. Kendini gruptan biri gibi hissetmediğini... Bu kitapta detayları ile öğrenmek Jace'i tanımama neden oldu ki bende diğer iki kitaba nazaran grup üyelerinin birbirlerine olan bağlılıklarını daha net bir şekilde aktarılmıştı. Hepsi sadece arkadaş değil kardeş gibiler... birbirleri için her şeyi yapabilirler... Ahh tabi sadece bununla kalmıyor. Bunun yanında bir de Jace'in aşık olmasını, hapsettiği duyguları, duvarlar ördüğü acılarını okuyor ve yavaş yavaş çözülmesini duvarlarını yıkmasını da okuyoruz.

Evet... şehvetliydi... arzu doluydu... tutkuluydu bu kitap ama bunun yanında romantik, duygusal... dostluk kavramını göz önüne seren de bir kurguya sahipti. Sadece erotizm kısmında kalmamış diğer duygulara da yer verilmişti.

Tutkulu Notalar ve Sert Rock'ı okuduktan sonra Sed'in hikayesi her zaman favori kitabım olacağını düşünüyordum ama şuanda Ateşli Bilet o kısmı baya zorluyor :))

Kitabı çok beğendim ama şikayetçi olacağım kısımlar vardı. Aynı bahsi sanırım Tutkulu Notalar'da da söylemiştim. Bence bir adam bir kadın ile beraberse onu paylaşmamalı. Onu kıskanıyorsa onu sevme moduna geçmişse paylaşmamalı! Nokta! Bitti! Bu kadar! Brain Myrna'yı Trey'le paylaşmıştı sinir olmuştum bunda da Jace Aggie'yi Eric ile paylaşıyor! Yok böyle bir şey arkadaş! Sen ne kadar yakın arkadaş olursan ol bu paylaşma modu ne ya! Neden Sed hiç biriyle Jessica'yı paylaşmadı! Çünkü adam kadınına sahip çıkıyor! Nokta!

Jace... benim tatlı rockçım seni bu konuda çok kınadım!

Kitabı bir tek bu konuda eleştiririm onun haricinde kitap çok güzeldi :)



Jace yine ilk aşkı olan müziğinde kaybolmuştu. Düşüncesi ne kadar korkunç olsa da Aggie inkar edemezdi. Bunu istiyordu. Sed ve Jessica'nın sahip olduğu şeyi. Ve bunun Jace ile olmasını.

***

"Ben harika bir insan değilim Jace. Benimde karanlık bir geçmişim var. Keşke geri alıp değiştirebilsem. Ama uzun zaman önce farkına vardım ki geçmişi değiştiremezsin. Geçmişte olanların orada kalmasına izin vermem gerek. Hayatına devam etmelisin."

***

Jace kahkaha attı. Derin, zengin ses Aggie’nin içini ısıttı. Bu kahkahanın Aggie için bu kadar çok anlam ifade etmesinin nedeni neydi? Hiç anlamı yoktu. Gülüşüne değer veriyordu. Bu adam hakkında sevdiği diğer her şeyin yanında, en çok değer verdiği şey kahkahasıydı.

***

"Seni çok seviyorum. Eğer sana bir şey olsaydı yaşayamazdım."

Jace, Aggie'nin yanağına dokundu. "Böyle şeyler söyleme," diye mırıldandı. Genç kadını usulca öptü. "Hiçbir yere gittiğim yok."

"Söz mü?" diye fısıldadı Aggie. Onun hemen cevaplamadığında Jace'iniki avuç saçını yakaladı ve genç adamı sertçe sarstı. "Bana söz ver Jace."

"Söz veriyorum."


Aslında kitap içeriğine giren bir yorum yapmayı planlamıyordum ama biliyorsunuz ki ben kendini tutamayan bir okurum ;) Bu yüzden bu paragrafı kitap içeriği paragrafı ilan ediyorum ;) Bütün grup üyelerini okumak ve eğlenmek müthişti. Jon'a sinir oldum ve kitabın başından beri Eric'in Jon'dan yana olması beni sinir etti ama sonunda Eric'in Sed'e söyledikleri fikrimi değiştirdi. Jace ve Eric'in Brain ve Trey'e yaptırdıkları dövme kahkaha atma sebebi. Bir rockçı için müthiş bir modeldi bence, neyse ki poposunu kadınları haricinde gören yok ;) hehehe :) Jace'i grup üyeleri ile arasındaki duygusal bağı ve aslında grubun gerçek bas gitaristi olduğunu anlaması bana o kadar duygusal geldi ki... Aslında bence aralarındaki en duygusal adamdı Jace ancak bunu duvarlarının arkasına saklıyor ve göstermiyordu.

İnsanın içindeki Rock Tutkusunu dışarıya çıkarıyor bu seri! Resmen şuan bu bu yorumu yazarken Metallica, Evanescence, Nirvana, Pink Floyd, GunsN'Roses, Rolling Stone falan dinliyorum :) Normalde dinlemem ama işte içimde bir şeyleri harekete geçirdi bu kitap! Hazır bu kadar moda girmişken serinin 4. kitabı Ahlaksız Ritim'e başlamalı değil mi ;))

Zaman zaman duygusal çoğunlukla tutkulu ve şehvetli bir kitap. Okurken konserleri gözünüde canlandırıp o an orada olup dinlemek isteyeceğiniz, dinlemeden de okurken orada hissedeceğiniz bir dille anlatılmış tutku dolu bir kitap!

Eğer +18 yaş sınırını geçiyorsanız ve erotik roman okumaktan rahatsız olmayacaksanız okuyun! Rockçı olup çıkmanın haricinde bir de Rockçı sevgiliniz olmasını isteyeceksiniz :) Sizi bilmem ama bir Sed'e ya da Jace'e olmadı Eric'e hayır demem ben ;)

Günahkarlar Turnede (Sinners on Tour) Serisi
Kitabın konusunu:
Sırlarla dolu bir geçmişi olan bir bas gitarist, Jace Seymour. Geçmişinin esiri olmuş yaralı bir müzisyen. Acılarını bastırabilmek için fiziksel acıya muhtaç bir erkek. Ve yeni edindiği sahibesi Aggie'nin, bir yandan bedenine acı verirken, diğer yandan kalbindeki yaraları saracağından habersiz. Merhamet için ayaklarına kapanan köleleri dışında erkeklerle işi olmayan Aggie, melek yüzlü Jace'in asil başkaldırısı ve yataktaki beklenmedik baskınlığı karşısında kalbini genç adama kaptırmanın eşiğinde. 
Günahkârlar grubundaki yeri sarsılmaya başlayan Jace ise, yaraların en iyi sevgiyle sarılacağını öğrenmek üzere. Bizler müzik dünyası ve tur otobüslerinin en bilinmeyen, en derin kuyularına dalarken, Olivia Cunning de insan doğasını bambaşka bir pencereden beğenilerimize sunuyor. 
"Şehvetli çocuklar, sert müzik ve ateşli sevişmeler… Daha iyisi olabilir miydi?" -Fresh Fiction- 


Kitabı alabileceğiniz bir link:  Kitap Sihirbazı 


1 yorum :

  1. Sevgili kitap gurum harika bir yorum olmuş , her cümleye bayıldım , ne düşündüysem yazmışsın :) benim seride eeeennn beğendiğim kitap buydu ve Jace'sin hikayesi çok etkileyiciydi...üstelik kitapta bir çok şeyi bi arada okuduk; aşk dostluk romantizm hasret filan bayıldım :) şimdi sevgili muzip Eric 'in hikayesini bekliyorum , aslında daha çok Trey'i merak ediyorum ama beklemeliyim :D

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın