2 Kasım 2022 Çarşamba

2 Ekim Ayı Nasıl Geçti?


Artık resmen kış aylarına giriyoruz ve ciddi derecede havalar soğumaya başladı. Bu da biz kitap kurtları için kitap-kahve-battaniye üçlüsü ile buluşma zamanı demek oluyor. İşten eve gidince böyle bir keyif yapmayı özlemişim ve inanılmaz keyif almaya başladım bu durumdan. 

Tabi her zaman yapamıyorum çünkü spora başladım haftanın üç günü sporla gittiği için çok fazla okuyamıyorum ama en azından günde birkaç bölüm okumaya gayret ediyorum. Nedense okumadığımda kendimi suçlu hissediyorum. 

Bu psikolojiyle sanırım hiç de fena bir ay geçirmediğimi düşünüyorum çünkü baya kitap okudum. Bir de yeni heves ettiğim Manga türüne başladım. Ekim ayında 2 manga okudum ve bu türü çok sevdim devamını getireceğim :) Çok beğendiğiniz takip ettiğiniz mangalar varsa yoruma yazın 😄

Bunun yanı sıra bir diziye başladım ama bitirmedim, kendimi frenledim ve kitap da okudum dizi izlerken bu yüzden bitirmedim. Muhtemelen kasım ayı içerisinde bitireceğim. Ahh tabi ki bir K-Drama dizim... Doom At Your Service dizinin adı 😃

Neler okuduğumun listesini vermeden önce her kitabın yorumu blogda yer alıyor 😇


Neler Okudum

  • Axie Oh - XOXO 
  • Shopie Jordan - Skandal Aşıklar
  • Sylvia Day - Sana Soyundum
  • Matsuri Hino - Vampir Şövalye Cilt 1
  • Matsuri Hino - Vampir Şövalye Cilt 2


Vampir Şövalye ya da orijinal adıyla Vampire Knight toplamda 19 ciltten oluşuyormuş. Bende ilk beş cildi var. Devamını da alacağım sırayla böyle birkaç ayda bitiririm seriyi diye düşünüyorum. 

İşte benim ayım böyle geçti. Sizin ayınız nasıl geçti? 💜 Umarım güzel ve bol kitaplı geçmiştir 😀


2 yorum :

  1. Spora başlaman iyi olmuş, spor da tıpkı kitap okumak gibi yapmaz isen suçluluk yada huzursuzluk yaratıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle, bırakamıyorum eksikliğini hissediyorum 🙈

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın