24 Ağustos 2022 Çarşamba

0 Yeni Kitaplarım - 2022

 

Dur durak bilmeden kitap alan ama bir o kadar da yavaş okuyan bir blogger bırakalım şuraya :D Nasıl da kendi huyumu biliyorum ama... şurada gözlerini kapayan emoji olsaydı kullanmıştım. 

Neyse... çok fena bir huyum var benim. Ne yazık ki almayı istediğim bir kitap çıktığında hemen almazsam sanki o kitabın tükeneceğini ve bir daha temin edemeyeceğimi düşünüyorum ve bunun tribine giriyorum. Dolayısıyla da ilgimi çıkan kitabı hemen okumayacak olsam da alıyorum. 

İşte öyle kitapların olduğu bir kitap alışverişi oldu benim için ama olsun... en azından kendim mutlu oldum bu da önemli bir detay... bir de sanırım kitap almadan bir ay geçiremiyorum. 

Kitap alışverişim iki farklı yerden yaptım. Bir kısmını kitapyurdu.com dan aldım bir kısmını da hepsiburada.com dan aldım. Aslında nerede indirim yakalarsam oradan alıyorum. Hepimizin en büyük derdi sanırım kitapların fiyatları. Ayrıca benden duymuş olmayın ama 1 Eylül'den sonra yine artacakmış... gerçi her yeni çıkan kitapla artıyor fiyatlar ama neyse... 

Neler aldım;

  • Belki Bir Gün - Colleen Hoover
  • Günün Sonu - Jewel E. Ann
  • Adeline'in Peşinde - H. D. Carlton
  • Punk 57 - Penelope Douglas
  • Ateşin Nefesi - Amanda Bouchet

Tabi bunlarla da sınırlı kalmadım. Hayatımda ilk kez manga aldım ve 18-19 cildi olan bir serinin ilk üç kitabını aldım. 

Matsuri Hino'nun Vampire Knight (Vampir Şövalye) Serisinin ilk üç kitabını aldım. Deneyeceğim seversem seriyi tamamlamayı düşünüyorum. Kapak tasarımları aşırı güzel ve iç çizimleri de öyle. Keşke renkli olsaydı diye düşündüm ama itiraf edeyim bu durumu da... 

Bu arada bir şey daha öğrendim o da şu... mangalar tersten okunuyormuş. Yani arka kısmından öne doğru gidiyor.. görünce çok şaşırdım siz de şaşırmayın diye söylüyorum.. 

İşte yeni kitaplarım bunlar... aralarında merak ettikleriniz var mı ya da okuduklarınız yorumlarınızı bekliyorum :)




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın