11 Eylül 2021 Cumartesi

0 Yeni Kitaplarım - Eylül 2021 / / Part - 2

 

Selam millet :) 

Hepinize iyi haftasonları :) 

Bu hafta ben kitap kargolarına doydum resmen :)

Neden mi? Çünkü bir sürü kitap alarak kendimi mutlu ettim hatta öyle mutlu ettim ki benden mutlusu cennette yani o derece :D 

İki farklı yerden kitap siparişi verdim her ne kadar biri beni hayal kırıklığına uğratsa da diğer çok hızlı ve eksiksiz geldi. Bir de arkadaşım bana kitap hediye etti, onun da etkisi ile mutluluktan taşıyorum :) 

Şimdi siparişlerimle ilgili konuşayım. Görselde de gördüğünüz kitap siparişimi kitap365.com adresinden yaptım. Nemesis ve Epsilon kitaplarını en indirimli oradan alabilirsiniz. Ben de bu indirimleri asla kaçırmazdım. Biraz geç verdim bu siparişi çünkü Kalbim Sana Ait kitabının çıkmasını bekledim zaten ön siparişe açılır açılmaz aldım ve kısa zamanda temin edip gönderdiler siparişimi. :) 

Liste olarak vermek gerekirse; 

  • Kalbim Sana Ait
  • Bir Elmanın İki Yarısı
  • Aşık Erkekler Kitap Kulübü
  • Bir Düşmandan Daha Fazlası
  • Lal Umutlar
  • Hepsi Benim Suçum
  • Bu Yaz Ne Yaptığını Biliyorum

Böyle listeleyince kendimi başa kitap almış gibi hissettim ama olsun hepsi çok istediğim kitaplardı. 

Bir diğer kitap alışverişimi ilknokta.com adresinden yaptım. Açıkçası onlara çok kızgınım. Çünkü Sally Throne kitaplarını setli almıştım. Siparişi verdiğimde tedarik edildi, ancak bütün kitaplar tedarik edilip de kargo aşamasına geldiğinde serinin ilk kitabı Nefret Oyunları kitabı tedarik sorunu yaşadı ve temin edilemeden eksik ürün olarak gönderildi. Tabi protokollere gönderilince kitaplar biz parasıyla alanlara kitap kalmıyor! Söylenecek söz yok ne yazık ki! 

Bir daha oradan alışveriş yaparken ikinci kez düşüneceğim ne yazık ki. 

Neyse liste olarak vermek gerekirse; 

  • Kan ve Bal
  • %99 Benim
  • İkinci İlk İzlenimler
  • On İkinci Gece

Bu alışverişim de böyle elime ulaşınca sizlere duyurmadığım tek bir set kaldı. 

O da... Crossfire Serisi... 

Şimdi serinin fanları kızmasın ama ben bu seriyi okumadım. Gerçekten okumadım. Neden okumadım hiçbir fikrim yok ama muhtemelen bitsin öyle okurum dedim ve seri bitene kadar da ben ilgimi kaybettim seriye dair. 

Bilemiyorum...

Ancak seri şuan ellerimde. Arkadaşım Elmas - instagramdan @dallas_roarke olarak tanıyorsunuz - bana seti hediye olarak gönderdi. Çünkü benim bu seriyi çok çok seveceğimi düşünüyor. Ki ben ona bu fikrinde güveniyorum. 

Her neyse, seriye kısa zamanda başlayacağım, öyle umuyorum. Aslında şu aralar bunun gibi okumadığım çok seri var sanırım bu kış bunlara öncelik vereceğim. :) Ama kesin okuyacağım ;) 

İşte benim yeni kitaplarım bu kadarcıktı. Ne kadar az değil mi ;) şaka tabi ki dünyayı almışım yine... neyse... aralarında okuduklarınız var ise yorumlarınızı bekliyorum :) 








Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın