22 Aralık 2020 Salı

2 Yeni Kitaplarım - Aralık 2020

 

Ben yine uslu durmadım ve kitap alışverişi yaptım. Aslında almak istediğim kitaplar vardı indirimde yakalayınca da alayım hemen dedim. Bence iyi ki de dedim. 


Yine bir çok siteden aldım tek bir siteden almadım kitapları ve bir de doğum günüm için gelen hediye kitaplarım da vardı onlarda bonusum oldu :) 


Bu arada görselde ortadaki kadın figürlü çiçek de doğum günümde gelen hediyelerimden biriydi, sizce de çok güzel değil mi? Fotoğraflarımda kullanabilirim gibi geliyor :) Konsept yapabilirsem kullanmayı da planlıyorum :) 



İlk olarak alışverişimi kitapyurdu.com adresinden yaptım. DEX'te %40 ya da %45 indirim olması lazımdı tam net hatırlamıyorum bir de her ay düzenli alışveriş yapınca da %5 ekstra indirim tanımlıyordu bunu da kullanarak kitapları kaçırmadım aldım. Aslında kitapların etiket fiyatları oldukça yüksek hatta indirimli halleri bile yüksek bence. 

Neler aldığıma gelirsek; 

  • Işılca - Ebru
  • Brenda Joyce - Düşler Evi
  • Jennifer L. Armentrout - En Aydınlık Gölge
  • Jennifer L. Armentrout - Kehanet

Jennifer L. Armentrout kitaplarını çok uzun zamandır bekliyordum. Ama Kehanet kitabının kapağını beğemedim. Açıkça söyleyeyim. Brenda Joyce'un Düşer Evi kitabının kapağındaki kadının da neden bu kadar itici olduğunu sorguladım. 


Bir diğer alışverişim kitap365.com ve n11.com adreslerindendi. Hüküm ve Külden Hece kitaplarını n11.com sitesinden aldım Çifte Ölüm ve Tuz ve Keder Evi kitalarını da kitap365.com adresinden aldım. 

Epsilon kitapları kitap365.com sitesinde daha indirimli oluyor bu yüzden genelde yayınevi kitaplarını oradan alıyorum. Freya Yayınları kitapları da sadece kendi mağazaları n11.com adresinde olduğu için oradan aldım. Keşke diğer sitelerde de satışa başlasalar. Ama yine de çok çok hızlı teslim edildiğini de söylemeliyim. Siparişim ertesi gün elime geldi. Ayrıca ben aldım 3-5 gün sonra kitaplar indirime girdi keşke bekleseydim dedim. Şuanda da indirimde alacaklar varsa yılbaşı indirimi bitmeden alsın derim. 

Neler aldığıma gelirsek; 
  • Nora Roberts - Çifte Ölüm
  • Erin Craig - Tuz ve Keder Evi
  • Özge Erkin - Hüküm
  • Ümran Tan - Külden Hece 

Nora Roberts'ın kitabı Eve Dallas ya da Ölüm Serisi'nin yeni kitabı arkadaşlar uzunca bir beklemenin ardından çok şükür çıktı umarım bir sonraki kitap için bu kadar bekletmezler. 


Vee son olarak yeni kitaplarım doğum günü hediyem olarak gelen Centilmen Piç Serisi'nin kitapları. İnstagram'dan @dallas_roarke nickli Elmas gönderdi kitapları. Çok teşekkür ederim. Kendisi bu seriyi çok beğenmişti ve anlata anlata bitiremedi sonunda da bana da almış :)  Merak etmedim desem yalan olur bu kadar sevildiyse nasıldır diye. Bir ara başlayacağım bu kitaplara da. 

Bunları da sıralı yazmak gerekirse; 
  • Locke Lamora'nın Yalanları
  • Kızıl Gökler Altında Kızıl Denizler
  • Hırsızlar Cumhuriyeti

İthaki pek okumuyorum ama bu seriyle radarıma takılan kitaplarına el atmaya başlayabilirim. Bu seri başlangıcım olacak. Bir aksilik çıkmazsa ocak ayında okuyacağım ilk kitabı.

Evet, bu ay ki alışverişlerim ve yeni kitaplarım böyle. Aralarında okuduklarınız varsa yorumlarınızı bekliyorum. Merak ettikleriniz varsa da öncelik verebilirim ;) 





2 yorum :

  1. Locke Lamora bir süredir benim de listemde. Beğenirsin umarım. Keyifli okumalar dilerim 💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beklentim çok yüksek o seriye, umarım beğeneceğim <3

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın