27 Ağustos 2013 Salı

5 İlle Kitap Bir Yaşında


En kocamanından bir merhaba,

Şimdiye kadar yazdıklarımız arasında bizim için en kıymetlilerinden birisi bu yazımız. Çünkü an itibari ile yıllandık :) Nasıl geçtiğini anlamadan kocaman bir yıl geçirmişiz. Bizim için çok keyifliydi, umarım sizler için de öyledir.

Öyle uzun, süslü bir yazı olmayacak bu. Yalnızca bizi burada yalnız bırakmayan siz okurlarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Bizimle olduğunuz için, yorumlarınızla bizi desteklediğiniz için, okurken ve yazarken aldığımız keyife keyif kattığınız için... Her şey için teşekkürler. Siz olmasanız, tüm bunlar suya yazı yazmak olurdu değil mi? :)

Bendeniz, blogun iki yazarından birisi, Çiğdem. :) Kişisel bir not eklemek istiyorum ki o da diğer yazar arkadaşım olan, birtanecik hatunum İnci'ye :D

Bugün birinci yılımızı doldururken bu kadar dolu dolu ise blogumuz, bu İnci'nin sayesindedir. Hiç bıkmadan usanmadan bu denli emek verdiği için teşekkürün en büyüğü ona. Açıktan ilan-ı aşk edeyim, kendisini çok seviyorum ve burada birlikte olduğumuz için de çok mutluyum. Umarım her zaman bir arada olur, yıllandıkça yıllanırız :)

Çiğdem bana laf atmışken ben rahat durur muyum :) Ben İnci, iyi günde kötü günde....sağlıkta hastalıkta... blog arkadaşım Çiğdem'i.... diye başlayan bir ilan-ı aşk etmeyeceğim :)

Birbirimize karşılıklı bir teşekkür yazısı olsun istemediğimden ona teşekkür etmeyeceğim :D Bu blogda ikimizinde eşit miktarda emeği olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar ben okuyup yorumluyorsam da Çiğdem'de tasarımıydı, bannerıydı, yazı sitiliydi, eklerdi, videolardı... falandı filandı derken buraya teknik anlamda çok emek verdi. Ben sadece yazarlık yaptım :) Ama şu da var, blog fikri ondan çıktı ve ben de elimden geldiğince destek oldum ve inanıyorum ki ne o bensiz ne ben onsuz bu işi yürütebilirdik. Birbirimizle o kadar bütünleştik ki bu işi bir yıl boyunca sorunsuz yürütebildik ve eminim ki daha da götüreceğiz.

Yine çok konuştum ben, susuyorum :) Çiğdem, hatun ben de seni seviyorum ve dilerim bu dostluğumuz hiç bitmez :) Dostluğumuzla beraber dilerim blogdaki serüvenlerimiz de bitmez :) ve sinir olduğunu bilerek sana göz kırpıp kaçıyorum ;)

İşte bu kadar...  Aynı yazıda karşılıklı sohbet ettik resmen, kusurumuza bakmayın artık. İlk yılımızın aşkına... :D

Eğer sizin de bizim için söylecekleriniz varsa, okumak bizi son derece mutlu eder. :) Umarım siz de bizlerle olmaya devam edersiniz.

Sevgiler... :)

5 yorum :

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın