5 Nisan 2015 Pazar

2 Asu De - Papucumun Ajanı - 2 => ALINTI


Sizlere çıktığında beri deli gibi meşhur olan ve her yerde gördüğümüz #büsbütünüyle hastagının sebep olduğu alıntıyı paylaşmak istiyorum :)) İşte o konuşma ve sonrasında biz Uranüslü severlerin yeni popüler kelimesi #büsbütünüyle :))


~~~~~~~*~~~~~~~

Doğrudan "En çok hangi rengi seviyorsun?" diye sordum. 

Tişörtü başından geçirirken siyah diyeceğinden adım gibi emindim. Ancak beni şaşırtarak "Mavi," dedi.

"Neden mavi?"

Dönüp bana baktı. "Deniz mavidir de ondan!" derken gözleri loş ışık aldında koyu bir alev topna dönmüştü. Beni bu mesafeden yakmaya yetmişti. 

Atıldım ve kendimi ona savurdum. Yarı yolda beni yakalayıp, Neolitik çağdan kalma bir taştan farksız sert gövdesine bastırdı. Kollarında ezilmek bile şahaneydi.

Sırnaştım sevdiğim adama. Tüm vücudumu cüretkarca ona yaslayıp,parmaklarımın üzerinde yükseldim. "Benim en sevdiğim renk ise zümrüt yeşili... Gözlerinin rengi."

"Ve pembe," diyen Tuna, tutkulu sesiyle sözümü kesti. "Dudakların," dedi bakışlarını dudaklarıma kaydırarak. "Ve beyaz var; ürperen tenin. Sonra kahve... saçlarının yeni rengi. Ama en çok da kırmızı var. Seni öptüğümde yanakların..."

Ah! Bu sözlerin üzerine sadece kalp değil, akıl sağlığım da yerinde olduğu için şükrettim. Tuna'ya, Kurumsal Şair'ime, biricik Uranüslü Romeo'ma içimi ezen o aşkla baktım. "Seni sevdiğim için kendimi seviyorum."

Genişçe gülümsedi. "Beni sevdiğin için teşekkür ederim."

"Seni bütün varlığımla seviyorum... Bütün... Büsbütün... Bütbütünüyle..."

"Büsbütünüyle mi?" derken bembeyaz dişlerini gösteren bir gülümseyiş hediye etti. 

"Büsbütünüyle," dedim sözlüğe yeni bir kelime ekleyerek. 


~~~~~~~*~~~~~~~




2 yorum :

  1. Çok eğlenceli kitaptı. Bir de böyle kalındı uzundu daha çok sevdim =)

    YanıtlaSil
  2. ilk kitaba bayıldıım, anlatımı detayları inanılmaz sürükleyiciydi... 2.kitabı bugün aldım, bitirdiğimde 3-4 hatta serilerini okumak isterim. devamı gelmeli kesinlikle :)

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın