1 Mayıs 2019 Çarşamba

4 Nisan - 2019 Neler Okudum?


Bu ay da topu topuna 7 kitap okudum. Üstelik aralarında ince kitaplar vardı bir günde bitirdiklerim en azından daha fazla okumuşumdur diye düşünmüştüm ama yine aylık skorum değişmedi. 

Sanırım havaların ısınması okumamı etkilemeye başladı çünkü baya okumayı istemiyor kendimi dışarılara atasım var. Umarım sizlerin daha verimli geçmiştir ayı. 

Ben bir de bu ay bir film izledim, Uzaktaki Anılar (A Walk to Remember). Bu filmi tavsiye ederim çok sevdiğim filmlerden biri. Ayrıca bu ay takip ettiğim dizi Shadowhunters'ın yeni sezonu başladı onu izliyorum. 

Şimdi neler okuduğuma gelirsek; 

  • Sebastian Fitzek - Göz Koleksiyoncusu: Psikolojik Gerilim ve polisiye türünde bir kitaptı. Der Augemsammer serisinin ilk kitabıydı.. Yorum için Tıklayınız.   Puanım ise 4/5.


  • Kinley MacGregor - Cazibenin Efendisi: Historical romans ya da diğer bir deyişle tarihi aşk romanı türündeydi. Brotherhood of Sword serisinin ikinci kitabıydı. Yorum için Tıklayınız.   Puanım ise 3/5.


  • Kinley MacGregor - Acının Efendisi: Historical romans ya da diğer bir deyişle tarihi aşk romanı türündeydi. Brotherhood of Sword serisinin beşinci kitabıydı. Yorum için Tıklayınız.   Puanım ise 4/5.


  • Julia Quinn - Yaşanacaksa Yaşanacak: Historical romans ya da diğer bir deyişle tarihi aşk romanı türündeydi. Bevelstoke serisinin ikinci kitabıydı. Yorum için Tıklayınız.   Puanım ise 4/5.


  • Horrace Walpole - Otranto Şatosu: Klasik korku edebiyatı serilerinden ve aynı zamanda Hasan Ali Yücel klasiklerinden bir kitaptı. Gotik Edebiyat örneklerinden de bir.Yorum için Tıklayınız.   Puanım ise 4/5.



  • Ronald Duncan - Abelard ve Heloise: Klasiklerden biri daha. İmkansız aşkı konu alan ve mektuplardan oluşan bir klasik. Yorum için tıklayınız. Puanım ise 5/5. 



  • Nicholas Sparks - Uzaktaki Anılar: Aşk romanı türünde bir kitap aynı zamanda bu kitabın bir filmi de var aynı isimde. Yorum için tıklayınız. Puanım ise 4/5. 


    İşte bu ay böyle geçti ve en azından 7 kitap okumuşum diye kendi kendime motivasyonumu yükseltiyorum :) Mayıs ayının daha iyi olmasını diliyorum. 





    Umarım sizin de aylarınız bol kitaplı geçiyordur.



    Okumayı bırakmayın :) 






    4 yorum :

    1. Okumak bırakılır mı hiç?
      Seri kitapları okumak çok zevkli oluyor.😊

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Kesinlikle bırakılmamalı, eski tempoma dönmeyi hedefliyorum :) seri kitapları okumayı bende çok seviyorum :)

        Sil
    2. Göz Koleksiyoncusu benimde listemde. Diğerlerine de bakayım canım :)

      YanıtlaSil
    3. Mart ve nisan benim açımdan hiç verimli geçmedi hepi topu iki ayda 4 kitabı ancak okumuşum tabii yarım bıraktıklarım da var. İnşallah mayıs hepimiz için bol okumalı geçer. 😊

      YanıtlaSil

    Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın