1 Haziran 2023 Perşembe

0 Mayıs Ayı Nasıl Geçti?

Mayıs ayım nasıl geçti hiç anlamadım. Başları güzel başladı ama sonrasında ne yazık ki sonrası ne yazık ki öyle olmadı... resmen okuyamadım ve kitaplar resmen elimde süründü. Neden hiçbir fikrim yok...

Sanırım şu seçimlerde fazlasıyla beni gerdi... hep bir gündem takibi, kim ne demiş ne yapmış falan derken hep beraber gerildik hiç kafamı toplayamadım okumak için de... Neyse sonuç umarım hepimiz için, Türk milleti için, Türkiye için hayırlı olur. 

Zaten birkaç gündür de hastayım ki işe bile gidemedim bugün onunda etkisiyle hepten uzaklaştım resmen kitaplardan. Ama en azından dizilerimi bitirdim, etkinlik kitaplarımı okudum ve merak ederek aldığım birkaç kitaba da öncelik verdim diyebilirim.   

Açıkçası bu ay da kendimi aşarak artan kitap fiyatlarını da görmezden gelerek kitaplar aldım. Umarım hepsini okuyabilirim ki zaten iyi ki almışım dedim çünkü kitap fiyatları yine artmaya başladı. Aldıklarım her şekilde yanıma kar kaldı. 

Böyle bir aydı mayıs işte... Ah bu arada 4 kitap okuyabildim sadece ve iki dizi bitirdim, bir tane de film izledim. Hepsinin yorumu da blogda yer alıyor. 

Neler Okudum

  • Suzan Kanoo - Sesimizi Duyun : Arap Kadınlardan Mektuplar
  • Aşkın Nur Karataş - Fransız
  • Samantha James - Gizemli Gelin
  • Matsuri Hino - Vampir Şövalye Cilt 8

Neler İzledim


İşte böyle bir olarak geçti. Açıkçası hep manga serime devam ederim diyordum ama ne yazık ki edemeyeceğim. O isteği ne yazık ki öldü... neden bilmiyorum ama hevesim ve isteğim söndü sanırım bahsettiğim detaylardan kaynaklanıyor. 

Neyse... işte muhtemelen devam etmeyeceğim gelmeyecektir devamı. 

Umarım sizin ayınız bol kitaplı geçmiştir. Benim ayım böyle geçti. 😇



 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın