30 Nisan 2015 Perşembe

0 Natasha Boyd - Sonsuza Kadar (Eversea #2)


Eversea tufanı dur durak bilmeden devam ediyorrr :))

Aşka Var mısın kitabıyla tanıdığımız Jack Eversea ve Keri Ann Butler'ın aşkı Sonsuza Kadar kitabıyla devam ediyor. Okuyan biliyordur ilk kitap yarım bitiyordu ve ikincisi de kaldığı yerden devam ediyor. Yanı aşk, aynı sevgi, aynı dünya, aynı kasaba ve aynı Jack :)

İlk kitabın tekrardan özetini geçmeyeceğim merak edenler için aşağıda kitabın linki var :) İkinci kitapta ise, Jack, uyması gereken sözleşme bittikten sonra Keri Ann'in yanına geri dönüyor ve kalbini kırdığı ve terk etmek zorunda kaldığı Keri Ann'in kalbini tekrardan kazanmak için çabalıyor.

Sonrasında tabi ki aşk kazanıyor :)

Kitapta güzel yanlardan biri, ilk kitap gibi sadece Keri Ann tarafından yazılmamıştı. Jack'in duygularını, neler yaşadığını öğreneceğimiz bölümler vardı. Onun tarafından anlatılan bölümler... Dolayısıyla Keri Ann'in neler yaşadığını aşkını okuduktan sonra Jack'in duygularından şüphe edenler bu kitapta Jack'in duygularını okuyup onun da aslında nasıl güçlü bir aşk beslediğini görebilirler.

Her aşk romanı gibi tabi mutlu son garantisi var ve Keri Ann'in bütün korkularına rağmen Jack ile beraber olabilmelerini okumak çok güzeldi.



Kitaba dair daha uzun bir yorum yapmayacağım onun yerine sizi alıntılarla baş başa bırakacağım :))

Ama ondan önce şu üstte videolu şarkı var ya... işte o şarkı Keri Ann ve Jack, Keri Ann'in kamyonetindeyken çalan şarkı... sizce de tam o ana uygun bir şarkı değil mi :)) yani sözleri :))




"Bana aşık olduğunu söylüyorsun ya, eğer bunun altında en ufak bir gerçeklik payı varsa - "

"Hayır," dedi Jack umutsuzca, gözleri ışık ışık parlıyordu. "Sakın söyleme, Keri Ann. Benden ne isteyeceğini biliyorum. Lütfen... sakın yapma!"

"Eğer beni gerçekten seviyorsan, isteğime saygı duy... ve git buradan. Beni. Yalnız. Bırak."



~~~~~*~~~~~


Gözlerinin içine baktığımda gördüğüm duyguyu anımsadım, o duygu bana gerçeği o kadar güçlü bir biçimde gösteriyordu ki; tıpkı benim onu beklediğim gibi o da beni bekliyordu. 


~~~~~*~~~~~


O gözler... Saklamayı başaramadığı gözyaşlarıyla dolu o ıslak gözler... Her aklıma düştüğünde beni öldüren o bakışlar... Mavi. Deniz gibi. Her zaman ne düşündüğünü açıkça söyleyen o bakışlardaki hayal kırıklığı. Benim eserim.


~~~~~*~~~~~

"Seçimini yapman gerekiyor Keri Ann. Artık geriye dönüş olmadığını bilmen gerekiyor. Eğer beni sahiplenmeyeceksen şu an bana dokunma. Benim kim olduğumu biliyorsun. Ne yaptığımı biliyorsun. Bunu senden saklayamam, hatta bizi saklayabileceğimden de emin değilim. Deneyeceğim. Ama sen her şeyinle benim olmalısın. Eğer hala Colt'la birlikteysen, geri çekil ve git. Eğer onunlaysan buraya gelme. Bana ait olmanı istiyorum. Tüm benliğinle. Her şekilde. Çünkü ben sana aidim."




Okumayanlara ya da almış olup okumayı erteleyenler size bu kadar alıntı yeter diyerek bir an önce başlamanızı tavsiye ediyorum :) 

Benim severek ve zevk alarak okuduğum bir kitap serisi Eversea ve yazarın bu seriyle ilgili bir novellası var dilerim onu da çıkarırlar :)

Eversea Serisi'nin Kitapları:

Orijinal adı  : Forever Jack
Çevirmen     : Filiz Tülek
Yayınevi       : Yabancı Yayınları
Sayfa sayısı  : 284

Kitabın tanıtım yazısı:

"Jack ve Keri Ann'in hikâyesi devam ediyor…"

Nicholas Sparks'ın Not Defteri sayesinde Noah Calhoun ile tanıştınız. Jamie McGuire sizlere Travis Maddox'u sundu. Ve şimdi sıra Jack Eversea'de, ayaklarınızın yerden kesilmesine hazır olun…

"Boyd, bir kere daha sizi büyülüyor." - A Bookish Escape-

"Kayıpların, kalp kırıklığının ve aşkta ikinci şansın etkileyici hikâyesi." -Tome Tender Book Blog

"Acının, öfkenin ve saf aşkın enfes karışımı."  -All Romance Reviews

"Kesinlikle 5 yıldızı hak ediyor." -Sizzling Pages Reviews-

Hollywood yıldızı Jack Eversea, Carolina sahilindeki küçük kasabaya adım attığında, Keri Ann Butler'ın masum kalbine bir anda girmiş ve yedi ay sonra kasabadan ayrıldığında, geride kanayan bir yara bırakmıştı. 

Jack en yakınındakiler tarafından ihanete uğramış, aldatılmış ve tehdit edilmişti ve neredeyse kariyerinden olacaktı. Aynı zamanda, belki de hayatındaki tek "gerçek" şeyin de parmakları arasından kayıp gitmesine izin verdiğinin farkındaydı. Ama elleri bağlıydı; bunun olmasını engelleyememişti… En azından şimdiye kadar.


Şimdi Jack geri döndü ve gerçek aşkının kalbini kazanmaya kararlı. Peki, ama Keri Ann'i, hem Jack'e hem de istediği her şeye, sonsuza kadar sahip olabileceğine inandırabilecek miydi?




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın