3 Mart 2023 Cuma

0 ALINTILAR // L. J. Shen - Serseri Prens (All Saint Lisesi #1)

All Saints Lisesi Serisi





Aramızdaki şey her neyse bir nabzı, hayatı ya da vücudu yok. Yasak görüşmelerimizin bir tınısı ya da ritmi de yok. Bir belirip bir yok oluyorlar. Tıpkı karanlıkta yanıp sönen bir ışık gibi. 




*****


Ona zarar vermeyeceğim. En azından fiziksel olarak vermeyeceğim. Belki de hiç vermem çünkü kardeşine delicisine aşığım ve onun mutlu olmasını istiyorum. Ama o bunu bilmiyor. Canın yanana kadar, başkası için onurunu ve gururunu yitirene kadar sevmenin ne demek olduğunu bilmiyor.

"Gus, Penn'in maçı satmasını istiyor."

Via'nın gözleri fal taşı gibi açılıyor. Bu onun için yeni bir haber ve öyle olması beni biraz rahatlatıyor. Beni mahvetmek istediğine şüphe yok. Ama Penn'den intikam almak istemesi? Bu fikre katlanamıyorum. 

"Kardeşini mahvetmek istiyor," diyorum, elim camdan çenesine doğru kayıyor, çenesini tutup yukarı kaldırıyorum ve birbirimizin gözlerine bakıyoruz; haftalar önce yapmamız gereken şey yapıyoruz. Yıllar önce. "Ve sen ona bunu yapacağı silahı verdin."

Elimi itiyor. "Saçmalama."

"Evet." Yüzünü tutup yeniden gözlerimin içine bakmasını sağlıyorum. "Penn yaralı, öfkeli, kendini kaybolmuş hissediyor ve bunun tek suçlusu sensin."



*****


"İster inan ister inanma, Penn, ben senin tarafındayım. O yüzden sana değerli bir tavsiye vereceğim. Burada. Şimdi. Beni dinliyor musun?"

Ona bakarak söyleyeceği şeyi bekliyorum.

"Kardeşini seç."

"Efendim?"

"Via'yı seç. Daria'yı seçme. Sen ona hak ettiklerini veremezsin. Benim kızım dünyaları hak ediyor. Yarısını değil. Çeyreğini değil. Karmaşık olanı hiç değil. Bırak onu. Tabii onu..." Duraksayıp başını yana yatırarak yüzümü inceliyor. Nefes almayı bırakıyorum.

"Tabi onu?"

"Tabi onu sevmiyorsan. O zaman hiçbir koşulda, sırf Sylvia hala kin besliyor diye, ikimizin kalbini de kırmana izin vermem."




*****


"Seni seviyorum Daria Followhill bence sen de beni seviyorsun. Hatta sanırım birbirimize aynı anda aşık olduk. Sen yağmur gibi, usul usul, haftalar içinde oldun. Bense tepemdeki gökyüzü gibi, birden bire, en ufak bi durma şansım olmadan çarpılı verdim." 


*****


"Sen hiçbir zaman usul usul yağan yağmur olmadın, Penn Scully. Sana aşık olduğumda, bardaktan boşalırcasına yağdın, seni her yerde hissettim. Sen sağanaktın."




 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın