7 Temmuz 2014 Pazartesi

3 Sandi Lynn - Daima Aşk (Forever #1)


Veeee bende Connor Black rüzgarına kapılıp gidenlerden oldum! Adamım sen muhteşemsin....

Sandi Lynn, ülkemizde yeni tanınan yazarlardan biri ve güzel bir çeviri ile kitabı okurlara sunan Elf Yayınları, özellikle aşk kitaplarını sevenlere su gibi akacak nasıl bittiğinin anlaşılmadığı bir kitap sunuyor. Hatta bu bir seri.. Dilerim ikinci kitabı kısa sürede okuruz.

Kitabın çevirisi güzel, kapak tasarımı güzel, konusu güzel ve geriye keyifle okumak kalıyor! Dolayısıyla size daha en baştan kitabı tavsiye ediyorum okuyun!

Şimdi gelelim kitaba dair youmuma...
 Uyarı! Kitap içeriğine gireceğim :)

Ellery'nin Connor ile tanışması... Allah biliyor ya böyle bir tanışma sahnesi beklemiyordum ya da Connor'ın tanıştıkları gece sızıp kalacağını... bir şeyler olabilir diye düşünmüştüm ama olmadı ve Ellery gittikten sonra Connor'ın onun peşini bırakmaması çok sevimliydi!

Adam çok fena aşık oldu ve çok fena vurgun yedi, ama sonu çok güzeldi. Connor'ın her an Ellery'nin yanında olma çabası çok romantik ve seven bir adamın yapacağı şeydi.

Aşkı tatmamış, kadınları ihtiyaçları doğrultusunda kullanan, zamanında kalbi kırılmış ve hala onun izlerini taşıyan Connor'ın Elle ile tanışması hayatında bir dönüm noktası oldu! Başta iki arkadaş sonra iki sevgili olarak okumak onları çok güzeldi. Hele ki Elle'in hastalığı... onları tam ayırdı derken Connor'ın Elle'e destek olması...

Sanırım Connor'a aşık oldum!

Elle'in yerinde ben olmalıydım! 2. Kitabı şuanda öyle bir okumak istiyorum ki... resmen kitabı yiyip bitiresim var! Kitabın sonunu yüzümde bir gülümseme ama aynı zamanda hüzünle okudum bitmemeliydi... biraz daha kalın olmalıydı... biraz daha okuyabilmeliydik bu aşkı dedim.



"Sen farklısın Ellery ve ödümü koparıyorsun. Dana önce hissetmediğim şeyleri bana hissettiriyorsun. Gündüz ve gece tek düşünebildiğim sensin. Sen yanımda değilken içimde bir boşluk hissediyorum. "

***

"Hiçbir kadına aşık olmayacağıma veya duygusal olarak bir ilişki yaşamayacağıma yemin ettim. Ama söz konusu senken iş işten geçti. Şimdiden sana duygusal olarak bağlandım ve kendimi durdurmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum ama durduramıyorum."



Kitap beni çoğunlukla gülümsetti, aşkı okurken fazlasıyla hissettim ama sadece bununla kalmadı... Ellery'nin hastalığı da beni bir o kadar etkiledi. Bu hastalıktan çok sevdiğim bir insanı kaybettim ve okurken tüylerim diken diken oldu ve hep içimde "Elle başarmalı, Connor ile üstesinden gelmeliler" diyerek okudum!

Etkileyici, aşk dolu, romantik, duygusal bir kitap! Bir kadın ve erkeğin arkadaşlığını, aşkının büyümesini, bu aşkın sadece fiziksel değil duygusal olarak da aktaran, duygulandıran hüzünlendiren içini kıpır kıpır yapan bir kitap!

Bence böyle bir kitabı kaçırmamalısınız!

Forever Serisi'nin kitapları
  • Daima Aşk
  • Daima Sen
  • Daima
  • Collin
  • A Forever Family
Yayınevi serisinin ikinci ve üçüncü kitaplarının da adlarına ve kapak tasarımlarına karar vermiş, bunu da ilk kitabın en arka sayfalarında tanıtmış... Ne diyelim bize beklemek düşüyor dilerim kısa zamanda okuruz diğer kitapları :))

Kitabın konusunu aşağıda sizlerle paylaşıyorum:
Ellery, sevgilisi ile New York'a taşındığında küçük evlerinde sonsuza kadar mutlu yaşayacaklarını düşünmüştü. Sevgilisinin pılını pırtını toplayıp "biraz zamana ihtiyacı" olduğu için onu terk edeceğini düşünmemişti. Ellery, tek kaldığından ve yalnız olmaktan korktuğundan kendini sanatına ve resimlerini gömmüştü... ta kibir gece gizemli, sarhoş bir yabancının evine sağ salim gitmesine yardım edene dek. Bu gizemli yabancının CEO ve milyoner Connor Black'ten başkası olmadığını bilemezdi. Connor Black ertesi sabah Ellery'yi kendi mutfağında bulduğunda ve onun yatıya kalanlar hakkındaki ilk kuralını bozduğunu sandığında Ellery'nin sadece inatçılığı ve meydan okuması değil, iyi yüreği de ilgisini cezbetmişti. Connor Black, duygusal olarak yıkılmış ve yıpranmıştı, yaşadığı kişisel bir trajediden dolayı asla sevmemeye ve aşık olmamaya yemin etmişti... ta ki Ellery Lane kazayla hayatına girene dek. Görüşmeye başladıktan ve Eller yona kendi dünyasını gösterdikten sonra Connor bir şey hissetmeye ve daha önce varlığından bile habersiz olduğu duygular hissetmeye başlar. Connor Black ve onun kadınları kötüye kullandığına dair söylentilere ve uyarılara rağmen Ellery kendini onun dünyasına çekilirken bulur. Eller yasla birlikte olamayacaklarını biliyordur çünkü Connor'ı sonsuza dek duygusal olarak yok edebilecek derinbir sır saklıyordur. Connor ve Ellery'nin cesaret, sevgi ve güç yolculuğunda onlara katılın. Bunlar onları kurtarmaya yetecek mi?


3 yorum :

  1. Aaaaaaaaa ne kadar güzel o kapaaakkkk o.O :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatun bir de serinin diğer kitaplarının kapaklarını görsen... Çoook güzel kitapta cidden çok güzel. Tavsiye ederim oku :)

      Sil
    2. Ahh ah diyeceğim sana, sen zaten anlayacaksın :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın